Aşılama Alama yaptran arkadalar.......bakn bir

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU1

Ziyaretçi
aşılama yaptıran arkadaşlar şimdi 1 ay sonra aşılamam var bilioyrsunuz merak wettiğimşey şu aşılamalar sırasında hangi ilaçları kullandınız eger yazarsdanız çok memnun olurum kızlar lütfen ................:1hug:

:çok üzgünüm:ya ama nerdesiniz hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aşşagıya yaz hadi

valla yaptıracam bnde ama bilmioyurm ki acaba neler olacak allahım buyuktur dr um çok umutlu o istiyor

anlıyorum tatlım ama elden bişey gelmioyr maalesefffffffffff bize sadece bunlar düşüyor allah acısın inşaaallah halimize

şekerlikcim bak burayada yetiştim....:sm_cool:
canım aşılam öncesi yumurtlamayı artırıcı bir hap,e vitamini,birde ,şeker ilacı kullandım şekr ilacının yan etkisi yumurtlamayı artırmasıymış...

saol nelocum şu an bnde glukofen kullanıoyurm baklaım merak edioyurm bnde

hım evet anladım dr dilerim gonal f ignesi yapmaz
istemez yani pahalı ya ondan yani

bnde 5 ay kullandım ama olmadı bakalım şimdi neler olacak

Saol Canim Bnm çok Teşekkür Ederim

...................................................

Saol Canim çok Teşekkrüederim Allah Razi Osun Bakalim Hayatim Zaman Ne Göstercek Görec Egiz Inşaallah Ikiz Hamile Kalirim

Adetimin 3. gününden itibaren 6 gün göbekten Puregon iğne yaptım. Pregnly çatlatma iğnesi yapıldı. 36 saat sonra aşılama yapıldı. İlk aşılamam ve 4 gün oldu yapılalı. Zaman geçmek bilmiyor. Allah isteyen herkese ve bana da evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Emeklerimizi, ümitlerimizi boşa çıkarmasın AMİN.

canım hadi inşaallah bak banda umut ol rabbim yuzunu güldürsün inşaallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…