teşekkürler canım.gel beraber yiyelimmm
derincim mantar mı buu yaa? nasıl yaptın cicim...ağzım sulandı vallahi...
ay ne güzelde bakıyor bana banaaa...
Hehe her zamanki halim
kızlarrr tembel köftesi yemeğime gösterdiğiniz yoğun ilgiye çoook teşekkür ederim :79:
birkaç gün öncede sumaklı soğanıma teşekkür gelmişti, ben teşekkür ederim ne demekk
çalıştığımdan bide bebeğim olduğundan böyle uyduruk yemeklerim çoktur benim
bugün kü menüüm
]
canım ben balığı her türlü yerim de kocama yedirmek amacım. o pek sevmiyo. ızgarasını yer diye bide ızgara yapim dedim.
bide ben aleminyum folyo kullanmıyorum. hele yiyecekle birebir temasına çok dikket ediyorum.
malum kanserojen. ve benim en korktuğum şey kanser!!!!!
AHMET MARANK : Alminyum Folyolar Zehir Sayor
yumurta giriyormuş yahu :44: ama kokmuyor
300 gr kıyma
Galeta Unu
1 adet Yumurta
Köfte Harcı (ben kimyon, köftebaharı, kırmızı biber, karabiber, tuz koyuyorum hazır harç kullanmıyorum)
Marul Yaprakları
Domates
Kornişon Turşu
hazır garnitür, küp doğranmış turşu ve mayonez karışımından yapılmış rus salatası
Mayonez ve Ketçap
YAPILIŞI:
Köfte malzemeleri yoğrulur. 1 Saat kadar dinlendirilir. Daha sonra ekmek büyüklüğünde köfteler hazırlanıp yağlı kağıt serilmiş tepside pişirilir (ben eskiden hamburger köftesini hazır alırdım onların plastik kutuları duruyor onun ağzıyla kesiyorum köfteleri böylece tam boyut oluyor). Piştikten sonra ekmekler ikiye bölünür ve tost makinasında üzerine çok az tereyağı sürülerek ısıtılır. Aldığı kadar malzeme doldurulur yanında fırında "kızartılmış" patatesle göbek şişene kadar yenir
bu akşam yapıcam korkarımanlatırken canım çekti
Kızlar kaşarlı mantarım:
Teşekkürler kızlar, beğenmenize sevindim...
Siz de resim ekleyin imkanınız varsa, şenlensin burası
fırında tavuk-pilav..
kakaolu kek..
Yorgun savaşçı çok tembel gördüm seni gı biraz hamarat ol öyle kaşarlı mantar mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?