- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
kızlar yaa, kremalı patatesten o kadar bahsedilmiş ki bugün, canım nasıl çekti anlatamam, hiç de yemedim şu ana kadar. peki pişince böyle süt kokusu falan kalıyor mu, ben normalde sütü burnumu kapatarak içerim de, yani eğer kokuyorsa hiç denemiyeyim :44:
kızlar yaa, kremalı patatesten o kadar bahsedilmiş ki bugün, canım nasıl çekti anlatamam, hiç de yemedim şu ana kadar. peki pişince böyle süt kokusu falan kalıyor mu, ben normalde sütü burnumu kapatarak içerim de, yani eğer kokuyorsa hiç denemiyeyim :44:
Dün kremadan çok bahsedildi.Dün hemen mantar aldım ama istiridye mantarı bulamadım.Satan adama sordum bunu zor buluyoruz onu nerden bulcaz dedi adam
Kızlar bugün kremalı mantar yapacağım yanında en iyi ne gider??Bana kalsa tek onu yer oturur yerim ama eşim kremayı sevmez belki yemeyebilir,onun yanında ekstra birşeyler yapmam lazım en çok ne yakışır??
kızartma işleminden önce ben mutlaka biraz haşlıyorum tavuğu (göğüs hariç)kızlar ben deudn tavuk yaptım dedımya bıraz fazla kızartım mesela tavuk ne kadar surede pıser galate unluydu dısı baya kızardı karardı ama tadı guzeldı ıcı pıstımı pısmedımı tedırgın oluyorumda et yemeklerınde
kızartma işleminden önce ben mutlaka biraz haşlıyorum tavuğu (göğüs hariç)
öyle yapınca içi çiğ mi pişmiş mi tedirginliği yaşamıyorum.
dışı çıtır olunca hazırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?