- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
Allahından bulsun böyle ,nsanlar.Şaşırmadım. Malumun ilanı olmuş. Bu benim çoğu kez üstü kapalı dile getirdigim durum.
Bizim ülkemizde birçok kadın oğluna aşık. Kendilerine dahi itiraf edemedikleri bir gercek bu.
Aksi halde hangi insan evladı yavrusunun yuvasını dağıtmak için uğraşır? Forumda onlarca konu açılıyor. Eften püften sebeplerle oğlunun evliliğini yıkmaya çalışan kayinvalideleri okuyoruz,kızıyoruz,şaşırıyoruz..
Bu kötülükleri ancak içindeki kıskançlık duyguları yaptırır insana.
ellerini öperim ben öyle annenin.Valla benim anacığım da kaynana gelininı elbette doğurduğu kadar sevemez ama bana davrandığın dan asla farklı davranmaz
tiksinç ama yapacak bişey kalmamış artık.Ayy bunudamı duyucaktıkk
Nikah düşse alıcan heralde deseydin
ben sırf bu kadınlar için ayrı tarikat açıp buna cevaz verecem
alsınlar oğullarını koyunlarına herkes rahat etsin
ben evlenin demedim ki ama o öyle seviyo demek.E yuh be kadın verdiği cevaba bak nikah düşmez ????ulan bi edebinizi takının denilir insana bi ahlak bi yaşından uTannn!!! Al.oğlunu ne diye diyorsun? İkili iliskimize 3.yu dahil etmek gibi bir derdimiz yok deseydin
bende böyle oldum zatennikah düşse alacak
tartışıyorduk o esnada canım benim.bizi eşimle kavga ettirdi resmen.Nikah düşse alacak ne ya, sacmalamayın Allah askına. Kadın mübalaga etmiş sadece. Oğluna hastalık derecesinde bağımlı olması onun sapık düsünceler icinde olduğunu göstermez. Allah gelinlerin diline de düsürmesin.
ama onu köstekleyen dürtükleyen de kayınvalide.Çoğu anne-oğul ilişkisinde böyle bir aşk var zaten. Zamanında eşiyle mutlu olamayan kadınlar oğulları olduğu zaman bu eksik kalan duyguyu oğluna yönlendiriyor. Bu sebeple oğlunun evlendiği kadını da oğlunu mutlu eden kişi olarak değil de kendi mutluluğunu elinden alan kişi olarak görüyor.
Ama ben de sapıklıktan ziyade yersiz bir espri olarak gördüm kadının lafını. Sizin asıl dert etmeniz gereken kişi kayınvalide değil, sizi kayınvalide ile karşı karşıya getiren eşiniz.
bu derece yüz göz olmaya gerek yok.Senin hakkında konuştuklarını duyduğun an,yanlarına gidip çalıştığını,çocukların uykusuz bıraktığını bi sorunları varsa eşin değil sana sormalarını söylemeliydin.Hafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorum Hafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul. "Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da (Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık )aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr Ben o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın. Nikah düşmez dedi Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.
ama onu köstekleyen dürtükleyen de kayınvalide.
EŞİM KALKMAZ GÜZELİM NERDE TÜM GECE UYUYAMIYORUM.bu derece yüz göz olmaya gerek yok.Senin hakkında konuştuklarını duyduğun an,yanlarına gidip çalıştığını,çocukların uykusuz bıraktığını bi sorunları varsa eşin değil sana sormalarını söylemeliydin.
Geceleri eşinle dönüşümlü kalkıp bakmalısınız çocuklara.Neticede sen de çalışan bir insansın.
HEDİYE EDERİM ANNESİNE OLUR BİTER.ERKEKLER COCUK GİBİ YA ANLAMIYORUM BİLİYOR ZATEN GECEDEN KALMA OLDUGUMU.ODA AZ DEĞİL.Eşiniz annesinin söylediğine & düşündüğüne sizin söylediğinizden & düşündüğünüzden daha fazla değer veriyor. Bunu düzeltmeniz lazım.
NEREDEN BULUR BU LAFLARI ANLAMAM.insanın fikri neyse zikri de odur. kv ye bak hele
Talak hakkı sizdeyse 1 tanesi ondan demiştir.ya ne saçma bir insan bunların vicdanları nerede çok merak ediyorum.Hafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorum Hafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul. "Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da (Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık )aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr Ben o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın. Nikah düşmez dedi Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.
Olan oldu sonuç mutlu olmuştur sanırım.Talak hakkı sizdeyse 1 tanesi ondan demiştir.ya ne saçma bir insan bunların vicdanları nerede çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?