Akşama Ne Yemek Var ?

Yoğurtlu semizotu çorbası(ilk defa yaptım biraz atmasyon oldu bakalım evdekiler beğenicekmi)
Yazın doldurup buzluğa attığım etli biber dolması
KK dan bi arkadaşın tarifi olan tül böreği

çorba nasıl olduuuuuuuuuuu

kızlar bu arada ne zmaandır evde semizotu salatası yapmadım yarın almak istiyorum ama salata için, üzerine sarmısaklı yoğurt döküyorduk diye hatırlıyorum başka yakışan bir şey var mı aklınızda acep

etli yaprak sarması

yoğurt

vardı bu akşam, annemin hamaratlığı tuttu bu ara, canım bi şey çekmiyor diye hayır diyemeyeceğim mama yapınca karnım doydu valla

BUgün erkenciyim dışarı çıkacağım da yemeği erkenden hazırlamak istiyorum

Yeşil mercimek yemeği (biz Trakyalı' larda çorba olarak değil, daha koyu kıvamlı yapılır ve ana yemek olarak yenir )

Domates soslu makarna

Salata

Gül böreği yapıcam. Eşime peynirli bana mantarlı...
Belki salata yaparım. Her yemekte salata isterim çünkü :)
Ayran yaparım eşime...
Bir de haşhaşlı yoğurt tatlısı...

Tabağa koyduktan sonra üzerine azıcık sıvı yağ gezdir kırmızı pul biberde serp afiyetle yee

Köy erişteli yapıyorsun demi mercimeği bide reyhan atacaksın içine mis gibi kokarrr

Tabağa koyduktan sonra üzerine azıcık sıvı yağ gezdir kırmızı pul biberde serp afiyetle yee

Köy erişteli yapıyorsun demi mercimeği bide reyhan atacaksın içine mis gibi kokarrr

Ablacım erişteli ya da şehriyeli yapılmıyor bizde soğan-domates-salça ile sade yapılıyor.. :26: ama senin için birgün öyle de denerim

bayılırım mercimek yemeğine
ellerine sağlık canım
afiyet olsun

sucuklu kuru fasulye
şehriyeli pilav
salata turşusu
yoğurtlu havuç

Ablacım erişteli ya da şehriyeli yapılmıyor bizde soğan-domates-salça ile sade yapılıyor.. :26: ama senin için birgün öyle de denerim

Dene bak çok güzel oluyorr mercimeği biraz haşlıyorsun soğanı salçası hatt kırmızı biberde doğrarım reyhan ve nanee katıyorsun içine tavsiye ederimmm bunu

kızlar tam yeri değil belki biliyorum ama
burdan cabuk ve dogru cevap alırım diye dusundum
bu aksam zeytinyaglı enginar pisiricem hayatımda ilk defa
enginarı annem salı gunu almıs pazardan posetin icinde suyun icinde bekliyordu
bugun pisirsem bozulmus olur mu acaba
ya da enginarın bozuldugunu nerden anlarım

çorba gerçekten güzel oldu bi ara profilime ekliycem resimli tarifini,ilgilenirsen bakarsın canım,bu arada ilgin için teşekkürler

Şehriye çorbası
Yumurtalı ıspanak
Salata
Çikolatalı kek

Belki tavuklu pilav da yapabilirim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…