Akşama Ne Yemek Var ?

dunden kemik kaynattim etleri didip patates yemegi yapmistim :56: bugunde ondan yiycez yemek derdim yok cok sukur..yanina yogurt biber domates vs :56::56:

Dünden kekikli mercimek çorbam var
et kavurucam soğanla sote
çoban salata ve ayran olucak
dün sütlaç yapmıştım tatlı olarakta o var

Bugunde etli patates yemegimiz var az kalmisti, bugun biter herhalde :1: Onu ben yerim..esimede patates kizartmasi yapicam…kizarmis ekmek, peynir zeytin tereyag…kisaca kahvaltilik olsun ona bugun :9:

bu akşam yemek yapmıcam nedense midem bulanıyor sabahtan beri ve canım yemek yapmak istemedi:S
akşamüzeri eşimin gelmesine yakın kıymalı menemen yapıcam
yanına süzme yoğurdum var mikserle bol köpüklü ayran yapıcam
yanına karpuz keserim
tatlı olarakta dondurma var

bu akşam yemek yapmıcam nedense midem bulanıyor sabahtan beri ve canım yemek yapmak istemedi:S
akşamüzeri eşimin gelmesine yakın kıymalı menemen yapıcam
yanına süzme yoğurdum var mikserle bol köpüklü ayran yapıcam
yanına karpuz keserim
tatlı olarakta dondurma var

elossa geçmiş olsun da menünü yazıp yanına hayat hikayeni de iliştiriyorsun

köfteli patates yapıcam yanına ne yapayım diye düşünüyorum kola ve yoğurt var bi şeyler dha yapsam iyi olur :97:

tatlımda tencere keki yanında dondurma:kkk::kkk:

elossa hanım midenizin bulanması belkide çok ağır yemekler yapıyorsunuz ondandır

hergün et hergün et biyere kadar karaciğer yağlanması olur valla insan

ağır yemekler yapmıyorum,olağan şeyler....
yemeğe konan 100-150 gr etten ya da kıymadan bi zarar olucanı sanmıyorum,ki hergün kırmızı et tüketmiyoruz tavuk,hindi,balık ta tüketiyoruz ve çok fazla yağ kullanmam..midemin bulantısı üşütmemden kaynaklı

ağır yemekler yapmıyorum,olağan şeyler....
yemeğe konan 100-150 gr etten ya da kıymadan bi zarar olucanı sanmıyorum,ki hergün kırmızı et tüketmiyoruz tavuk,hindi,balık ta tüketiyoruz ve çok fazla yağ kullanmam..midemin bulantısı üşütmemden kaynaklı

Valla başka bir bahane düşünen de vardır da yazmayım şimdi.:6:

Ben de seni çok takdir ediyorum,her yönünle.:54:

Back
X