tabiii canım söyleriimm...yoğurdumda kızartması kaldıı..bakalım nasıl olacak..güzel olursa banada mesaj atsana ne olur bende deneyium.. dondurucuya koyabileceğim pratik tarifler arıyorum aslında.. çünkü calışıyom. ct sabah yemek yapıyom.. tapırları koyuyom. hafta içi gelip hemen mikrodalgada ısıtıyom. salata yada turşu çıkartıyom 15 dakkada hazır mamalarımız.
canım ben denedim de beğenmediim eşim sevdii o yedii..benim damak tadıma uymadıı..hemde ölee yemeklik olmaz atıştırmalık bişe diyeyiimm...güzel olursa banada mesaj atsana ne olur bende deneyium.. dondurucuya koyabileceğim pratik tarifler arıyorum aslında.. çünkü calışıyom. ct sabah yemek yapıyom.. tapırları koyuyom. hafta içi gelip hemen mikrodalgada ısıtıyom. salata yada turşu çıkartıyom 15 dakkada hazır mamalarımız.
tabiii canım söyleriimm...yoğurdumda kızartması kaldıı..bakalım nasıl olacak..
ama 8- 5 çalışıyom..pertim çıkıyo...canım ben denedim de beğenmediim eşim sevdii o yedii..benim damak tadıma uymadıı..hemde ölee yemeklik olmaz atıştırmalık bişe diyeyiimm...
canım ben denedim de beğenmediim eşim sevdii o yedii..benim damak tadıma uymadıı..hemde ölee yemeklik olmaz atıştırmalık bişe diyeyiimm...
Çok beğendim bu menüyü. Patates salatası ne zamandır canım çekiyodu valla.patates salatası
kahvaltılık
çay
afiyet olsun
Ahahazeytinyağlı fasülye dünden
patatesli börek
alakasızlıkta birinci:)
hemem veririmm:9teşekkürler.
canım hemen bitane alayım...
ama 8- 5 çalışıyom..pertim çıkıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?