Al arkadaşlarını çal başına, yeter !

Hiç sevmem bu tip erkekleri .

Arkadaşa bağımlı erkekleri..

Bugün bunlara "he" diyen yarın kimbilir nelere "he" der..

Can sıkıcı bi durum ben olsam sabredemezdim sanırım.
Kesinlikle tepkini göster.

valla nasil akillar verilmis okumadim. ben kendi yontemimi yaziyim. bu gibi durumlarda en iyi yontem empati kurdurmak bence. ya yaptigi seyin aynisini ya da benzerini ona bizzat yasatmak ya da karsilikli konusarak neler hissettigini anlamasi icin ayni seyi rolleri degistirerek yasandigini dusunmesini saglamak. ben hep boyle yapiyorum ise yariyo. eger ufak bi konuysa aynisini ben de yaparak anlamasini sagliyorum. onemli biseyse yaptigi, konusarak yapiyorum. 'kendini benim yerime koy. ben sana ayni seyi yapsaydim sen ne hissederdin. bak sen boyle boyle yaparak bana soyle soyle hissettirdin.' seklinde bi konusma.

Onun size yaptığının aynısını sizde ona yapın sonra size söylenmeye başlayınca sende bana böyle yapıyorsun ben sana birşey mi diyorum ne kadar kötü birşey olduğunu anladın mı dersiniz . Öküz değilse mutlaka anlayacaktır zaten. ama şunu da unutmayın bu zamanlarda böyle olan sizi alıp evinin kadını yapınca daha beter olur artık ona bağlısınız ona her şekilde katlanmak zorunda olduğunuzu düşündüğü için.
tepkinizi koyun sakın ses etmemezlik alttan alma yapmayın.
eğer düzelmezse de iyice düşünün ilerde birgün siz onu evde beklerken bunları yapmasına katlanabilir misiniz katlanamaz mısınız diye .

hiç konuşma bence sesin dahi çıkmasın biraz düşünsün anlar sebebini bence canım..

sonra da zaten dökülür mevzu ortaya

Arkadaşlar..

Sözlüm tam bir arkadaş delisi.
Gidelim mi gidelim.
Yapalım mı yapalım..
Ya dün gece gelinlik beğendim, msni aç da resmini atayım dedim.
Modem arkadaşımda alamam şimdi ayıp olur dedi. (yurtta kendisi) Tamam yazıp, lavaboya girdim. Çıkınca aradım, napıyosun ne ediyosun dedim, napim yaa filanca maç edelim dedi de bende modemi aldım, onu takıyorum dedi.
Bir lavabo süresi ne olabilir ya ?? Hadi olsun olsun da 5-10 dk olsun..
Ben diyorum ayıp oluyor, biri deyince koş al.
Sakin tutum sergiledim. Aaa ayıp olmadı mı dedim sadece, konuyu bile açmadım..

Bugün plan yaptık, semte gelince çıkalım biraz eğlenelim diye..
10 dk önce mesaj attı, geldim sayılır hazırlan dedi.Tamam dedim. Her şey normal...
5 dk önce mesaj attım, napıyosun daha yaklaşamadın mı diye.. Cevap şu : " Ya canım gelmesine geldim de, arkadaşlar kahveye çağırdı, oraya gidiyormuşuz." Gidiyormuşuz ne ya, tasmalı köpek misin sen milletin peşinden sürükleniyorsun..

Tek kelime dahi etmedim..

Nasıl bir tutum sergileyeyim ?
Kavga mı çıkarayım? Kendi haline mi bırakayım?
Ben artık bulamıyorum çözüm..
Ben senın yerınde olsam umursamam onu aramam sormam pırak bıraz surundur pesınde gezdır bıraz dıs gostermssen boyle oluyo ıste sende onu. Sana yaptıgını yap derım kac adım sana felıyosa sende ona o kadar gıt kendını kucuk duruma dusurme o arkadası ıse sende kız arkadasısın bır oncelıgın olmalı hayatta kardesım bu ne ya

ay bu adam aynı benim teyzemin eşi... bakın size evlenince ne olacak söyleyim; teyzem bir şey ister eniştem almaz ama eniştemin arkadaşının evine giderken market alışverişi yapmadan gitmez, ailecek denize gidecekler hiç başbaşa kalamazlar eniştem arkadaşlarını filan toplar onların eşleri çocukları derken curcuna... gece eve geç gelir teyzem sofra başında onu beklerken o arkadaşlarıyla maç izlemeye gider, içerler filan.... daha neler neler yani bu adamların öncelikleri hep arkadaşları oluyor en son teyzem enişteme ya ben ya arkadaşların dedi ki 14 yaşında oğulları var eniştem ben seni bırakırım arkadaşlarımdan vazgeçmem demiş. üzgünüm ama bu adam değişmez siz geç olmadan yollarınızı ayırmaya bakın tabi her zaman 2. planda kalmayı kabulleniyorsanız o başka. umarım hakkınızda hayırlısı olur ve çok üzülmezsiniz.

Demekki arkadaşlarının ortamında senin yanında olmaktan daha çok mutluluk duyuyor daha cazip geliyor.

büyük konuşmuyorum ama terkederim ayrılırım. benim sevgilimin benden önemli hiçbirşeyi olamaz. varsa ben olmam onun hayatında o zaman. bi kere modem olayında olay çıkartırdım, senin bana verdiğin değer bu kadar demek derdim, susardım. çok konuşup bağırıp çağırma lafını söyle ve sessizliğe gömül. çabalasın dursun gönlünü almak için. pişman olsun ki bidaha yapmasın. hee ben insanların değişmeyeceğini düşünüyorum ama seviyorsan bu yöntemi bir dene en azından..

buluşmaya gelirken kahveye gitmesi apayrı saçmalık. daha o adamla görüşmem yalvarana kadar gitmem. sen bide 10dk bekletse beklerim demişsin, bu çok büyük bi hata. taviz verme, taviz tavizi doğurur, bundan sonra seni hep bekletir nasıl olsa bekler anlayış gösterir diye düşünür. erkekler sürünmeden yola gelmiyorlar bence, kaybetme korkusunu ver bakalım değişecek mi. değişmezse yol ver gitsin, bunla hayat geçmez..

Arkadaşlar..

Sözlüm tam bir arkadaş delisi.
Gidelim mi gidelim.
Yapalım mı yapalım..
Ya dün gece gelinlik beğendim, msni aç da resmini atayım dedim.
Modem arkadaşımda alamam şimdi ayıp olur dedi. (yurtta kendisi) Tamam yazıp, lavaboya girdim. Çıkınca aradım, napıyosun ne ediyosun dedim, napim yaa filanca maç edelim dedi de bende modemi aldım, onu takıyorum dedi.
Bir lavabo süresi ne olabilir ya ?? Hadi olsun olsun da 5-10 dk olsun..
Ben diyorum ayıp oluyor, biri deyince koş al.
Sakin tutum sergiledim. Aaa ayıp olmadı mı dedim sadece, konuyu bile açmadım..

Bugün plan yaptık, semte gelince çıkalım biraz eğlenelim diye..
10 dk önce mesaj attı, geldim sayılır hazırlan dedi.Tamam dedim. Her şey normal...
5 dk önce mesaj attım, napıyosun daha yaklaşamadın mı diye.. Cevap şu : " Ya canım gelmesine geldim de, arkadaşlar kahveye çağırdı, oraya gidiyormuşuz." Gidiyormuşuz ne ya, tasmalı köpek misin sen milletin peşinden sürükleniyorsun..

Tek kelime dahi etmedim..

Nasıl bir tutum sergileyeyim ?
Kavga mı çıkarayım? Kendi haline mi bırakayım?
Ben artık bulamıyorum çözüm..

ennnnnnnnnnnnnnn tahammüüüülllllllllllllll edemedğim durum :47:
ben önceliğim değilsem senin defolgit hayatında sadece arkadaşların olsun, deli oluyorum ya
benimde başıma buna benzer bi durum gelmişti
siz yine sakinsiniz ben o kahveyi basmıştım
deliiiiiirrrrrrrrddddddiiiiiiim , aradım ama çıldırmış şekildeyim siz böyle yapın demiyorum benim yapım bu
dedm ya sen geliceksin ya sen nerdeysen ben gelicem, arkadaşlarının yanında bide artislik yaptı suratıma kapıo falan telefonu ben iyice zıvanadan çıktım tabi
onları orda bırakıp tıpış tıpış geldi yanıma beni sakinleştirmeye çalışıyo!
böyle yap demiyorum ama tepki koy yoksa o rahatlıkta devam eder

üzgünüm tatlım fakat gerçekten seven bir erkek bu şekilde davranmaz, arkadaşları senden daha önemli! bundan daha ötesi var mı :50:

Back
X