- 15 Mayıs 2021
- 12
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi decemberlisa
-
ne yapacağını şaşırdı vallah, ticaret şansı yok maalesef, babamda diyor artık başının çaresine bak, kendi mesleğini yap diploman var diyor, diploman her kapıyı açar diyor babam erkek kardesimeHalkla ilişkilrr ve tanıtım pek değerli bir bölüm değil maalesef ülkemizde. Reklamcılık mezunu maaşsız çalışmaya can atan insanlar tanıyorum. Üstelik 8 yıl hiç tecrübesi de olmamış. Kendi alanında çalışmak yerine ya yeni ve geçerli bir bölüm okumaya çalışsın. Ya sa babasıyla ortak ticaret imkan varsa tabi.
kucuk bır yerdi cok buyuk degildi yardım ediyordu babama, babamdan mı para alacam onun parası benım param benım param onun parası anlayısı var hem babamda hemde kardesimdeGiyim magazasi cok kucuk bir yer miydi ve sigortasi var miydi?
Bu sektörden, kurumsal firmalarda devam etmeyi düsünmez mi pandemi biraz durulunca? Ögretmenden memurdan yuksek maas alir yabanci firmalarda, heleki dil biliyorsa.
ne yapacağını şaşırdı vallah, ticaret şansı yok maalesef, babamda diyor artık başının çaresine bak, kendi mesleğini yap diploman var diyor, diploman her kapıyı açar diyor babam erkek kardesime
eskisi gibi sanıyor herseyiBabaniz ne ilginc.
kucuk bır yerdi cok buyuk degildi yardım ediyordu babama, babamdan mı para alacam onun parası benım param benım param onun parası anlayısı var hem babamda hemde kardesimde
eskisi gibi sanıyor herseyi
ne yapacağını şaşırdı vallah, ticaret şansı yok maalesef, babamda diyor artık başının çaresine bak, kendi mesleğini yap diploman var diyor, diploman her kapıyı açar diyor babam erkek kardesime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?