- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Merhabalar.
Instagram hesabim var ancak aktif kullanmiyorum. Tv izleyemedigim icin dizi yorumlari vb. Okuyup geciyorum. Beni takip edenler takip ettiklerim falan ilgilenmiyorum cok. Bildigim bir mecra degil yani. Konuma gelecek olursak,
Aksam arkadasim gosterdi hikaye kismina kizimin kreste cekilen resmini koydum. Bu resmi takip etmedigim, beni de takip etmeyen birisi gormus. Bu adam eskiden faceten arkadasimdi arkadasliktan cikarmistim. Face veya instagramdan ortak arkadaslarimizdan hikaye koydugumu gormus olabilir mi yoksa ismime ozel arama mi yaptirmasi gerekiyor? Benim icin cok onemli.
TesekkurlerHikayenizi gormesi icin sayfaniza girmis olmasi gerekiyor. Isiminiz de yazmis olabilir, ortak arkadaslarinizin takip ettigi veya takipcilerinin arkasinda da gormus olabilir.
Instagramda hic arkadas olmadik. Face te arkadastik sonta ben cikardim arkadasliktanArkadaşlıktan çıkmıştım diyorsunuz instagramda o yok siz takipten çıkabilirsiniz ama o takibe devam ediyordur. Onun takipten çıkması için engelleyip engeli kaldırın.
Hesabını gizli yapmazsan, dışardan herkes hikayenide resimlerinide görebilir. Hesabı gizle senin onaylayıp arkadaş olmadığın hiçkimse seni göremez...Instagramda hic arkadas olmadik. Face te arkadastik sonta ben cikardim arkadasliktan
AynenHesabını gizli yapmazsan, dışardan herkes hikayenide resimlerinide görebilir. Hesabı gizle senin onaylayıp arkadaş olmadığın hiçkimse seni göremez...
İsminizi aratıp hikayenizi görüntülemiş. Eğer kızınızın fotoğrafını paylaşacaksanız bence profilinizi gizli yapın. Sizin onaylamadığınız yani isteğini kabul etmediğiniz insanlar göremez böylece.Merhabalar.
Instagram hesabim var ancak aktif kullanmiyorum. Tv izleyemedigim icin dizi yorumlari vb. Okuyup geciyorum. Beni takip edenler takip ettiklerim falan ilgilenmiyorum cok. Bildigim bir mecra degil yani. Konuma gelecek olursak,
Aksam arkadasim gosterdi hikaye kismina kizimin kreste cekilen resmini koydum. Bu resmi takip etmedigim, beni de takip etmeyen birisi gormus. Bu adam eskiden faceten arkadasimdi arkadasliktan cikarmistim. Face veya instagramdan ortak arkadaslarimizdan hikaye koydugumu gormus olabilir mi yoksa ismime ozel arama mi yaptirmasi gerekiyor? Benim icin cok onemli.
Haklisin. Baktigini gordugumu biliyorsa sacmalamis cunku selam bile vermiyorum.Hikayenizi bakınca görüleceğini bilerek bakmış,sizin görmenizi istemese hikayenize tıklamazdı
Merak edip bakmış belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?