Akşama Ne Yemek Var ?

arkadaşlarım vardı.kalanları yedik akşam yemeği olarak.
zeytinyağlı sarma
fasulye pilaki
kıymalı gül böreği
salça soslu tavuklu yufka.börek gibi oluyor ama biraz farklı
ezme
tatlı olarakta;cheseekek vardı

yayla çorbası
sucuklu kuru fasülye
milföylü güveç
pirinç pilavı
maş salatası
sebzeli börek
midye tatlısı
kazan dibi
karışık meyve suyu misafir vardı

-tavuk schnitzel (banvit-ısıt ye, ilk deneme, çok güzeldi)
-karışık salata

:18: teşekkürler ceylin naz, hiç denemeyelim ben mücveri de pek sevmem yağlı gelir genelde, karnabaharı üzerine sosla fırında devam o zaman

canım pazı kavurması istiyorrr ilk defa deneyeceğimmm yanına çorba falan uydurucz bişilerr.

müptelası olabilirsin

Son düzenleme:
hiç yemek yapasım yok bugün sabahın 8 den beri zaten yoruldum temizlikten

makarna almıştım burgu sosu var üstünde
kıyma kavrulup sos yapılıyomuş fırına veriliyomuş üstüne kaşar tereddüt ediyorum acaba güzel olurmuki :26:
yapan varsa fikir alabilirmiyim:26:

öğlen;
-baharatlı tavuk parçaları teflonda
- şehriyeli pilav
-turşu

akşama;
-pırasa kavurma yumurtalı
-önüne çorba ya da öğlenden kalan pilav olabilir.

üzerine kaşar rendelenip fırınlanan bir makarna her zaman güzel bir tadı çağrıştırır bana. ancak aldığın hazır sos mu? onun içeriği tadı etkiler mi bilemeyeceğim, (isteğe bağlı soğan), kıyma kavurup belki de salçayla, üzerine kaşar en garanti lezzet olabilir

akşam çaya gelecek olan mısafırlerım için hafıf pratık önerilerinz var mı???

peynirli gözleme, kısır ya da patates salatası hem pratik oluyor hem de birçok kişi sever.

üzerine kaşar rendelenip fırınlanan bir makarna her zaman güzel bir tadı çağrıştırır bana. ancak aldığın hazır sos mu? onun içeriği tadı etkiler mi bilemeyeceğim, (isteğe bağlı soğan), kıyma kavurup belki de salçayla, üzerine kaşar en garanti lezzet olabilir

hazır canım ama kıymayı felan kendin koyuyosun sulu kıymalı bir sos yapıp makarnayı haşlamadan üzerine döküp fırında kaşarlayıp pişiriyosun
maggi nin sosu bi de aç göz gibi iki paket almıştım :86::86:

öyle üşeniyorum ki;hazır yicez bu akşam sanırım..
Allahtan eşim ne olsa seviyor ve yiyor;bu konuda ters bir kişiyle evlenmediğim için çok şanslı hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…