- Konu Sahibi DeveKuxsxu
yaaa evlisin de demek ne güzel
neresindesin peki aksarayın:26:
merkezdeyim canım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim sen nerde yaşıyosun??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa evlisin de demek ne güzel
neresindesin peki aksarayın:26:
merkezdeyim canım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim sen nerde yaşıyosun??
ben kocaeli de yaşıyorum sakaryada okuyorum ama aksarayı daha çok seviyorum
aksarayım sevilmez mi yaaa![]()
öyle ama çok uzun kalınca sıkılıyorum acık
merkezin nerelerindesin benim çocukluğum büyük bölcekte geçmiştir mesela![]()
zaten aksaray küçücük yer neresinde oturursun otur çarşı kaç dakika sürüyor kişuan taşpazar mah de oturuyorum ads yolunda.... ailem 40 mtrlikte oturuyo ve bende o civarda doğup büyüdüm..hal böyle olunca şuanki adresim biraz uzak geliyo banaalıştım çarşının elimin altında olmasına....yaza taşıncam burdan inş çarşıya biraz daha yaklaşırım
![]()
dediğin gibi en güzel yanı o ama aksarayda büyüyor gelişiyor artık eskisi gibi değil bundan 10yıl sonrada çok farklı olcak mutlaka ayyyyy yakında biz istanbulu geçerizzzzzz![]()
dediğin gibi en güzel yanı o ama aksarayda büyüyor gelişiyor artık eskisi gibi değil bundan 10yıl sonrada çok farklı olcak mutlaka ayyyyy yakında biz istanbulu geçerizzzzzz![]()
kaç yaşındasın azha ... bende büyük bölcekde büyüdüm ..bakma şimdi angaralı olduk ya .öyle ama çok uzun kalınca sıkılıyorum acık
merkezin nerelerindesin benim çocukluğum büyük bölcekte geçmiştir mesela![]()
oy hemşoların güzeli nerlerdesin ....??ben de Aksaray'lıyım canım memleketim ;ama bu kadarı da çok olmuş hani İstanbul dünyada tek ve hiçbir kent onu geçemez ya da siz hiç bogazı görmediniz diyeyim![]()
ya inşallah . hep diyorlar ankraya yagdıkça kızım ''bu yanada gönderim diye kar'' ..:)aksaraya lapa lapa kar yağıyoinşallah tutar bu sefer