Aktif instagram kullananlar bakabilir mi?

instagram hesabınızı kilitli hale getirin. yani takipçiniz olmayan ve olmak için izin istemek zorunda kalanlar dışında kimse bir şeyinizi göremez böylece..

Hesabınız gizli değil galiba..

Ben de bir kaç sefer takip etmediğim sayfaların anasayfada paylaşımını görüp şok oldum. Reklam değil bildiğin takip..
Hemen profilime girip takiplerime takipçilerime bakıp çıkardım. Benden başka kullanan yok bu hesabı kimse istek gelse kabul etmez yani.
Arada bir temizlik amaçlı kontrol ediyorum artık..

Bir de eski facebook arkadaşınızmış. İnstagramda önerilenlerde çıkıp profilinize girmiş olabilir. Aratmasına gerek yok..
Gizlilik ayarlarınıza gözatın..

Profilinin gizlilik ayarlarını değiştir. Arkadaşın olmayanlar göremesin. Birde profilini aratıp bakmış.

Bazen ıntagramda da onerilen kişiler çıkıyor ordan denk gelip bakmıştır belkide, diger türlü göremez aanirim sanirim sizin profil herkese açık

Hikayenizi gormesi icin sayfaniza girmis olmasi gerekiyor. Isiminiz de yazmis olabilir, ortak arkadaslarinizin takip ettigi veya takipcilerinin arkasinda da gormus olabilir.

Arkadaşlıktan çıkmıştım diyorsunuz instagramda o yok siz takipten çıkabilirsiniz ama o takibe devam ediyordur. Onun takipten çıkması için engelleyip engeli kaldırın.

Keşfetw düşmesi için daha önce aratmasına gerek Yok. Daha önce ekliyse yada ortak arkadaşlarınız varsa o zaman sa keşfete düşüyor

İsminizi aratıp hikayenizi görüntülemiş. Eğer kızınızın fotoğrafını paylaşacaksanız bence profilinizi gizli yapın. Sizin onaylamadığınız yani isteğini kabul etmediğiniz insanlar göremez böylece.

Hikayenizi bakınca görüleceğini bilerek bakmış,sizin görmenizi istemese hikayenize tıklamazdı
Merak edip bakmış belli ki

aratmıştır yada bazen tanıyor olabileceğin kişileri listeliyo instagramda orada görmüştür sizi ama her halükarda sizin profilinize girip bakmış oluyor

Eğer seni takip ediyorsa hikayelerini görür . Ama Hesabını gizlersen sadece seni takip eden kişiler görür . Hesabını gizle istemediğin kişileri takip etme ve takip etmesini istemediğin kişileri de listede tutma o zaman sadece Arkadaşların görür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…