- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
O kişi sizi aratmış ve sizin hikâyeniz Keşfet e düşmüş sizin profilinize sık sık bakmasa ilk hikayenizde Keşfet e dusmez
Evet ama her halukarda profil kontrolü yaptıgi için olmuş ..illa keşfete düşmesine gerek yok. profiline denk gelmişde olabilir
Yasamak mesele degil isteyen bakabilir sorun o degil. Sorun bu adam ozellikle bana bakmis mi bakmamis mi?böyle durumları yaşamamak için profili dışarıya kapatmalısın
Birbirimizi takip etmiyoruz.Profilinizin gizli hesap olarak ayarlı değil sanırım . Profil ayarlarından gizli hesap ayarını aktif ederseniz sizi takip eden kişiler gönderi ve hikayelerinizi göremezler
Bir de takipçi bölümüne girin sizi takip edip sizin onu takip etmediğiniz kişi varsa isterseniz takip listenizden çıkarabiliyorsunuz
Birbirimizi takip etmiyoruz.
2 tane ortak takip ettigimiz kisi var. Facedeki gibi ortak arkadaslardan dolayi dusebilir miyim sayfasina ?profilinizi aratarak bulup incelemiş o zaman belli ki. Profil ayarlarından profilinizi gizleyebilirsiniz isterseniz
2 tane ortak takip ettigimiz kisi var. Facedeki gibi ortak arkadaslardan dolayi dusebilir miyim sayfasina ?
Konu soyle, bu adam arkadasimin sevgilisiydi samimi degildik ancak arkadasim kiskanclik yapip bana cok laf soyledi. Sonradan pisman oldu ama bana soyledigi laflari unutamiyorum. Gece adamin benim hikayemi gordugunu gorunce şok oldum. Arkdasima hep dedigim bu adamin bana yanlis bir bakisini asla gormedim. Kiz adama guvenmeyip acisini benden cikardi. Ama benim proflilime ozellikle aratip baktiysa ne alaka diyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?