Al oğlun senin olsun :((

Şaşırmadım. Malumun ilanı olmuş. Bu benim çoğu kez üstü kapalı dile getirdigim durum.
Bizim ülkemizde birçok kadın oğluna aşık. Kendilerine dahi itiraf edemedikleri bir gercek bu.
Aksi halde hangi insan evladı yavrusunun yuvasını dağıtmak için uğraşır? Forumda onlarca konu açılıyor. Eften püften sebeplerle oğlunun evliliğini yıkmaya çalışan kayinvalideleri okuyoruz,kızıyoruz,şaşırıyoruz..
Bu kötülükleri ancak içindeki kıskançlık duyguları yaptırır insana.

Bu kadar cahil insana ne söylesen boş.En iyisi cevap vermeye tenezzül etme.

Kaynananin en iyisi rol yapmayı bilendir misal benimki biliyor ki en ufak hatasında oğlu yüzüne bakmaz ve çok düşkün oğluna korkusundan seviyormuş gibi davranıyor ee napalim oyunu kuralına göre oynama lazım bende mış gibi yapiyorum

Nikah düşse ilk ben alırdım mı diyo
Erkek annesi olmak böyle bir duygu mu ne bu düşkünlük anlamadım

valla bu yazdigini anlamak icin onume bir kagit kalem alip soy agaci cikarmam gerekiyor ....

ben sırf bu kadınlar için ayrı tarikat açıp buna cevaz verecem
alsınlar oğullarını koyunlarına herkes rahat etsin

ben sırf bu kadınlar için ayrı tarikat açıp buna cevaz verecem
alsınlar oğullarını koyunlarına herkes rahat etsin

Yani ne desek boş .nikah düşmez ne demek soylediginden bunu mi çıkarmış. Işte bunlar hep içten içe duyulan aşk ve kıskançlıktan kaynalaniyor

E yuh be kadın verdiği cevaba bak nikah düşmez ????ulan bi edebinizi takının denilir insana bi ahlak bi yaşından uTannn!!! Al.oğlunu ne diye diyorsun? İkili iliskimize 3.yu dahil etmek gibi bir derdimiz yok deseydin

Konu karisik.. ortada oglunu kiskanan bir kv var anladigim kadariyla.. iyi demissin, cidden ogullari kendilerinin olsun.. bu tip kv'ler asla bitmez..

Kv fena da oğlu da az aşağı değil gibi sanki. gazla size sarması sonrada tüm bunlar olurken müdahale etmemesi daha önemli bence. umarım yanlış anlamamışımdır tabi

Siz bunları böyle alıştırmayın
Birde çalışıyorsunuz galiba
Fırsat buldukça çocuklarla yatın uyuyun
Bir zahmet kıçlarını kaldırıp hazırlasınlar kahvaltılarını erimez biyerleri
iğlikten maraz doğuyor canım bundan sonra bakmasınlar cocuklarıma istemiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…