- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Valla benim anacığım da kaynana gelininı elbette doğurduğu kadar sevemez ama bana davrandığın dan asla farklı davranmazBende buna benzer şeyler söyledim netice de evladı değilim.
Hafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorum Hafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul. "Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da (Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık )aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr Ben o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın. Nikah düşmez dedi Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.
Ayy bak buldum çok komiktir kayinvalideme gelsin ...... merhaba ben 22 yaşındayım ve 44 yaşında dul bir bayanla evliyim. eşimin 25 yaşında bir kızı var. babam ise bu kızla evlendi. böylelikle babam, karımın kızıyla evlenmiş olduğu için damadım oldu. bunun üzerine kızım da babamla evlenmiş olduğu için üvey annem oldu. hanımın ve benim de geçen sene bir oğlmuz oldu. oğlum hanımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. bir de üvey annemenin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuk getirdi. o babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için torunum. yani ben torunum erkek kardeşiyim. ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. kısacası kendimin dedesiyim.
saygılar ...
E yuh be kadın verdiği cevaba bak nikah düşmez ????ulan bi edebinizi takının denilir insana bi ahlak bi yaşından uTannn!!! Al.oğlunu ne diye diyorsun? İkili iliskimize 3.yu dahil etmek gibi bir derdimiz yok deseydinHafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorum Hafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul. "Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da (Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık )aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr Ben o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın. Nikah düşmez dedi Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.
şaşırman doğal ben de cok şaşırdım.ben şok ben iptal
iğlikten maraz doğuyor canım bundan sonra bakmasınlar cocuklarıma istemiyorum zaten.Siz bunları böyle alıştırmayın
Birde çalışıyorsunuz galiba
Fırsat buldukça çocuklarla yatın uyuyun
Bir zahmet kıçlarını kaldırıp hazırlasınlar kahvaltılarını erimez biyerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?