Akşama Ne Yemek Var ?

Dün:
Tarhana Corbasi
Lahana ve Yaprak Sarmasi
Karisik Salata
Yogurt
Cola

yedik.

Bugün:
Dünden kalan Tarhana Corbasi
Firinda Baharatlanmis Tavuk
Firinda Baharatlanmis Patates,Sogan,Patlican,Mantar
Karisik Marul Salatasi
Cacik
Tursu
Cola

yicez. :)

Güzel tarifmiş bende deneyeceğim bunu

Fırında tavuk
pirinç pilavı
tarhana çorbası
ayran
/yemekten sonra olmasa da rulo pasta var akşama bir de bayılırımmm /

Merhaba Elossa tam böyle bir şey ararken topkekli tarifinize denk geldim. Topkekleri tepsi dibine çok ufak mı parçalayarak mı yoksa kabaca bölerek mi bölüyorsunuz. Bir de keşkülle denediniz mi hiç, biz öyle deneyeceğiz de

tavuk mantar sote,makarna,salata,yoğurt

sayfayı açtım karşımda bu menü, evde de olan malzeme mantar, aa buzluktan da tavuk çıktı, sağ oluuuunnn

sucuğu makarnayı tavada çevirip ekliyorsunuz, kaşarlar hangi aşamada geliyor, çok lezzetli geliyor kulağa kaşık salatasının da tarifini rica etsem çok mu şey istemiş olurum :26:

slm kızlar dün elossanın topkekli pudingini yaptım hoş oldu hem kolay hemde pasta havasında yedik vallaa ben tümden kaseye koydum üzerinede sıcak pudingi döktümm

sucugu yagda cevırdım o arada ben haslama yapıyorum makarnayı uzerıne kattım kasarıda cıkmaya yakın koydum cok guzeldı guzel olmustu

kasık salatasıda mınıcık mınıcık dmates salatalık bıber maydonoz nane sogan sarımsak agrı bır kapta zeytınyagı sıvıyag hafıf nar eksısı lımon karabıber pulbıber zevke kalmıs karıstırıp kasıkla yenıyor bu salata

slm kızlar dün elossanın topkekli pudingini yaptım hoş oldu hem kolay hemde pasta havasında yedik vallaa ben tümden kaseye koydum üzerinede sıcak pudingi döktümm

cocuklar ıcın cok ıdeal sahsen ben bır ppaket pudıng bana az gelıyor kesmez benı pahalı gelıyor bana cımrı deıglım borclarımız var
bende rulo pasta gordum tarıflerde onu denemek ıstıyorum en kısa zamanda

makarnada kafam karıştı bir dakika, makarnayı haşlayıp süzüp sonra sucukları üzerine katıyoruz ama nereden çıkacak fırında mı oluyor ki allahım makarnadan kafası karışan ilk insanım sanırım

dışarıda yediğimde çok hoşuma gitmişti üzerine ceviz konmuyor ama bunun galiba o gavurdağı salatası mıydı acaba, olsun bu malzemeleri not alayım da domates zamanı geçmeden yapalım. nar ekşisi zaten apayrı bir lezzet bayılıyorum. çok teşekkürler

pahalı mı yokya 3 topkeki 1 liraya aldım puding zaten evde oluyo sütte öyle

:) 3 kase pudıng cıkıyo poset pudınglerden bereketlı bulmuyorum
cocuguma yaparım saka cnaım tabıkı ama dedıgım gıbı pudıng pek tercıh etmıyorum yedımmı ıkı kase yemem gerek :) hayır hayır 1,71 boyunda gayette zayıfım 54-55 fılan

hasladım suzdum hafıf bır margarın kızdırıp makarnayı uzerıne attım hemen kahve gozunde kucuk tavada kup dogranmıs sucukları cevırdım ve makarnanın uzerıne kattım yagsız
tencerede tam kapattın altını ates gıbı olmasın makarna kasarın esprisi kalmaz hafıf o ılk harlı dumanları cıkınca kasar rendelerıde at ıcıne borcoma fılanda dokebılırsın bız calıstıımız ıcın goruntuye degıl tada bakıyorz tencerede yaptım ben borcoma aktarmadım yanı
fırın yok ocak va r

cevız bılmıyorumkı okonabılır mubarek Allah ne verdıyse var nar eksını bence cok sevıyoruma ma bu salata bana agır geldı

çok teşekkürleeer, çıkmadan diyince hep fırın oluyor ya dedim makarna fırındaysa uzun iş aynen ben de ancak pratik şeylere bakarım, en kısa yoldan lezzet olsun harika bir fikir oldu bu

ben o malzemelerden sadece naneyi koymam, sevmem salatada nane, bir de sarımsak duruma göre soğanla beraber belki de o ağır gelmiş olabilir

Karısık dolma ( tadına baktım ıcı pısmemıs benı delırtıcek sanırım bugun)
Makarna
Sarımsaklı yogurt
Akdenız salata

Ice tea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…