Akşama Ne Yemek Var ?

karnıbaharı yarına sakla bide salata yaparsın... levreği, folyoya sarıp zeytinyağı ile dilim limon soğan ve defne ile 25 dakika fırında pişiriyorum ben. bence daha kolay :))

canım ben balığı her türlü yerim de kocama yedirmek amacım. o pek sevmiyo. ızgarasını yer diye bide ızgara yapim dedim.
bide ben aleminyum folyo kullanmıyorum. hele yiyecekle birebir temasına çok dikket ediyorum.
malum kanserojen. ve benim en korktuğum şey kanser!!!!!

http://www.maranki.com/641_Aluminyum-Folyolar-Zehir-Saciyor.html

Son düzenleme:
tarifi bulunca bekliyorummmm
yumurta giriyormuş yahu :44: ama kokmuyor

300 gr kıyma
Galeta Unu
1 adet Yumurta
Köfte Harcı (ben kimyon, köftebaharı, kırmızı biber, karabiber, tuz koyuyorum hazır harç kullanmıyorum)
Marul Yaprakları
Domates
Kornişon Turşu
hazır garnitür, küp doğranmış turşu ve mayonez karışımından yapılmış rus salatası
Mayonez ve Ketçap
YAPILIŞI:
Köfte malzemeleri yoğrulur. 1 Saat kadar dinlendirilir. Daha sonra ekmek büyüklüğünde köfteler hazırlanıp yağlı kağıt serilmiş tepside pişirilir (ben eskiden hamburger köftesini hazır alırdım onların plastik kutuları duruyor onun ağzıyla kesiyorum köfteleri böylece tam boyut oluyor). Piştikten sonra ekmekler ikiye bölünür ve tost makinasında üzerine çok az tereyağı sürülerek ısıtılır. Aldığı kadar malzeme doldurulur yanında fırında "kızartılmış" patatesle göbek şişene kadar yenir

bu akşam yapıcam korkarım anlatırken canım çekti

bu tercih meselesi tabi ama ne olursa olsun ben yumurta kokusunu hemen alıyorum bide üstüne hamilelikte kokusundan iyice tiksindim o yüzden kullanamıyorum

bu tercih meselesi tabi ama ne olursa olsun ben yumurta kokusunu hemen alıyorum bide üstüne hamilelikte kokusundan iyice tiksindim o yüzden kullanamıyorum

yumurtasız da denemek lazım, beni rahatsız etmiyor ama dediğiniz gibi hem özel durum varmış hem de tercih meselesi... ben bir çok şeyi yemeyen çevrenin tabiriyle bir "uyuz" olduğum için o kadar iyi anlıyorum ki hoşlanılmayan bir şeyin "aaaa ne olacak neden yemiyorsun" sorgusuyla karşılanmasının yarattığı sıkıntıyı :13:

Şehriyeli sebze çorbası (Dünden)
Etli türlü (Eşime)
Mantar sote (Bana)
Tavuklu pilav (Dünden)
Havuç salatası
Çikolatalı fındıklı puding
Bol meyve

Kızlar ben havuç salatasını akşam yemeğinden hiç eksik etmem...
Yemek ne olursa olsun yanında mutlaka havuç salatası vardır...
Havuçları rendeleyip sadece tuz, limon suyu ve zeytinyağı gezdiririm...
Havuç özellikle gözler için çok yararlı. Bende küçüklüğümden beri göz problemi var uzağı görememe...
O yüzden bol bol tüketirim...
Gözlerle ilgili problem yaşayanların aklında bulunsun...

bu hafta yemekteyizde şefler var kızlar...bugünde özgür usta var... ay bayıldım ben hepisine yaaa...hadi başlasın diye bekliyorum tv başında

ellerine sağlıkderin nefis görünüyor
bizde bugün
taze bakla
dünden bulgur pilavı
börülce salatası var
geçen yıl bu zamanlar hamile olduğumu bilmiyordum
vızır vızır bakla ve yer elması arıyordum

Teşekkürler kızlar, beğenmenize sevindim...
Siz de resim ekleyin imkanınız varsa, şenlensin burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…