Alamancı gelınler yokmu

Bitter_Lokum

kocasinin hatunu
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
582
7
118
Kizlar merhaba öncelikle almanyada yasayip suan ceyiz düzenler varmi aranizda? Birlikte hangi markalari nerden kaca aldigimizi paylassak cok güzel olur ne dersiniz

Ben evliyim, 1.5 sene önce ceyizimi düzdüm almanyada. cok yorucu ama cokta eglenceli bi sürecti...

Bende bir kac ay önce basladim ceyiz serüvenime ama malesef begendigim bir cok marka malesef almanyada yok.Türkiyedende siparis vermek icin 100€ civari kargo istiyorlar

sen hangi markalari aldin almanyada?

Bende bir kac ay önce basladim ceyiz serüvenime ama malesef begendigim bir cok marka malesef almanyada yok.Türkiyedende siparis vermek icin 100€ civari kargo istiyorlar

sen hangi markalari aldin almanyada?

Mutfagimda Schaefer, Amc ve Ikea agirlikta

Nevresimlerimde Strauss, Ikea ve Türkiyeden aldigim nevresimler.

Banyoda havlularimida türkiye Bursadan aldim.

Sen hangi markalari almak istiyorsun?

WMF´den tava ve tencere seti aldim. Villeroy Boch dan yemek takimi ve bardaklarimi aldim. Leonardo, Maxwell Williams, Spiegelau ve zwillingden´de ufak tefek seyleri aldim. Ama fiyat olarak burasi cok pahali sanki ya. Türkiyeden begendigim markalar (bernardo gibi) malesef burda hic biyerde bulamiyorum. Mesela Kütahya porselenin begendigim yeni serileri almanyada yok bile. Mail atip sordum kargo fiyati 100€ civarinda diyorlar

Yemek takimlarin ve catal bicak takimin hangi marka? Cünkü bende suan en büyük sorunu onlar yaratiyor

yemek takimlarim ve catal bicak setim schaeferden ama hic memnun degilim, kalitesi hic iyi degil maalesef.
Ceyiz türkiyedede cok pahali, pek bi fark yok buraya. Zaten misafir takimini almisin V&Bdan, simdi sadece günlük kalmis onuda sade birsey alabilirsin...
WMFin catal bicak setleride güzel oluyor... Sade ama kaliteli.
Karaca var mesela almanyada, onlarin catal bicak setleride cok hos görünüyor...

merhaba kizlar...
bende almanya'dan kismetse istanbula gelin gidicem. Bu seneye kismetse sözümüz olucak ama dügüne daha cok var.
Ben simdiden ceyiz hazirligina basladim, cogu seyimi ebayden aliyorum. Nevresimlerimi, yemek takimlarimi, catal kasil takimlarimi türkiye'den alicam.

birde cogu seyimi tchibo'dan aliyorum. Cok seviyorum tchibo'nun mallarini. sizin dügün kismetse ne zaman?

evet tchibo´da cok güzel seyler var bende her hafta takip ediyorum ama bu son haftalarda pek birsey gelmedi yaaa...ah und tk maxx´de de cooook güzel seyler oluyor..

biz allah nasip ederse 2014te evlenecegiz daha 4ay önce sözlendik herseyin tadini cikara cikara strese sokmadan kendimi yapmak istiyorum

ben su an 5. Semester ögretmenlik okuyorum.. o yüzden en az 3 sene sürebilir. Ama ben istanbula gitcegim icin zaten son zamanlarda yeterince maddi sikintida olucam o yüzden simdiden basladim. Ama elektronik esyalari son sene almayi düsünüyorum. hangi sehirde oturuyor sözlün?

aynen benimde biraz uni yüzünden ama allahtan 2 semester kaldi benim bizimki denizlide kaliyor bende aslinda türkiyeye dönmeyi düsünüyorum ama hayirlisi bakalim...elektronik esyalari bencede en son al bende öyle yapicam 2013 sonuna dogru baslamayi düsünüyorum elektronik esyalarla dügüne 6ay kala felan

sanada herkes türkiye'de yasayacagim deyince "aaa sakin" diyorlarmi? :)
takmamaya calisiyorum ama sinir ediyorlar beni.

aynennnnnnnn oh gott das nervt so was von....cok samimi arkadasimla bile buyüzden tartismistim zamaninda sonucta hayat benim beni benden iyide kimse taniyamaz tabiki korkularim var ama ben artik takmiyorum ya böyle seyleri...sagolsun yakin dostlarim destek oluyorlar git burada napican diye sonucta meslegimizde olacak elimizde uni mezunu olacagiz orda is bulmak kolay olacak insaallah

evet ben senede 5 6 kez istanbuldayim zaten ama bana ailemden ayrilmak cok koyucak. O konuda korkularim var.
Ailem simdiden cok üzülüyor. Haftaya Tchiboya bir kac sey geliyormus gördünmü? Benim hosuma deterjan ve bulasik tablet kutulari gitti.

söyledigin iyi oldu valla canim gecen tchiboya geldiginde kacirmistim o boxlari budefa kesin alirim allahtan yarin aciliyor magazalar artik....sen buarada almanyanin neresinde kaliyorsun??

Hamburg sen?
Bu arada anladigima göre benim kadar fazla trye gitmiyorsun?
Bu kadar ceyizi nasil transfer ediyorsun?

Köln cevresindenim ben...gidiyorum ama ben ceyiz götürmüyorum yani benimkisi daha cok 5-6günlük kisa kacamaklar oluyor sevdigimi görmek icin. Dügün yapacagimiz zaman arabayla daha dogrusu büyük bir minibüsle gidecegimiz icin türkiyeye bende öyle götürmeyi düsünüyorum. Simdiden götürüp birakmak istememde zaten gözümün önünde olsunlar ben

Kizlar bende Nürnberg cevresindenim 4 aydir ceyizimi hazirliyorum Burda da cok güzel ve kaliteli seyler var bütün angebotlari takip ediyorum gördükce birbirimize söyleyelim ben cogu seyi indirimden aldim hersey yari fiyatina geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…