Canım harika görünüyor, ellerine sağlık...
Kekin pandispanya mı? Çok güzel kabarmış :)
yemekte yalnızım..
lahmacun
acılı şalgam suyu
dilimlenmiş domates..
Pizza ve kola
İyi Pazarlarrrrr♥♥♥
Bugün Gölbaşındaydık yinee,sabah kociş 8 de uyanıp hadi pikniğe gidelimmi aşk diyince kıyamadım (ççookk uykum vardı oysa)
o kadar erken olunca çok hazırlanamadım haliyle evde olan şeyler Allah ne verdiyse veeee sıcacık Lavaşı,Sıcacık simiti tereyağ ve beyaz peynirle süsleyip süsleyip tıkınınca tabisii şiştikk...
bu saat oldu hala oturup yemek yemedik,sürekli cola-kurabiye,cola-dereotlu poğaça,cola-cips şeklinde:)
akşam lahmacun yemek istiyorum dün burda bir arkadaş yazmıştı canım istedi
eve söyleriz ya da dışarıda yiyip geliriz diye düşünüyorum..
yanına cola veya şalgam
üstüne tatlı olarak ben varım:))
bu da sabahki Gölbaşı Pazar Kahvaltımızdan bikaç kare:)
Eki Görüntüle 520948 Eki Görüntüle 520947 Eki Görüntüle 520950 Eki Görüntüle 520951 Eki Görüntüle 520952
aa supermissskahvaltida super elinize saglik...afiyet olsun canim
İyi Pazarlarrrrr♥♥♥
Bugün Gölbaşındaydık yinee,sabah kociş 8 de uyanıp hadi pikniğe gidelimmi aşk diyince kıyamadım (ççookk uykum vardı oysa)
o kadar erken olunca çok hazırlanamadım haliyle evde olan şeyler Allah ne verdiyse veeee sıcacık Lavaşı,Sıcacık simiti tereyağ ve beyaz peynirle süsleyip süsleyip tıkınınca tabisii şiştikk...
bu saat oldu hala oturup yemek yemedik,sürekli cola-kurabiye,cola-dereotlu poğaça,cola-cips şeklinde:)
akşam lahmacun yemek istiyorum dün burda bir arkadaş yazmıştı canım istedi
eve söyleriz ya da dışarıda yiyip geliriz diye düşünüyorum..
yanına cola veya şalgam
üstüne tatlı olarak ben varım:))
bu da sabahki Gölbaşı Pazar Kahvaltımızdan bikaç kare:)
Eki Görüntüle 520948 Eki Görüntüle 520947 Eki Görüntüle 520950 Eki Görüntüle 520951 Eki Görüntüle 520952
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?