SAĞOL CNM COK SAĞOL.Allah kolaylık versin
Nikahsız yaşayın sendeki kursak onu da kaldırır deseydin
SONUÇ OLARAK KV NİN BENDEN BUNDAN SONRA ÇEKECEĞİ VAR BEN ARTIK ESKİ BEN DEĞİLİM.Evet kocalar etkileniyor annesinden.annelerde bu durumu bildigi icin sonuna kadar kullaniyolar.
Fakat bunu onlemekte yine kocanin elin de.
Koca olarak ne annesine nede karisina laf soyletecek.aradaki dengeyi saglamali.
hakketiği gibi aynen.Kayınvalidenin tedavi olması şart.
Hatta böyle sorunlu olanları toplayıp gözetim altında tutmak gerek.İnsanın ruh sağlığını bozuyorlar
.Allah kolaylık versin yapıştır cevabı tersle tersle gönder.Anneye saygı da bir yere kadar.
ahh canım inşallah sorunsuz bir evliliğin olur akklılı bir bayansın o yüzden seçimlerin doğru olur senin.Ağzımdan küfür çıkmadan yazabilirim umarım.
Kv . Ve Üçüncü kişiler elbette evliliği çok etkiliyor ancak yüzde yüz kabahat eşlerde.
Buna engel olmayı bilmeyen , kriz çözücü olamayan, kendi ailelerinin sorumluluklarını eşlerine yükleyip bundan siyrilan, hayat arkadaşım! dediği kişiyi ailesine ezdiren, haksızlıklara göz yuman erkek kılıklı yaratıklar , aslında yalnız kalmaya mahkumlar. Benim gözümde katil o erkekler.
Bir hayat öldürüyorlar çünkü.
Ve böyleleri 1 gününü bile vermeyi haketmiyorlar ama maalesef ki hem yıllar veriliyor hemde boy boy çocuklar.
...
Annesine, " gidip öldüreyim mi ?!!" Diyeceğine
" annem , hanım hem yorgun hem ikiz annesi hem çalışıyor , 1 ay uyusa hakkı. Bir anne olarak bundan şikayet edeceğine , bebeklere bakta o da dinlensin "
Deseydi , hem haksızlığa göz yumup dilsiz şeytan olmazdı hem de annesine bir daha ki sefer için sinir çizmiş olurdu.
Ama erkekcik olduğu için yapamamış. Ve burayı okuyan bütün erkekciklerin, Allah bildiği gibi yapsın sizleri.
Adam olmadan evlenmeye kalkarsanız ancak bu kadar hayat sunabilirsiniz.
Adam gibi adamlar var çok şükür . Sizin gibiler kendi adaletsizliklerinde bogulsunlar.
Uff şükür , rahatladım.
Tımarhaneye götürülmeli o kadın acilen
hiçte komik değildi komik oldugunu sanıyor anırımayyyy bu kaynanalar delirmişler üsluba bak konuyu nereye çekmiş ...
bu kaynanalara dişini gösterecen böyle idare etmekle olmuyor anlamıyorlar...hiçte komik değildi komik oldugunu sanıyor anırım
beni aptal görüyor sanırım aynen.bu kaynanalara dişini gösterecen böyle idare etmekle olmuyor anlamıyorlar...
benimde kaynanam ilk evlendiğimiz aylarda ayyy oğlum bize düşkündür ayy oğlum ablasına çook düşkündür ayyy aramadan yapamaz falan en son dedim ki evlendirmeseydiniz dizinizde otursaydı.. ben zorla evlenmedim oğlunla dedim.... eşimde yanımdaydı söylediğimde kaynanam sustu kızardı yeter dedim beee aha oğlunuz orada siz bilirsiniz dedim.. bidaha ağzını açıp bişey diyemedi....beni aptal görüyor sanırım aynen.
bi daha ki sefere cok fena kırabilirim artık boyunu aştı.benimde kaynanam ilk evlendiğimiz aylarda ayyy oğlum bize düşkündür ayy oğlum ablasına çook düşkündür ayyy aramadan yapamaz falan en son dedim ki evlendirmeseydiniz dizinizde otursaydı.. ben zorla evlenmedim oğlunla dedim.... eşimde yanımdaydı söylediğimde kaynanam sustu kızardı yeter dedim beee aha oğlunuz orada siz bilirsiniz dedim.. bidaha ağzını açıp bişey diyemedi....
o nasıl bir cevap olmuş öyle
Bence boosan sen rahat etboşansak rahat edecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?