- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
kulaklık tak sürekli müzik dinlemesen bile kulağında olsun çantanı filan arasa bileValla bunun güzellikle çok ilgisi yok bacım burası değişik bir muhit uzaklaşmaya çalışıyoruz farklı insanlar var ama beni farklı buluyorlar heraldeilk defa geldi zaten başıma metroyu kullanmamak gibi secenegim yok ne yazık kı keşke olsa adam yine aynısını yaparsa ilk defa olmuş gibi mı gostersem diyorum söylesem bile ?
Eşiniz nereden bilecek? Daha ortada bişey yokken boşuna kafanızda kuruntular yapıyorsunuz. Oradan her geçişinizde adam var mı yok mu diye niye kontrol ediyosunuz ki normal yaşantınıza devam etsenize, ya da ben bilmiyorum sıradan geliyor artık sanırım bu tür laf atmalar nasıl alıştıysak, genelde duymamış gibi yapar yürür geçerim ne muhatap olucam.Vardiyalı sistemse bile ben hep öğlene doğru gidiyordum oradaydı, bugün sabah gittim yok gibiydi. Ya hep o saatte geliyor inşallah öyledir öyleyse sabahları gittiğim için görmem, eşim bilse bile o yok o saatte orda derim. Ya da vardiyalidir bir hafta denk geliriz bir hafta gelmeyin inanın adamdan bir cekincem yok ona çok öfke doluyum anası bacısı yok mu o işte geleni geçeni taciz ediyor. Ama eşim mesele ondan tereddutteyim
Kızlar kendi sorunlarım yetmiyormus gibi başka bişey çıktı şimdi. Önceki iş konusundan eşimin ne kadar kiskandiginda olduğunu bilenler vardır.
Ben şükür bir iş buldum anaokulunda hergun metroyla gidip geleceğim. Lakin metroda bir güvenlik görevlisi var. Ben gectigimde bir kere kimseyi aramazken benim çantamı aradı. Çok demir var heralde çok örtü dedektör dedi. Ama bi imâ sezdim. Terörist değilim korkmayın dedim. Böyle bir güzellik zaten nasıl terörist olabilir hanfendi demesin mı ? Sinirden basiretim mı bağlandı bilmiyorum ters bı bakış atıp gittim. Daha sonra ki girişimde de oradaydı ve beni görünce eli ayağına dolandı tekrar aynı şeyi yapacak ve hazırlanır gibi. Kent kart doldurdum ve koşarak geçtim o esnada biri bişey sordu ona muhattaba olmadık şükür. Nasılsa arada bir kullanıyorum metroyu diye sorun yapmadım eşime de söylemedim çünkü adam roman belli..
şimdi işe basliyorum ve hergun metroyla gidicem. Eşime bunu şimdi söylesem niye önceden söylemedin dicek belki. Belki metroyla gitmeme engel olacak ve iş kaçacak. Çalışmam da lazımben evlendim evleneli hiç bir karşı cinsdeb böyle yakışma isteği ile karsilasmadim bir daha olursa çok kötü bağırmaktan olay çıkmasından korkuyorum eşimi muhattab etmek istemiyorum haberlerde görüyoruz olayları kızlar cikmazdayim..
Çok demir var heralde çok örtü dedektör dedi. Ama bi imâ sezdim. Terörist değilim korkmayın dedim.
Eşine neden taşıyorsun böyle bir şeyi? Ne gerek var. Bir daha laf ederse sok lafı geç. Biraz sesli söyle ki herkes duysun, bak bir daha hadsiz ce konuşabiliyor mu?Kızlar kendi sorunlarım yetmiyormus gibi başka bişey çıktı şimdi. Önceki iş konusundan eşimin ne kadar kiskandiginda olduğunu bilenler vardır.
Ben şükür bir iş buldum anaokulunda hergun metroyla gidip geleceğim. Lakin metroda bir güvenlik görevlisi var. Ben gectigimde bir kere kimseyi aramazken benim çantamı aradı. Çok demir var heralde çok örtü dedektör dedi. Ama bi imâ sezdim. Terörist değilim korkmayın dedim. Böyle bir güzellik zaten nasıl terörist olabilir hanfendi demesin mı ? Sinirden basiretim mı bağlandı bilmiyorum ters bı bakış atıp gittim. Daha sonra ki girişimde de oradaydı ve beni görünce eli ayağına dolandı tekrar aynı şeyi yapacak ve hazırlanır gibi. Kent kart doldurdum ve koşarak geçtim o esnada biri bişey sordu ona muhattaba olmadık şükür. Nasılsa arada bir kullanıyorum metroyu diye sorun yapmadım eşime de söylemedim çünkü adam roman belli..
şimdi işe basliyorum ve hergun metroyla gidicem. Eşime bunu şimdi söylesem niye önceden söylemedin dicek belki. Belki metroyla gitmeme engel olacak ve iş kaçacak. Çalışmam da lazımben evlendim evleneli hiç bir karşı cinsdeb böyle yakışma isteği ile karsilasmadim bir daha olursa çok kötü bağırmaktan olay çıkmasından korkuyorum eşimi muhattab etmek istemiyorum haberlerde görüyoruz olayları kızlar cikmazdayim..
Önceki konularınızı bilmiyorum ama kıskançlıkla ilgili anladığım kadarıyla.. Ama size bi eleştiri ; gün içinde aldığım her iltifatı, üstüme dikilen her bakışı, ya da benden alenen hoşlanan her insanı gidip koşa koşa eşime anlatsaydım ben de deliler gibi kıskanılıp bu konuda boşanmaya kadar gelebilirdimKızlar kendi sorunlarım yetmiyormus gibi başka bişey çıktı şimdi. Önceki iş konusundan eşimin ne kadar kiskandiginda olduğunu bilenler vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?