- 24 Eylül 2010
- 6.112
- 19.912
- 448
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Özellikle bakmamış olabilir. Benim iletişimde olduğum hesaplara benzer hesaplar keşfete düşüyor. Hiç profiline bakmadığım insanlar. Hatta keşfette başka bir hikayeye tıklayıp bakarken sizinki karşısına çıkmış bile olabilir.Yasamak mesele degil isteyen bakabilir sorun o degil. Sorun bu adam ozellikle bana bakmis mi bakmamis mi?
Illa aratmasina gerek yok,birsekilde tlfunuz onda varsa (facebook wapp) „x instagrama katildi ya da x‘in ilk fotosunu begen „seklinde bildirim geliyor..Yasamak mesele degil isteyen bakabilir sorun o degil. Sorun bu adam ozellikle bana bakmis mi bakmamis mi?
Peki bu keşfet nerede ?
2 tane ortak takip ettigimiz kisi var. Facedeki gibi ortak arkadaslardan dolayi dusebilir miyim sayfasina ?
Konu soyle, bu adam arkadasimin sevgilisiydi samimi degildik ancak arkadasim kiskanclik yapip bana cok laf soyledi. Sonradan pisman oldu ama bana soyledigi laflari unutamiyorum. Gece adamin benim hikayemi gordugunu gorunce şok oldum. Arkdasima hep dedigim bu adamin bana yanlis bir bakisini asla gormedim. Kiz adama guvenmeyip acisini benden cikardi. Ama benim proflilime ozellikle aratip baktiysa ne alaka diyecegim.
Aynen. Arkadaşı şüphelenmekte haklıymış demekkiÇocuğunuz var hanımefendi... artık böyle eften püften meselelere kafa yormasanız? Ne alakaysa ne? Adamdan size ne yahu... Daha keşfeti bilmeden koşşa koşşaaaa kızınızı hikayeye ne yüklüyorsunuz? Velev ki adam profile girdi baktı (ki olmayadabilir, teknik olarak açıkladık size) evet velev ki girdi baktı? Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? Adamın hemen sizde gözümü olmalı? Oraya bir şey yükleyince bakılsın diye yükleniliyor, bilmem farkında mısınız? Herkes baksın ama eskilerden biri bakınca, "ay acaba hemhüm"
Yaaaa... Hasbinallah... Hem hikaye yükleyeyim, hiç bir şeyden geri kalmayayım ama biri bakınca da "aaooovvvv ne alaka".....
Hem kebapım pişsin hem şişim yanmasın, hem ayranım dökülmesin hem.... Aman neyse, yaa of!
Peki.Çocuğunuz var hanımefendi... artık böyle eften püften meselelere kafa yormasanız? Ne alakaysa ne? Adamdan size ne yahu... Daha keşfeti bilmeden koşşa koşşaaaa kızınızı hikayeye ne yüklüyorsunuz? Velev ki adam profile girdi baktı (ki olmayadabilir, teknik olarak açıkladık size) evet velev ki girdi baktı? Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? Adamın hemen sizde gözümü olmalı? Oraya bir şey yükleyince bakılsın diye yükleniliyor, bilmem farkında mısınız? Herkes baksın ama eskilerden biri bakınca, "ay acaba hemhüm"
Yaaaa... Hasbinallah... Hem hikaye yükleyeyim, hiç bir şeyden geri kalmayayım ama biri bakınca da "aaooovvvv ne alaka".....
Hem kebapım pişsin hem şişim yanmasın, hem ayranım dökülmesin hem.... Aman neyse, yaa of!
Tesekkurler.Ortak arkadaşın Instagramından falan görmez. Ya işim olarak arattı ya keşfet kısmında çıktı. Keşfetti çıkması için de daha önceden bakması lazım.
( Ayrıca keşfetti çıkan hikayeler genelde ünlüler fenomenler falan oluyor. Benim arkadaşım olmayıp düzenli olarak stalkladığım kişiler birlikte çıkmıyor keşfetti :)) )
Benlik birsey yok zaten. Adama guvenmiyordu. Bu onun icin onemli yani.Aynen. Arkadaşı şüphelenmekte haklıymış demekki
Sizin ona karşı hisleriniz var mıBenlik birsey yok zaten. Adama guvenmiyordu. Bu onun icin onemli yani.
Yok Allah korusun. Arkadasimin nasil var onu bile anlayabilmis degilim. Herkesin kendi hayati tabi.Sizin ona karşı hisleriniz var mı
Ortak arkadaşın Instagramından falan görmez. Ya işim olarak arattı ya keşfet kısmında çıktı. Keşfetti çıkması için de daha önceden bakması lazım.
( Ayrıca keşfetti çıkan hikayeler genelde ünlüler fenomenler falan oluyor. Benim arkadaşım olmayıp düzenli olarak stalkladığım kişiler birlikte çıkmıyor keşfetti :)) )
Uzun uzun cevap vermissiniz tesekkurler. Ancak fazla teknik sanki. Benim gibi teknoloji ozurluler ocin biraz agirIT bilginiz olmadığı belli... Instagram, Facebook'a satıldıktan sonar Facebook datasından da very çekip analiz ediyor... O yüzden sizinkini henüz eşlememiş ya da verdiğiniz izinler sebebi ile eşlemeyecek olması başkalarında da bunu yapmayacağı anlamına gelmiyor... Teknik bir konudur bu, vakıf değinilse yorum yapılmamalı diye düşünüyorum nacizane... Veri kullanımı, database poollar ve permissionlarla alakalı bu dediklerimiz...
Biraz daha detaylı bilgi verin de öğrenelim o zaman. Ama benim gibi cahillerin de anlayabileceği terimler kullanırsanız daha iyi olur tabi. Sonuçta herkes sizin gibi donanımlı ve sosyal medya uzmanı değilIT bilginiz olmadığı belli... Instagram, Facebook'a satıldıktan sonar Facebook datasından da very çekip analiz ediyor... O yüzden sizinkini henüz eşlememiş ya da verdiğiniz izinler sebebi ile eşlemeyecek olması başkalarında da bunu yapmayacağı anlamına gelmiyor... Teknik bir konudur bu, vakıf değinilse yorum yapılmamalı diye düşünüyorum nacizane... Veri kullanımı, database poollar ve permissionlarla alakalı bu dediklerimiz...
Aynen. Arkadaşı şüphelenmekte haklıymış demekki
Kardeş boşver benim de IT bilgim yokmuş. Ama sağlık olsun napalımUzun uzun cevap vermissiniz tesekkurler. Ancak fazla teknik sanki. Benim gibi teknoloji ozurluler ocin biraz agir
Canim ana menüye girdiginde orda hesabini gizle yazar onu aktif yap ekli olmayan kimse goremez .herkese aciksa hesabın ondan gormustur bide takip ve takipciden ikisinden de çıkarmak lazımMerhabalar.
Instagram hesabim var ancak aktif kullanmiyorum. Tv izleyemedigim icin dizi yorumlari vb. Okuyup geciyorum. Beni takip edenler takip ettiklerim falan ilgilenmiyorum cok. Bildigim bir mecra degil yani. Konuma gelecek olursak,
Aksam arkadasim gosterdi hikaye kismina kizimin kreste cekilen resmini koydum. Bu resmi takip etmedigim, beni de takip etmeyen birisi gormus. Bu adam eskiden faceten arkadasimdi arkadasliktan cikarmistim. Face veya instagramdan ortak arkadaslarimizdan hikaye koydugumu gormus olabilir mi yoksa ismime ozel arama mi yaptirmasi gerekiyor? Benim icin cok onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?