- 9 Mart 2011
- 12.095
- 9.843
- 448
dün kızım ablamdaydı,çarşıda buluşacaktık
kızım ayakkabısını giyip önden çıkmış ablam arkadan
kızım bahçe kapısından çıkıyor ablam 3 metre ötedeki garaj kapısından
kızımın önünde bir kamyon durmuş ablam ses duyunca hızlanmış yola çıkmış adam kapıyı açıp inmek üzereymiş ablamı görünce gazlayıp gitmiş
kızımla ablamın arasında 2-3 metre bir mesafe var ağaçlardan görmemiş adam ablamı yoksa uzak değil
ablam sabahtan beri düşünüyorum başka açıklaması olamaz çocuğu alıp gidecekti diyor
başka işi olsa iner hallederdi neden beni görünce bastı gitti diyor
o saatte kızımın orda bekleyeceğini kimse bilemeyeceğine göre resmen fırsat bilip değerlendirmeye çalıştı
ki burası küçük bir yer böyle olaylar çok çok nadir olur
yani yoldan geçerken alıp gidebilirler çocuklarımızı
kaçmadın mı bağırmadın mı diyorum kızıma korkudan ne yapacağımı şaşırdım diyor,aslında kızımda sezmiş yani kötü niyeti
plakasını almadın mı diyorum ablama panikten düşünemedin diyor,halbuki çok pimpirik ve çok dikkatlidir böle şeylerde o bize sorardı bi de kızardı plakasını almadık diye ama panikle aklına bile gelmemiş
kızım 10 ablam 50 yaşında bu arada ama yaşa başa bakmıyormuş demek ki
verilmiş sadakam varmış yarın yine vericem
akşam kızımla yemek yiyoruz sohbet ediyoruz düşünüyorum o anda sıcak evimizde bir arada olmayabilirdik
nerde arayacağımı bilmeden sokaklarda onu arıyor olabilirdim
lütfen çok çok çok dikkat edin

kızım ayakkabısını giyip önden çıkmış ablam arkadan
kızım bahçe kapısından çıkıyor ablam 3 metre ötedeki garaj kapısından
kızımın önünde bir kamyon durmuş ablam ses duyunca hızlanmış yola çıkmış adam kapıyı açıp inmek üzereymiş ablamı görünce gazlayıp gitmiş
kızımla ablamın arasında 2-3 metre bir mesafe var ağaçlardan görmemiş adam ablamı yoksa uzak değil
ablam sabahtan beri düşünüyorum başka açıklaması olamaz çocuğu alıp gidecekti diyor
başka işi olsa iner hallederdi neden beni görünce bastı gitti diyor
o saatte kızımın orda bekleyeceğini kimse bilemeyeceğine göre resmen fırsat bilip değerlendirmeye çalıştı
ki burası küçük bir yer böyle olaylar çok çok nadir olur
yani yoldan geçerken alıp gidebilirler çocuklarımızı
kaçmadın mı bağırmadın mı diyorum kızıma korkudan ne yapacağımı şaşırdım diyor,aslında kızımda sezmiş yani kötü niyeti
plakasını almadın mı diyorum ablama panikten düşünemedin diyor,halbuki çok pimpirik ve çok dikkatlidir böle şeylerde o bize sorardı bi de kızardı plakasını almadık diye ama panikle aklına bile gelmemiş
kızım 10 ablam 50 yaşında bu arada ama yaşa başa bakmıyormuş demek ki
verilmiş sadakam varmış yarın yine vericem
akşam kızımla yemek yiyoruz sohbet ediyoruz düşünüyorum o anda sıcak evimizde bir arada olmayabilirdik
nerde arayacağımı bilmeden sokaklarda onu arıyor olabilirdim
lütfen çok çok çok dikkat edin

Son düzenleme: