M
mırnavv
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mırnavv
Arkadaşlar benim size tavsiyem aktardan 5-6 çeşit yağ alıp karıştırıp saçınıza sürmeyin. 1-2 tane belli başlı yağı alın sürün ama öyle bir sürü yağı karıştırıp sürmeyin(hint yağı badem yağı mesela) Aktarlarda hazır karıştırılmış olarak satılan yağlar için bişey diyemiycem çünkü denemedim.menekşe-susam-badem-hint-yılan yağını karıştırmıştım, ama saçım fena döküldü:a015: 5 tane yağı karıştırdım saçımda 1,5 buçuk saat beklettim ve sonuç saçım normalde de dökülür ama bu sefer hiç dökülmediği kadar döküldü:a015: akşam akşam çok kötü oldum. Tabi bunu okuyup paniklemeyin. Herkesin saçına aynı etkiyi etmez yağlar.
Bi de gene kadınlar kulübünde bi arkadaş bu tür dökülmeye yeni saçlar çıkacağı için olur demişti. Sizce neden olabilir? Dökülmeyi acilen kesmem gerekir, biraz daha dökülürse ciddi kel kalıcamsenağlama
Bi de gene kadınlar kulübünde bi arkadaş bu tür dökülmeye yeni saçlar çıkacağı için olur demişti. Sizce neden olabilir? Dökülmeyi acilen kesmem gerekir, biraz daha dökülürse ciddi kel kalıcamsenağlama