akşamlarınızı nasıl geçirirsiniz ?

evliyseniz monotonlaşmış aslında biraz sizinkisi... gerçi evlenince böyle oluyodur belki de bilemiyorum henüz daha 1 senem var :P hergün ne konuşulcakki sonuçta? ama yaknda nişanım var ve okulumun son senesi eve gelnce derslerm geç bittiğnden yorgunluktan ölmüş oluyorum genelde o yüzden hemen yemek yiyorum çoğu zman aç geliyorum çnkü... sevdiğm dizi varsa ayaklarımı uzatıp onu izliyorum, sevgilimle tlfonda konuşuyorum, :16: ailemle sohbet ediyoruz bi yandan tv izleyerek zaman geçiriyoruz vs... genelde akşamları iple çekerim ben evde güzel geçer zamanlarım... inşallah evlendiğmde de erkek arkadaşmla iyi vakit geçiririz. O biraz futbola meraklı bn de dizilere nolcaz bakalm evlenince görcez :9:

Son düzenleme:
saat $u an 19h15 burda, gidip çocuklarimi yikiycam yarin okul var
sonra yemek yiyecekler yada once yemek sonra banyoda olabilir farketmezz siralamasi :)
sonra uyumaya gidecezn 15 dk d auyurlar buyuk ihtimalle
onlarla beraber uyya kalmazsam gelip net den diziye bakarim

babamiz heer gece 12 geliyor i$ ten :(

hafta sonu bile berbaer gezip tozuyorsaniz halinize $ukredin bence
e$imin kendi i$i ve yardimcisi olmadiigi için izin gunu yok :43:

Son düzenleme:
Ben evli değilim ama...
İşim biter eve gelirim...
Yemeğim hazır olur yerim.
Etrafı falan toplarım, ortalıkta dolaşırım ama fazla yapacak bir şeyim olmaz.
Sonra bilgisayar başına geçerim, yarınki derslerime hazırlanır gerekliyse etkinlik çıkartır, başka öğretmenlerin neyi nasıl işlediklerine bakarım.
Bu saatlerde de genelde yapacak bir şeyim olmaz, dizi izlerim, kitap okurum...
Akşam nişanlım işten eve gider, skype açar. yatana kadar ara ara konuşuruz.
Sonra yatarım.
Ay ne sıkıcı hayatım varmış:9:

Senin ki yine iyiymiş. Ben hafta içi işten eve 60 km yol geldikten sonra üzerimi değiştirip yemek yerim ondan sonra biraz nete giriyorum işte kadınlar kulübüdür facedir sonra hoop 9 gibi yatağa girerim yarım saat en fazla 1 saat yatakta uzanırken tv izlerim sonra uyurum ertesi sabah 6'da kalkabilmek için. Hafta sonu da bir gün nişanlımla buluşuyoruz onunla geziyoruz, sinemaya gidiyoruz ev için eşya filan bakıyoruz pazar günü de genellikle kendime ayırırım kişisel bakımımı filan yaparım uyurum öyle yani. Neyse ki evlenince evimiz işimize çok yakın olacak o zaman bu kadar erken yatmak ve kalkmak zorunda kalmayacağım evimize ve birbirimize daha çok vakit ayırabileceğiz. :8:

bizde aksam sabah yok
esim vardiyali
2 gün sabahci 2 gun öglenci 2 günde gececi
sonra 6 gün evde
gunduz zaten yemek cocuk aliveris vs gecer
kizim aksam 7-8 yatar
ben nette takilirim
satis yapiyorum bebek esyasi oyuncak vs
oda oyun oynar yada nette takilir
sonra 9 bucuk 10 go yataga gelirim
mutlaka film izleriz
sohbet ederiz film bitincede yatak sohbeti isiklari kapatip
genelde böyle bizde
esim erken uyumaz ama ben bazan ondan önce uyurum
o cok oyun oynar
bazan ben bayilir yatarim
cok yorgun oldugum zamanlarda yani

Senin ki yine iyiymiş. Ben hafta içi işten eve 60 km yol geldikten sonra üzerimi değiştirip yemek yerim ondan sonra biraz nete giriyorum işte kadınlar kulübüdür facedir sonra hoop 9 gibi yatağa girerim yarım saat en fazla 1 saat yatakta uzanırken tv izlerim sonra uyurum ertesi sabah 6'da kalkabilmek için. Hafta sonu da bir gün nişanlımla buluşuyoruz onunla geziyoruz, sinemaya gidiyoruz ev için eşya filan bakıyoruz pazar günü de genellikle kendime ayırırım kişisel bakımımı filan yaparım uyurum öyle yani. Neyse ki evlenince evimiz işimize çok yakın olacak o zaman bu kadar erken yatmak ve kalkmak zorunda kalmayacağım evimize ve birbirimize daha çok vakit ayırabileceğiz. :8:

Ben de 1 aydır falan böyleyim. Ondan önce köye gidiyordum günde 65 km git-65 km gel.
Yol çok yorucu oluyır bilirim, zamanın kalsa bile sersem oluyor ve bir şey yapmak istemiyorsun, ben öyleydim en azından

Babam eve 7de geldi yemek yediler biraz konuştular, annem bir saat önce yattı, babam yazılı okuyor :27:
Sizin hayatınız çok renkliymiş :37: bizimkilerde sorun yok

Çok hareketli hayatları olanlara hep özeniyorum ama sonra düşünüyorum eğlence de bir süre sonra rutine çevriliyor.Benim hayatım iş,işten gelince laptop kucağımda oturarak veya yatarak geçiyor.Sanırım sosyal medya bizi biraz doyumsuz yaptı :) aslında tam olarak doyumsuzluk değil doğru kelime ama ne denileceğini bulamadım.Birilerinin sürekli ''çay keyfii,piknik keyfiii,yemek keyfiii ''iletilerini görüyoruz ben neden bu kadar eğlenmiyorum diye düşünüyoruz.Şu an can sıkıntısından ölüyorum ama twitter da'' evimm <3 <3 yatak keyfi'' yazabilirim millet mutlu sanar :)) Akşamları herkes genel olarak ya tv seyrediyor ya internette çoğunluğun hayatı sizin gibi yani biz de pek farklı şeyler yapmıyoruz :))

bende sürekli eşime akşamları insanlar napıyo ya ben çok sıkılıyorum diyodum ki bu konuyu gördüm 1 kaç eğlenceli aktiviteler dışında hepimizin hayatı aynıymış rahatlattı bu beni :)
Kocam 9da gelir yorguuunn bitkinn ayakta uyuyo gibi yemek yeriz sofrayı toplarım o açar çoğunlukla spor haberleri bazen dizim varsa bana açar.Uyuklar.Çay yaparım.İçeriz bazen sadece masada konuşuruz.Çaydan sonra bakıyorum konuşmuyo uyumuş giderim yanına 1 saate yakın şımarırım anca öle muhabbertimiz oluyo.Ona dayanamıyo küs olsam bile 1 saatlik o şımarmayı yaparım.Onu bi rahatsız ederim şimdi gidip uyuyabilirsin derim veee atarım kendimi nete uykum gelene kadar takılırım.Bebişim olsada sıkıcı günlerim geçse kocamıda rahat bıraksam :)

Bizdede eşim 4.5 da işten çıkar eve gelmesi 10 dk felan sürer.
Ben yemeği hazırlamış olurum,yemeği yeriz eşim tv karşısına kurulur..Ben sofrayı toplar hemen çay demlerm..
O arada sorar dizimiz varmı diye yoksa eğer film izleriz.
Saat 7 civari yürüyüşe çıkmaya başladık,ben diyetteyim eşimide taktım peşime :37:
Eve gelince bi kahve yaparım,yada eşim yapar otururuz iddiaanın başına :52::52:
Maçlara bkarız :37:
Sonra o benim saçımı tarar :37::37:
Canımız sıkılır tavla atarız,kedişimiz var onu oynatırız biraz :37:
Hafta sonu annemler,kuzenim felan okey partimiz var oraya takılırz..
Bizimde günlerimiz böyle geçiyo işte:52:
Tabi her zaman böyle olmuyo,bazen bi bakıyorum 8de kedişimizle beraber uymuşlar:52:

Bizimde aslinda oyle aktivetelerimiz Yok esimin kendi is yeri oldugundan dolayi
Vakit HIc bir seye kalmiyo gunduz 2 de kalkar yemegini yer gece is 3 de eve gelir ozaman sa ayni yemek mis suymuymus
Derken uyumaya cekilir hep monoton hayatimiz var HIc degisiklik Yok allaha cok sukur kizim var yoksa olmasa
Sikintidan patlardim=))))

Back
X