Akşama Ne Yemek Var ?

mercimek çorbası
kızarmış tavuk (dünden kalma)
patatesli kol böreği
ayran
karpuz
tatlı olarak tavuk göğsü(ilk defa deneyeceğim)

Mercimek çorbası
patlıcanlı köfte
Pilav
Salata
kadayıf..
kendime bamya(eşim sevmiyo da)
Dünden kalan çorba ve pilavım bitsin artık..
Yenemiyoo nedense doymucaz sanıyoruz..

akşam iftarda annemdeyim =)
dun akşam ifarda kayınvaldeme geçtik ani oldu =)
çorba tarhna
patatesli sulu köfte
etli nohut
nohutlu salata
yprak sarma
tatlıda
köy bklavası ve sütlü nurıyee vardı
menude
yayla çorbası
patlıcan oturtma
salata
ve bana gene yoğurt =)
güllaç

dünden kalma mercimek çorbası ve patatesli kolböreği kahvaltılıklar olacak
arkadaşlar haftasonu misafir almayı düşünüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum çok marifetli olduğum söylenemez fazla çeşit bilmiyorum ve her misafir geldiğinde telaşa kapılırım bana kolay bir menü ne önerebilirsiniz aynı zamanda sofram zenginde durmalı şimdiden teşekkürler

dünden kalan okadar çok yemek var ki
hünkarbeğendi
kremalı patates
önceki günden de tavuk köfteleri duruyor
onları yeriz
belki çorba yaparım sadece..

zengin görünmesi için soğuklara yer ver.yapılışı çok basit olanlar kırmızı biberi közle zeytinyağı ve sarımsak koy uzerine.havucu rendele kızart sarımsaklı yoğurt ile karıstır.patlıcan kozle.makarna salatası yap.bu sıcaklarda yogurt corbası ıyı gıder.nohutlu pılav ve et sote yapabılırsın.bırde ıstersen saksuka guzel olur.
tatlı olarakda baklavalı dondurma varya hanı reklamlarda cıkıyor o ıyı olabılır.yada kaymaklı ekmek kadayıfı.semızotu salatasıda basıttır onuda yapabılırsın.
ay bu anestezılı halımle anca bunlar aklıma geldı canım kusuruma bakma.

çok teşekkür ederim önerilerin için ayrıca geçmiş olsun sen hasta halinle bir sürü şey sıraladın bense şu halimle ne yapsam derdindeyim marifetli insan her daim hazır ve nazır olabiliyor demek ki senin gibi tatlı olarak baklavalı dondurma olur marketten alınır kaymaklı ekmek kadayıfının nasıl yapıldığını bilmiyorum. ayrıca dün yalancı tavuk göğsü yaptım ama katı durdu neden olduğunu bilmiyorum çok mu kaynattım acaba :S ben öyle güzel değişik yemekler bilmiyorum ne yazık ki bildiğim sayılı yemekler var onlarıda her zaman yapamıyorsun misafire ne zaman gelseler aynı menü olmaz ki ben ne beceriksiz hatunum yaa

hafta sonuna misafir almak istiyorum menüm nasıl sizce başka birşeylermi yapsam yorum yapın

yayla çorbası
zeytinyağlı barbunya
servis tabağına ise : tavuk sarma; prinç pilavı;havuç salatası ;kırmızı biberli patlıcan salatası
ortaya mevsim salatası ve turşu
tatlı olarakta muhallebili kadayıf tatlısı yapsam dedim hafif olması için
nasıl sizce ekleme yada çıkartacağım birşey varsa yardımcı olun

domates çorbası
mantı
kızartma
paçanga böreği
semizotu salatası
tatlı

Son düzenleme:
Kıymalı domates yemeği
şinitzel
makarna
tatlı olayını abarttık balava, kadayıf, şekerpare(eşim tatlı delisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…