Aktivite Oyuncakları ve Oyun Halıları

diantus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
570
5
96
Isparta
Arkadaşlar bebeklerimiz artık dış dünyayı farketmeye başladılar. pek çok şey ilgilerini çekiyor. bu nedenle aktivite oyuncakları ve oyun halıları gelişimlerine katkıda bulunabilir diye düşünüyorum. bu oyuncak ve halılardan kullanan yada almayı düşünen var mı fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Son düzenleme:
bende alıcam ama şöle bi 2 ay sonra
bide fsherpriceın güsel bi ürünü var onu alıcam

sassy marka oyun halısı kullanıyorum,çok memnunum
üzerindeki figürler peluş ve hayvanlara ait.
aksesuarları güzel ve çok,müzikli ve ışıklı parçası var.ayrıca daha sonra alt kısmı minder olarak kullanılabilinir.
toyz shoptan almıştım.

fisherpricedan kickandplay pianosu var bizde. 9 sene once ogluma almistim simdi kizimda kullaniyoruz.

ayakucuna koyuyoruz, tekmeledikce degisik sesler cikiyo, tabi bizimkide sasiriyo.kaydirigubbakcemile3

gurbetyaren tiny lovenin pembe olanındanmı var sende? ben onu beğendimde ...

yok canım benimki yeşil turuncu olanından, ama özellikleri aynı işte bizimki erkek olunca pembe almayalım dedik çok memnunum ben bulabilseydim tropik ada olanından alacaktım onun boyutları daha büyükmüş

yok canım benimki yeşil turuncu olanından, ama özellikleri aynı işte bizimki erkek olunca pembe almayalım dedik çok memnunum ben bulabilseydim tropik ada olanından alacaktım onun boyutları daha büyükmüş

Bende bugün yarın siparişi vereceğim netten. inş beğenir küçük prenses... sevgiler

bence ses bölümü daha kaliteli ve daha fazla müzik çalmalıydı. biri uzun süreli olmak üzere üç çeşit müzik var. ayrıca seside az çıkıyor. pillerden olabilirmi diye düşünüyorum evden de çıkamadım pil almak için. ama diğer oyuncakları gayet kaliteli..

bence ses bölümü daha kaliteli ve daha fazla müzik çalmalıydı. biri uzun süreli olmak üzere üç çeşit müzik var. ayrıca seside az çıkıyor. pillerden olabilirmi diye düşünüyorum evden de çıkamadım pil almak için. ama diğer oyuncakları gayet kaliteli..

pillerden olabilir. duracel tak. evet çeşidi az ama uzun çalan melodi çok güzel benim oğlan çok seviyo

arkadaşlar bende tıny love oyun halısı aldım pembe olanında çok güzel yanlız 4 aylık kızım içinde çok az duruyo ağlamaya başlıyo yada gene yanında olayım ben oynatayım istiyo zaten biraz rahat ederim diye almıştım.sizce ne yapabilirim kendi kendine oynamaya nasıl alışır

15 dak.dan fazla durmuyorlar zaten. ben miniğim sıkılınca kucağıma alıyorum. yada yanında oturuyorum.

fisherPrice_kopekcik.jpg

bundan aldık biz hem eğitici hem oyalayıcı oyun halımızda var ama bu daha dikkatini çekio

Back
X