- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
RESİM ALAYIMBondigo aktivite masasi 70 tl daha yeni almıştık ama hevesleri gecti tertemiz çizik bile yok
Fisher price egitici masalcci tırtıl 25 tl
Fisher price egitici tablet 25 tl
Egitici muzikli tren 15 tl
düşünürsen resim gönderirim canim
RESİM ALAYIM
acillllllllllllll. hepsinden lazım hadi lütfen. ama rica ediyorum afilli fiyat çekmeyelim. sahibindende bile fiyatlar gayet güzel. ama burda şaşırtıcı valla. olmazsa ordan alıcam zaten. kızım heycanla bekliyor haydiii
chicco yürüme arkadaşı ve playskool ilk arabam var bende linkini ekliyorum.acillllllllllllll. hepsinden lazım hadi lütfen. ama rica ediyorum afilli fiyat çekmeyelim. sahibindende bile fiyatlar gayet güzel. ama burda şaşırtıcı valla. olmazsa ordan alıcam zaten. kızım heycanla bekliyor haydiii
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/chicco-yürüme-arkadaşı.741432/chicco yürüme arkadaşı ve playskool ilk arabam var bende linkini ekliyorum.
CANIM GÖRDÜM. BU BİSİKLET GİBİDE OLUYORMU. BİRDE HANGİ İLDESİN
Merhaba B'nde Ankara'dayim ama size birsey soracağım bu arkadaki masa sandalyeyi ne kadara ve nerden aldınız bende almak istiyorumda:)Bondigo aktivite masası bizde de var, 75 tl. Ankara ise elden de teslim edebilirim
canım konyadayım ben. 50 tl olur dersen kargo margo bişekilde ayarlayıp isteyeceğim. sorunsuz tertemiz bişeye benziyorBondigo aktivite masası bizde de var, 75 tl. Ankara ise elden de teslim edebilirim
50 düşündüğümün çok altı maalesef, umarım istediğiniz gibi bir ürün bulursunuz..bizimki tertemiz hala ve sağlam çalışıyorcanım konyadayım ben. 50 tl olur dersen kargo margo bişekilde ayarlayıp isteyeceğim. sorunsuz tertemiz bişeye benziyor
Ankara'nın neresindesin canım50 düşündüğümün çok altı maalesef, umarım istediğiniz gibi bir ürün bulursunuz..bizimki tertemiz hala ve sağlam çalışıyor
Çayyolundayım, kızım 19 aylık.. 17 aylık sa ilgisini çekmez benceAnkara'nın neresindesin canım
Bir de bebeğin kaç yaşında
Artık oynamıyor mu?
Benim kızım 17 aylık onun için geç mi olur o yüzden sormak istedim
acillllllllllllll. hepsinden lazım hadi lütfen. ama rica ediyorum afilli fiyat çekmeyelim. sahibindende bile fiyatlar gayet güzel. ama burda şaşırtıcı valla. olmazsa ordan alıcam zaten. kızım heycanla bekliyor haydiii
Bakın istersenizacillllllllllllll. hepsinden lazım hadi lütfen. ama rica ediyorum afilli fiyat çekmeyelim. sahibindende bile fiyatlar gayet güzel. ama burda şaşırtıcı valla. olmazsa ordan alıcam zaten. kızım heycanla bekliyor haydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?