- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
hafta sonuna misafir almak istiyorum menüm nasıl sizce başka birşeylermi yapsam yorum yapın
yayla çorbası
zeytinyağlı barbunya
servis tabağına ise : tavuk sarma; prinç pilavı;havuç salatası ;kırmızı biberli patlıcan salatası
ortaya mevsim salatası ve turşu
tatlı olarakta muhallebili kadayıf tatlısı yapsam dedim hafif olması için
nasıl sizce ekleme yada çıkartacağım birşey varsa yardımcı olun
çok teşekkür ederim önerilerin için ayrıca geçmiş olsun sen hasta halinle bir sürü şey sıraladın bense şu halimle ne yapsam derdindeyim marifetli insan her daim hazır ve nazır olabiliyor demek ki senin gibi tatlı olarak baklavalı dondurma olur marketten alınır kaymaklı ekmek kadayıfının nasıl yapıldığını bilmiyorum. ayrıca dün yalancı tavuk göğsü yaptım ama katı durdu neden olduğunu bilmiyorum çok mu kaynattım acaba :S ben öyle güzel değişik yemekler bilmiyorum ne yazık ki bildiğim sayılı yemekler var onlarıda her zaman yapamıyorsun misafire ne zaman gelseler aynı menü olmaz ki ben ne beceriksiz hatunum yaa
ayyy etimek tatlısı bayılırıııımbende mi yapsam napsam
yaa etimek tatlısını nasıl yapıyorsunuzz?
ben tarıfmı vereyım gerçkten çok hafıf ve çok lezzetli olyyor tavsıye ederım
karyağdı tatlısıı
1paket tuzsuz etimek tepsiye diz
tencereye 2 bardak şeker koy ve kısık ateşte erit şekerler eriyince içine 2 subardağı sıcak su ekle kaynat ve etimeklerin üzerine dök
tekrar tencereye 1 lt sütü boşalt 5 yemek kaşığı pirinç unu,2 kahve fincanı şeker,1 paket vanılya kaynat kıvamı olduğunda etimeklerin üzerine dök. muhallebiisi soğuduğunda
1 su bardağı sütle 1 paket kremşantiyi yapıp tatlının üzerine ser ve bolbol hindistan ceviznı tatlının heryerıne dök.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?