Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok doğru söylüyorsun SERAP 85 insanlar sırf hava olsun diye sohbete çevirdiler burayı onu yapmış bunu yapmış kimse kimseyi kıskanmıyorda sorun neden bu kadar kendini övme çabası sonuçta kimse kimseyi tanımıyor bize ne herkezin özel hayatından değilmi?
aynen öyle kimse karışmıyo bişey demiyo yönetim müdahele etmiyo diye hanımefendi burda kendine hava atma topici oluşturmuş sanki bu kadar insan aptal kendini övmüyor tuvalete gitse burda anlatıyo ya sabır sabır bir yere kadar
çok doğru söylüyorsun SERAP 85 insanlar sırf hava olsun diye sohbete çevirdiler burayı onu yapmış bunu yapmış kimse kimseyi kıskanmıyorda sorun neden bu kadar kendini övme çabası sonuçta kimse kimseyi tanımıyor bize ne herkezin özel hayatından değilmi?
aynen öyle kimse karışmıyo bişey demiyo yönetim müdahele etmiyo diye hanımefendi burda kendine hava atma topici oluşturmuş sanki bu kadar insan aptal kendini övmüyor tuvalete gitse burda anlatıyo ya sabır sabır bir yere kadar
heee küçükmüş pardon ben irice bir ceviz gibi sandım :) hiç yemedim bilmiyorum bu köfteyi, deneyeyim iyisi :) ellerine sağlık. içli köfteyi de 3-4 kez yaptım fena olmadılar eğer sende güzel ve kolay tarif varsa makbule geçer :) ya da bir gün yaptığında böyle resimli anlatırsan daha da makbule geçer :)
Sen kimsinki sana teşekkür edeyim
oooyy bu var ya enfes bişidir...peynirlisi ayrı güzel, kıymalısı yeme de yanında yat cinsindendir....Yapımı da oyalıyıcıdır. Çok canım cekti
Anneme bi ara yaptırmam lazım. Sen nerden biliyosun yarımcayı Trakyalımısın?
Ne ben seni tanırım nede sen beni ben zaten bu tür insanlarla ne aynı ortamda bulunurum nede arkadaşlık ederim ve çok merak ederim neden sürekli kendini ve ailesini överler oturup akşama kadar başka işi yokmuş gibi kendini anlatırlar senin yaşantında gözümüz yok bizde evliyiz bizde mutluyuz ayrıca benden yaşca büyüksündür.