merhabalar hanimlar su an sizlere cok ihtiyacim var
ben ingileterede yasiyorum ve esim hindistanli bir arkadasini yemege cagirmis bugun cocukta geleneksel turk yemekleri istedi benden. aksamdan icli kofte yaptim hazirladim ama baska ne yapsam dusun duusn bulamiyorum . esim sarma dolma yapma dedi kendi pek sevmediginden. corbayda karar veremedim mercimakmi olsun domatesli sehriyemi. ne yapacam ben simid bu cocuga geleneksel ya.
su an hamileigimin basindyim ve mide bulantilarim hat safada bu yuzden zorla mutfaga giriyorum. bana fikir veririseniz cok sevinirim.
mercimek corbasimerhabalar hanimlar su an sizlere cok ihtiyacim var
ben ingileterede yasiyorum ve esim hindistanli bir arkadasini yemege cagirmis bugun cocukta geleneksel turk yemekleri istedi benden. aksamdan icli kofte yaptim hazirladim ama baska ne yapsam dusun duusn bulamiyorum . esim sarma dolma yapma dedi kendi pek sevmediginden. corbayda karar veremedim mercimakmi olsun domatesli sehriyemi. ne yapacam ben simid bu cocuga geleneksel ya.
su an hamileigimin basindyim ve mide bulantilarim hat safada bu yuzden zorla mutfaga giriyorum. bana fikir veririseniz cok sevinirim.
merhabalar hanimlar su an sizlere cok ihtiyacim var
ayy cnm onceden olsa yaprak sarmasını hemen cnm çekerdı gecen esım göreve götursun dıye 3 kılo sardım heralde 1 yıl yaprak sarması sarmam......
corn flakesli tavuk
pilav
dünden semizotu salatası
yoğurtlu havuç kavurma:93::93:
ben de egeliyim, bu otu bilmeliyim dedim ve netten baktım... meğer bilmediğim bişeymiş, daha çok erzurum yöresinde ya da doğu anadoluda yetişen, diğer adı sarızambak olan, soğan yapraklarının gayet kalını bi ot, salon çiçeklerinin yaprakalrına benziyor, genç sürgünleri salata veya sebze yemeklerinde ya da böreklerde kullanıyormuşyiyenlere afiyet olsun...
kusura bakmayın yazıp çıktım
ufak çaplı bir çiriş otu kaosu yaratmışım bilemeden:)
evet çiriş meg'in eklediği ot
aslen göçmenim ben çirişi tamamen merakımdam dolayı geçen sene alıp tatmıştım
erzurum yöresine ait bir ot diye biliyorum
karlar erimeye başladığı vakit ortaya çıkan
ve sadece pazarlarda nisan ve mayıs aylarında endam eyleyen bir güzellik
kendine has bir kokusu var biraz keskin
yerken o koku yok yalnız..
yani çok ahkam kesmiyim belki bir erzurumlu arkadaş çıkıp bilmediklerimizi söyler
hiç yemeğini yapmadım sadece yumurtalı kavurmasını yapıyorum
tavsiye ederim biz lezzetini çok sevdik
kısa yeşil soğan gibi hafif güzel kokusu var canım şimdi tam zamanı pazarlarda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?