- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
-
Bende bir kac ay önce basladim ceyiz serüvenime ama malesef begendigim bir cok marka malesef almanyada yok.Türkiyedende siparis vermek icin 100 civari kargo istiyorlar
sen hangi markalari aldin almanyada?
WMF´den tava ve tencere seti aldim. Villeroy Boch dan yemek takimi ve bardaklarimi aldim. Leonardo, Maxwell Williams, Spiegelau ve zwillingden´de ufak tefek seyleri aldim. Ama fiyat olarak burasi cok pahali sanki ya. Türkiyeden begendigim markalar (bernardo gibi) malesef burda hic biyerde bulamiyorum. Mesela Kütahya porselenin begendigim yeni serileri almanyada yok bile. Mail atip sordum kargo fiyati 100 civarinda diyorlar
Yemek takimlarin ve catal bicak takimin hangi marka? Cünkü bende suan en büyük sorunu onlar yaratiyor
birde cogu seyimi tchibo'dan aliyorum. Cok seviyorum tchibo'nun mallarini. sizin dügün kismetse ne zaman?
ben su an 5. Semester ögretmenlik okuyorum.. o yüzden en az 3 sene sürebilir. Ama ben istanbula gitcegim icin zaten son zamanlarda yeterince maddi sikintida olucam o yüzden simdiden basladim. Ama elektronik esyalari son sene almayi düsünüyorum. hangi sehirde oturuyor sözlün?
sanada herkes türkiye'de yasayacagim deyince "aaa sakin" diyorlarmi? :)
takmamaya calisiyorum ama sinir ediyorlar beni.
aynennnnnnnn oh gott das nervt so was von....cok samimi arkadasimla bile buyüzden tartismistim zamaninda sonucta hayat benim beni benden iyide kimse taniyamaz tabiki korkularim var ama ben artik takmiyorum ya böyle seyleri...sagolsun yakin dostlarim destek oluyorlar git burada napican diye sonucta meslegimizde olacak elimizde uni mezunu olacagiz orda is bulmak kolay olacak insaallah
evet ben senede 5 6 kez istanbuldayim zaten ama bana ailemden ayrilmak cok koyucak. O konuda korkularim var.
Ailem simdiden cok üzülüyor. Haftaya Tchiboya bir kac sey geliyormus gördünmü? Benim hosuma deterjan ve bulasik tablet kutulari gitti.
söyledigin iyi oldu valla canim gecen tchiboya geldiginde kacirmistim o boxlari budefa kesin alirim allahtan yarin aciliyor magazalar artik....sen buarada almanyanin neresinde kaliyorsun??
Hamburg sen?
Bu arada anladigima göre benim kadar fazla trye gitmiyorsun?
Bu kadar ceyizi nasil transfer ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?