Sanırım ben çok hamarat bir kadınım.
her sabah 08:00 - 08:30 arası çıkıyorum akşam 19:00 - 19:30 arası evde oluyorum
eğer markete uğramışsam 15 ile 30 dakika arası değişiyor eve geliş vaktim. Cumartesileride 15:00 e kadar çalışıyorum.
Her akşam sürekli yemeğim olur. hee tabi ki bazen dışarıdan söyleriz yada dışarıda yer geliriz
ama aylık olarak hesap ettiğimiz zaman bir ayın en az dolu dolu 3 haftası evimizde yemek olur.
hafta sonları en az 2 haftada bir , en sık haftada 2 misafirim olur.
Mİsafir sayım her defasında en az 6 kişiden olurup 20 kişiye kadar çıkabilir.
Gelen misafirlerim yemeklerimi çok beğenir, her akşam tatlımız vardır eşim çok sever ve mutlaka ev yapımı olur.
Misafir gelecekse derin temizliğimi Cuma akşamı yaparım yok Cumartesi boşsam temizlik o güne kalır.
Pazar günleri mutlaka bizimdir , genellikle dışarı çıkarız yada evimizde bol bol film izleriz , yeriz , içeriz yatarız.
yada düğün dernek v.s. varsa katılırız.
Temziliğimide ihmal etmem sık sık süpürge açar toz alırım. Mesela yemeği ocaa koyduktan sonra boş vakit olur ya
o sırada buz dolabını silerim , yada mutfak dolapların. Eve geldiğimde tuvalete deterjan döker her tarafa yayılacak şekilde2 dakikada ovarım
ve öylece beletirim, başka işime bakarım. arada 5 dakikalık bir zaman ayırıp tuvaleti yıkarım
buda aradan çıkmış olur.
Ütümü asla biriktirmem. Çamaşırları cuma günleri yıkarım Cumartesiye kurumuş olur ve ütülenirler.
Ben genellikle ütüye ihtiyacı olmayan kıyafetler giydiğim için ütülenecekler çok abartlılı olmuyor ayrıca ütü konusunda elim hızlıdır.
kendinize gidecek bir yl çizdiğiniz zaman aslında hiç te zor değil bence.
bunca zamandır hiç temizlikçi çağırmadım her işimi kendim yaptım çok şükür ama 10 aydır fea alıştım ekmek elden su gölden
5 ay sonra biraz zorlanabilirim belki ama pek sanmıyorum evcimen bir karakterim var
evimde vakit geçirmekten çok keyif alıyorum.
helal olsun valla ağzım acık kaldı yaaaaaa:1shok: süperman gibisiniz :jeyyar: