Yoğurtlu semizotu çorbası(ilk defa yaptım biraz atmasyon oldu bakalım evdekiler beğenicekmi)
Yazın doldurup buzluğa attığım etli biber dolması
KK dan bi arkadaşın tarifi olan tül böreği
çorba nasıl olduuuuuuuuuuu
kızlar bu arada ne zmaandır evde semizotu salatası yapmadım yarın almak istiyorum ama salata için, üzerine sarmısaklı yoğurt döküyorduk diye hatırlıyorum başka yakışan bir şey var mı aklınızda acep
BUgün erkenciyimdışarı çıkacağım da yemeği erkenden hazırlamak istiyorum
Yeşil mercimek yemeği (biz Trakyalı' larda çorba olarak değil, daha koyu kıvamlı yapılır ve ana yemek olarak yenir)
Domates soslu makarna
Salata
Tabağa koyduktan sonra üzerine azıcık sıvı yağ gezdir kırmızı pul biberde serp afiyetle yee
Köy erişteli yapıyorsun demi mercimeği bide reyhan atacaksın içine mis gibi kokarrr
BUgün erkenciyimdışarı çıkacağım da yemeği erkenden hazırlamak istiyorum
Yeşil mercimek yemeği (biz Trakyalı' larda çorba olarak değil, daha koyu kıvamlı yapılır ve ana yemek olarak yenir)
Domates soslu makarna
Salata
Ablacım erişteli ya da şehriyeli yapılmıyor bizde soğan-domates-salça ile sade yapılıyor.. :26: ama senin için birgün öyle de denerim
çorba nasıl olduuuuuuuuuuu
kızlar bu arada ne zmaandır evde semizotu salatası yapmadım yarın almak istiyorum ama salata için, üzerine sarmısaklı yoğurt döküyorduk diye hatırlıyorum başka yakışan bir şey var mı aklınızda acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?