Aktif instagram kullananlar bakabilir mi?

Bihterinpekisi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
8.474
En iyi cevaplar
1
28.696
548
42
Merhabalar.

Instagram hesabim var ancak aktif kullanmiyorum. Tv izleyemedigim icin dizi yorumlari vb. Okuyup geciyorum. Beni takip edenler takip ettiklerim falan ilgilenmiyorum cok. Bildigim bir mecra degil yani. Konuma gelecek olursak,

Aksam arkadasim gosterdi hikaye kismina kizimin kreste cekilen resmini koydum. Bu resmi takip etmedigim, beni de takip etmeyen birisi gormus. Bu adam eskiden faceten arkadasimdi arkadasliktan cikarmistim. Face veya instagramdan ortak arkadaslarimizdan hikaye koydugumu gormus olabilir mi yoksa ismime ozel arama mi yaptirmasi gerekiyor? Benim icin cok onemli.

Çok çok büyük ihtimalle aratmıştır. Diyelim ki hikayeniz keşfete düştü öyle gördü, onun içinde daha önce sayfanıza bakmış olması gerekiyor diye biliyorum. Her şekilde aratmış sizi yani.

Profilinizin gizli hesap olarak ayarlı değil sanırım . Profil ayarlarından gizli hesap ayarını aktif ederseniz sizi takip eden kişiler gönderi ve hikayelerinizi göremezler

Bir de takipçi bölümüne girin sizi takip edip sizin onu takip etmediğiniz kişi varsa isterseniz takip listenizden çıkarabiliyorsunuz

Birbirimizi takip etmiyoruz.

profilinizi dışarıya kapatın gizli yapın bu sorunlar kalmaz

bence aratmış bakmış

profilinizi aratarak bulup incelemiş o zaman belli ki. Profil ayarlarından profilinizi gizleyebilirsiniz isterseniz
2 tane ortak takip ettigimiz kisi var. Facedeki gibi ortak arkadaslardan dolayi dusebilir miyim sayfasina ?

Konu soyle, bu adam arkadasimin sevgilisiydi samimi degildik ancak arkadasim kiskanclik yapip bana cok laf soyledi. Sonradan pisman oldu ama bana soyledigi laflari unutamiyorum. Gece adamin benim hikayemi gordugunu gorunce şok oldum. Arkdasima hep dedigim bu adamin bana yanlis bir bakisini asla gormedim. Kiz adama guvenmeyip acisini benden cikardi. Ama benim proflilime ozellikle aratip baktiysa ne alaka diyecegim.

Reactions: KV_

evet düşebilirsiniz.

yani illa arama kısmından aratmasına gerek yok. karşısına çıkıp profilinize tıklamış ve hikayenize bakmış olabilir.

Özel olarak aratmasına gerek yok
Keşfete düşebilirsiniz,profiliniz direk önüne öneri olarak çıkmış olabilir
O şekilde de hikayelere bakılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…