- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorumsohbet için bir sürü topik var.
Akşamki menüm:
Kızarmış tavuk
patatesli kıymalı börek
salata
muzlu pasta
rahatsız olduklarını okuma o zaman sende,senden başka şikayet eden varmı?
demek ki varmış çalışan insanlarda okuyor bu topici zamanları kısıtlı hemen bir bakıp fikir edinmek için ama o ne sayfalar dolusu geyik
öncelikle terbiyeni takın burda sayfalar dolusu kocanı evine gelen misafirleri anlattın niye sivrilmeye çalışayım ayrıca ben menümü yazıp çıkıyorum senden başka herkes gibi senin gibi mahalle muhabbeti yapmıyorum yazdıklarınada tenezül edip cevapta yazmayacağım ben topicteki arkadaşlarımı senin saçma muhabbetinle sıkmak istemiyorum
öncelikle terbiyeni takın burda sayfalar dolusu kocanı evine gelen misafirleri anlattın niye sivrilmeye çalışayım ayrıca ben menümü yazıp çıkıyorum senden başka herkes gibi senin gibi mahalle muhabbeti yapmıyorum yazdıklarınada tenezül edip cevapta yazmayacağım ben topicteki arkadaşlarımı senin saçma muhabbetinle sıkmak istemiyorum
yarımca trakyada yarımca derler çiğ böreğin bi değişiği
oooyy bu var ya enfes bişidir...peynirlisi ayrı güzel, kıymalısı yeme de yanında yat cinsindendir....Yapımı da oyalıyıcıdır. Çok canım cekti
Anneme bi ara yaptırmam lazım. Sen nerden biliyosun yarımcayı Trakyalımısın?