Akşama Ne Yemek Var ?

corba
makarna
salata
döner
karpuz
icecekk

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün eşim yok yemeğe ben tek yiycem patatesli börek yaptım kahvaltılıklar bide çay var

bu akşam menümüzde;
domatesli şehriye çorbası,
zeytinyağlı barbunya,
pilav,
salata, cacık varrr

AKŞAM

ezogelin çorba
pilav
köfte,şinitzel,patates kızartma
cacık(bana)
salata(kocişe)
profiteroL,

Bunları hüplettik..

merhaba kızlar ve mutlu hafta sonları

benim menümde bu akşam

ayran aşı
zeytinyağlı biber dolması ve pazı yaprağıyla sarma
tavuk sote
peynirli börek
tulumba tatlısı (bunu hazır aldım)
üzüm ve şeftali

dün akşam:
sebzeli mercimek çorbası
kıymalı yalancı mantı makarna
baharatlı tavuk fileto ızgara
salata
közlenmiş kırmızı biber-patlıcan salatası
sprite, limonata, ice tea
baklava
dondurma

bu akşam annemlerdeyiz menüde ne var bilmiyorum :)

hanımlar hepiniz hamaratsınız maş ama bu kadar seyi bi akşamda nasıl yiyosunuz valla ben yesem mide fesadı geçiririm bizde genelde bir sulu yemek olur yanına pilav makarna vs. salata yada cacık yani 3 çesit evde asla ekmek yemek çöpe atılmaz umarım sizinkilerde çöpe gitmiyodur.

Bizde bugün sulu köfte, firikli bulgur pilavı, lahmacun ve mantı çorbası vardı. Tatlı olarak da baklava vardı bi de siteden öğrendiğim kremşantili kurabiyeyi dün denemiştim bugüne de kalmıştı.

Annem de çok takıntılıdır bu konuda, asla yemek dökmez ve çeşit olsa da herkese yetecek kadar yapar yemekleri. Zaten bizimkiler özellikle ramazanda 1 gün önceki yemeği bile yemezler.

akşama menümde

ayran aşı
fırında tavuk
şehriyeli pilav
nohut yemeği
salata
çikolatalı puding
meyve

Bizde bugün sulu köfte, firikli bulgur pilavı, lahmacun ve mantı çorbası vardı. Tatlı olarak da baklava vardı bi de siteden öğrendiğim kremşantili kurabiyeyi dün denemiştim bugüne de kalmıştı.

krem şantili kurabiyemi.. çok ilginç geldi.. hangi sayfalarda o... bi bamak isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…