hımm göğüsü ben alırken kasapta çok ince file halinde kestiriyorum, o hemen pişiyo.. hiç bekletmiyorum öyle fazlagogusten yaptım mesela dun
o sebebten epey bı kızarttım
gogusten yaptım mesela dun
o sebebten epey bı kızarttım
canim bende bugun mantar yapicam. ben söyle yapicam. mantar ve kiyma. kiymayi soganla kavurucam. iste baharatlar falan..sonra ayri bi tavada mantari tuzla biraz da sarimsakla kizart. sonra kiymaya ver.kremaya biraz domates püresi kat yaklasik yari krema yari püre öyle yapabilirsin. böylece fazla krema tadi almaz esin (benimkide sevmiyo malesef bu lezzet nasl sevilmez anlamiyorum)
yanina ben makarna yapicam. corba salata yeter valla bugun
yada mantarla patatesi borcama koyup üzerine domates-krema püresi ekleyip kasarla öyle koy
hımm göğüsü ben alırken kasapta çok ince file halinde kestiriyorum, o hemen pişiyo.. hiç bekletmiyorum öyle fazla
Göğüs eti özellikle inceyse çok çabuk pişiyor endişelenmene hiç gerek yok...
tavuk mantar sote,makarna,salata,yoğurt
dün akşam
sucuklu kasarlı spagetti
xxderin'nın cıtır tavuk tarıfını denedım guzel oldu ama bıraz tavuıkg oguslerım buyuk kesılmıstı kesmedım bende
sosu fılan cok guzel olduu
kilis usuli kaşık salatası yaptım yanlarına
Merhaba Elossa tam böyle bir şey ararken topkekli tarifinize denk geldim. Topkekleri tepsi dibine çok ufak mı parçalayarak mı yoksa kabaca bölerek mi bölüyorsunuz. Bir de keşkülle denediniz mi hiç, biz öyle deneyeceğiz de
sayfayı açtım karşımda bu menü, evde de olan malzeme mantar, aa buzluktan da tavuk çıktı, sağ oluuuunnn
sucuğu makarnayı tavada çevirip ekliyorsunuz, kaşarlar hangi aşamada geliyor, çok lezzetli geliyor kulağakaşık salatasının da tarifini rica etsem çok mu şey istemiş olurum :26:
slm kızlar dün elossanın topkekli pudingini yaptım hoş oldu hem kolay hemde pasta havasında yedik vallaa ben tümden kaseye koydum üzerinede sıcak pudingi döktümm
sucugu yagda cevırdım o arada ben haslama yapıyorum makarnayı uzerıne kattım kasarıda cıkmaya yakın koydum cok guzeldı guzel olmustu
kasık salatasıda mınıcık mınıcık dmates salatalık bıber maydonoz nane sogan sarımsak agrı bır kapta zeytınyagı sıvıyag hafıf nar eksısı lımon karabıber pulbıberzevke kalmıs karıstırıp kasıkla yenıyor bu salata
pahalı mı yokya 3 topkeki 1 liraya aldım puding zaten evde oluyo sütte öyle
makarnada kafam karıştı bir dakika, makarnayı haşlayıp süzüp sonra sucukları üzerine katıyoruz ama nereden çıkacak fırında mı oluyor ki allahım makarnadan kafası karışan ilk insanım sanırım
dışarıda yediğimde çok hoşuma gitmişti üzerine ceviz konmuyor ama bunun galiba o gavurdağı salatası mıydı acaba, olsun bu malzemeleri not alayım da domates zamanı geçmeden yapalım. nar ekşisi zaten apayrı bir lezzet bayılıyorum. çok teşekkürler
hasladım suzdum hafıf bır margarın kızdırıp makarnayı uzerıne attım hemen kahve gozunde kucuk tavada kup dogranmıs sucukları cevırdım ve makarnanın uzerıne kattım yagsız
tencerede tam kapattın altını ates gıbı olmasın makarnakasarın esprisi kalmaz hafıf o ılk harlı dumanları cıkınca kasar rendelerıde at ıcıne borcoma fılanda dokebılırsın bız calıstıımız ıcın goruntuye degıl tada bakıyorz tencerede yaptım ben borcoma aktarmadım yanı
fırın yok ocak va r
cevız bılmıyorumkı okonabılır mubarek Allah ne verdıyse var nar eksını bence cok sevıyoruma ma bu salata bana agır geldı
o zaman bende tedırgın olmuyum kızlar koftede cok kıllanıyorum ıcı cıgmı acaba dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?