Akşama Ne Yemek Var ?

ya dur bugünkü menüyü yazayım
herkes barbunya yaptı benim buzlukta yoktu canımda çekti
bende kuru barbunya yaptım
yanına meyhane pilavı (maksat süt olsun bulgur yapar ya)
domates salatası
turşu

bizde kızartma var, sarımsaklı ve domatesli sos yanında...
ıspanak ve salata

ben çiğköfte istiyorum şimdi yaa, kocişi ariimde turşulu acılı alsın gelsin

nohutlu pilav kofteli yemek.kendimede teyzemin o missss fasulye tursusu patets haslicam yanina pek istahim yok yaa

brüksel lahanası
şehriyeli pilav
yoğurt

ben köfteye yumurta koymuyorum sevmiyorum garip geliyor bana...yumurta kokusu alıyorum
yumurtasız da dağılmıyor di mi, bir püf noktası var mı dikkat edilmesi gereken, anneme kabul ettirmeye çalışıyorum da bu fikri

tarifi bulunca bekliyorummmm

Canım mercimek köftesi istiyor ama yanına başka ne gider ki :S

üstteki mesajı görünce alıntı ettimdi, biz kereviz salatası ve bazen çorba yaparık yanına diyecektim, sen zaten döktürmüşsün mercimek köftesi detay kalmış :18:

Kızlar ben Tembel köftesi ni bulamadım, tarifini veya hangi başlık altında olduğunu syler misiniz? merak ettim

ben mesajımın altına tembel köftesini öğrendiğim arkadaşın mesajını alıntı ettiğim için yazmamıştım tekrar.

soğan ve baharatlarla kıyma kavurması oluyor o yüzden tarifi geçmez birçok yerde sanırım :78:

Son düzenleme:
kızlarrr tembel köftesi yemeğime gösterdiğiniz yoğun ilgiye çoook teşekkür ederim :79:
birkaç gün öncede sumaklı soğanıma teşekkür gelmişti, ben teşekkür ederim ne demekk
çalıştığımdan bide bebeğim olduğundan böyle uyduruk yemeklerim çoktur benim
bugün kü menüüm

dün aldığım levrekleri fırının ızgarasında pişirecemmm.
tabii ki rokaa
ve ne alakaysa karnabahar yemeğii :26:

Son düzenleme:

karnıbaharı yarına sakla bide salata yaparsın... levreği, folyoya sarıp zeytinyağı ile dilim limon soğan ve defne ile 25 dakika fırında pişiriyorum ben. bence daha kolay :))

karnıbaharı yarına sakla bide salata yaparsın... levreği, folyoya sarıp zeytinyağı ile dilim limon soğan ve defne ile 25 dakika fırında pişiriyorum ben. bence daha kolay :))

hayırlı olsun üçüzlerin mi olucak :)))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…