Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senın yerınde olsam umursamam onu aramam sormam pırak bıraz surundur pesınde gezdır bıraz dıs gostermssen boyle oluyo ıste sende onu. Sana yaptıgını yap derım kac adım sana felıyosa sende ona o kadar gıt kendını kucuk duruma dusurme o arkadası ıse sende kız arkadasısın bır oncelıgın olmalı hayatta kardesım bu ne yaArkadaşlar..
Sözlüm tam bir arkadaş delisi.
Gidelim mi gidelim.
Yapalım mı yapalım..
Ya dün gece gelinlik beğendim, msni aç da resmini atayım dedim.
Modem arkadaşımda alamam şimdi ayıp olur dedi. (yurtta kendisi) Tamam yazıp, lavaboya girdim. Çıkınca aradım, napıyosun ne ediyosun dedim, napim yaa filanca maç edelim dedi de bende modemi aldım, onu takıyorum dedi.
Bir lavabo süresi ne olabilir ya ?? Hadi olsun olsun da 5-10 dk olsun..
Ben diyorum ayıp oluyor, biri deyince koş al.
Sakin tutum sergiledim. Aaa ayıp olmadı mı dedim sadece, konuyu bile açmadım..
Bugün plan yaptık, semte gelince çıkalım biraz eğlenelim diye..
10 dk önce mesaj attı, geldim sayılır hazırlan dedi.Tamam dedim. Her şey normal...
5 dk önce mesaj attım, napıyosun daha yaklaşamadın mı diye.. Cevap şu : " Ya canım gelmesine geldim de, arkadaşlar kahveye çağırdı, oraya gidiyormuşuz." Gidiyormuşuz ne ya, tasmalı köpek misin sen milletin peşinden sürükleniyorsun..
Tek kelime dahi etmedim..
Nasıl bir tutum sergileyeyim ?
Kavga mı çıkarayım? Kendi haline mi bırakayım?
Ben artık bulamıyorum çözüm..
Arkadaşlar..
Sözlüm tam bir arkadaş delisi.
Gidelim mi gidelim.
Yapalım mı yapalım..
Ya dün gece gelinlik beğendim, msni aç da resmini atayım dedim.
Modem arkadaşımda alamam şimdi ayıp olur dedi. (yurtta kendisi) Tamam yazıp, lavaboya girdim. Çıkınca aradım, napıyosun ne ediyosun dedim, napim yaa filanca maç edelim dedi de bende modemi aldım, onu takıyorum dedi.
Bir lavabo süresi ne olabilir ya ?? Hadi olsun olsun da 5-10 dk olsun..
Ben diyorum ayıp oluyor, biri deyince koş al.
Sakin tutum sergiledim. Aaa ayıp olmadı mı dedim sadece, konuyu bile açmadım..
Bugün plan yaptık, semte gelince çıkalım biraz eğlenelim diye..
10 dk önce mesaj attı, geldim sayılır hazırlan dedi.Tamam dedim. Her şey normal...
5 dk önce mesaj attım, napıyosun daha yaklaşamadın mı diye.. Cevap şu : " Ya canım gelmesine geldim de, arkadaşlar kahveye çağırdı, oraya gidiyormuşuz." Gidiyormuşuz ne ya, tasmalı köpek misin sen milletin peşinden sürükleniyorsun..
Tek kelime dahi etmedim..
Nasıl bir tutum sergileyeyim ?
Kavga mı çıkarayım? Kendi haline mi bırakayım?
Ben artık bulamıyorum çözüm..