Akşama Ne Yemek Var ?

Bende de bu akşam dünden semizotu çorbası kaldı(fazla yapmışım her zamanki gibi)
İç pilav:86:
Zeytinyağlı taze fasulye(özlemişim ya,sezonu erken açtım ben galiba)
Dünden etimekli profitrol

yayla çorbası - ıspanak yemeği - yoğurt - kazandibi
Biraz birbirleriyle alakasız oldular ama öyle denk geldi :))

dışardan hazır yemek aldık: piliç çevirme yanına da evden turşu

bugün evde kimse yoktu akşam 8 de geldik ayrı yollarda, e dolapta da artık günü geçmiş yemekler vardı sadece (normalde yemek dökmeyiz ancak evde durulmayan ve mide bulantımın tuttuğu bir hafta olduğunda böyle oldu)

amaaa öyle bi alışveriş yaptım ki pazar alışverişi, bu hafta mönülerimle karşınızda olucam, yaşasın sebzeleeeerrr semizotum, baklam, taze fasulyem, kerevizim (salata için) dolabımda, yemeklerin tadı aklımda

Tabağa koyduktan sonra üzerine azıcık sıvı yağ gezdir kırmızı pul biberde serp afiyetle yee

bu yağ gezdirme yoğurtsuz salata için di mi? kırmız biber tabii ya, teşekkürler

Ablacım erişteli ya da şehriyeli yapılmıyor bizde soğan-domates-salça ile sade yapılıyor.. :26: ama senin için birgün öyle de denerim

sizin bahsettiğiniz mercimek yemeği olarak yaptığımız yemek sanırım, bunun biraz sulusunu ve erişteli nanelini yapınca çorba diyoruz biz

Dene bak çok güzel oluyorr mercimeği biraz haşlıyorsun soğanı salçası hatt kırmızı biberde doğrarım reyhan ve nanee katıyorsun içine tavsiye ederimmm bunu

nane kesinlikle olmazsa olmazı ve erişte, erişte yoksa arpa şehriye ya da makarna

bozulmaz bence, biz de pazarımız olduğunda alırız ve kaç gün sonra yaparız, zaten suyu içindeymiş

çorba gerçekten güzel oldu bi ara profilime ekliycem resimli tarifini,ilgilenirsen bakarsın canım,bu arada ilgin için teşekkürler

semizotunu aldım amaaa bi ipucu versen yemeği gibi mi yaptın canım ya???:18:bir demetten salata yapıcam, başka gün de bi demetinden çorbasını yapayım bari di mi

Bende de bu akşam dünden semizotu çorbası kaldı(fazla yapmışım her zamanki gibi)
İç pilav:86:
Zeytinyağlı taze fasulye(özlemişim ya,sezonu erken açtım ben galiba)
Dünden etimekli profitrol

yok yokk biz birkaç hafta önce açtık sezonu, yine aldım bugün

Gül böreğim:

[[/IMG]

ama bu haksızlık bu saatteee:84:

yorgun savaşçı semizotu çorbasını profilime ekledim canım bakabilirsin,umarım dener ve fikrini burdan paylaşırsın

tarhana çorbası
karnıyarık fırında
şehriyeli pilav
cacık
kzölenmiş kırmızı biber ve turşu

öff ne yapsam acaba, çok aç değiliz,
karnabahar kızartması ve sarımsaklı yoğurt, çok aç olmayanlar için yeter mi ki
dünden kalan izmir köftemle pilavım da var bir porsiyonluk...

öff ne yapsam acaba, çok aç değiliz,
karnabahar kızartması ve sarımsaklı yoğurt, çok aç olmayanlar için yeter mi ki
dünden kalan izmir köftemle pilavım da var bir porsiyonluk...

fazla aç değilseniz uygun bir menü, bence yeter tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…