bu akşam
sebze tava (fırında veya tavada ocakta ) hangısı olsun ??
prinç pilavı
irmik helvası düşünüyorum yanına uyacak bişeyler varsa öneri kabul edılır :)
canım çok detaylı çekmemişim ama içi harikaydı daha o akşam temizz:)
her katında muz ve çikolata kreması ile kaymak krema vardı ve bolca da damla çikolata boca etmiştim...
çilekleri sadece üzerini süslemede kullandım,ben içi çikolata ve muz olan pastalarda çilek sevmiyorum diye...
söz verdiğim üzere bikaç resmi ekliyorum..bu ayın 24 ünde doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz o yüzden pastamızı kendi ellerimle yapıcam aşkıma...
bak onu detaylı çekerim inşallah unutmazsam:)
Vee Babacımın Süpriz Pastası (Baba Evimde)
canım çok detaylı çekmemişim ama içi harikaydı daha o akşam temizz:)
her katında muz ve çikolata kreması ile kaymak krema vardı ve bolca da damla çikolata boca etmiştim...
çilekleri sadece üzerini süslemede kullandım,ben içi çikolata ve muz olan pastalarda çilek sevmiyorum diye...
söz verdiğim üzere bikaç resmi ekliyorum..bu ayın 24 ünde doğum günüm ve evlilik yıldönümümüz o yüzden pastamızı kendi ellerimle yapıcam aşkıma...
bak onu detaylı çekerim inşallah unutmazsam:)
Vee Babacımın Süpriz Pastası (Baba Evimde)
Eki Görüntüle 512387 Eki Görüntüle 512388
yaa, un çorbasını nasıl yapıyorsun, geçen haftalarda "seksenler" dizisinde gördüm, canım çekmişti, ama unutmuşum ne hikmetse, burda yazdığını görünce yeniden canım çekti
bu arada bugün kızartma günümüz galibabenim menüm:
mercimek çorbası
patates-köfte kızartma
salata
Canim ben olsam helva yerine corba yapardim, hani pilavdan once mideye hafif birseylerin girmesi iyi olur..ama bu sekildede guzel
Onca yorgunlugun uzerine birde tatli yapamam valla, masaAllah sana
hazır pasta gibi olmuş ya :) ellerine sağlık, fotolar için de teşekkürler :)
tamam cnm ama şimdi bana müsade,yemeklerimi ayarlayıp dönerim sana ..gerekirse özelden de yazarım..öptüm:)superrrtarif isterizzz
Dün akşamdan yemeğimi yaptı da gitti ablacım...
Sarımsaklı yoğurtlu makarna(Biz tatar deriz)
Biber dolması
Kızarmış tavuk
Pirinç Pilavı
Salata
Merhaba
Bu başlık ikili polemik ve/veya sohbetlerin yapılacağı başlık değildir. Sizlerden ricam konu başlığından da anlaşılacağı gibi akşama ne yemekler yapacağınızı paylaşmanız. Bunun dışındaki yazılanlar konu dışı mesaj olup 2. şahısların haklarına müdahale olacaktır. Umarım çok açık anlatabilmişimdir.
Patirmali kuru fasulye
Pirinc pilavi
Kozlenmis biber salatasi
İce tea
Ekmek kadayifli dondurma
Dunden irmik helvasi
canım közlenmiş biber salatasını bana anlatırmısın.nasıl birşey,bende öğreneyim.ben hiç yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?