alatariiel'in çeyiz hazırlıgı..

Güle güle Aşkla kullan.. :)) Ne kadar güzel çeyizin var.. Ne kadar çok eksiğim var görünce anladımm.. (

güzel gülerde kullan herseyini canımm

beyaz esyalarını anlayamadım pek hangi marka özellikle fırının? ne kadar aldın? 3lü set mi ankastre mi?

cok soru sordum

Hepsini güle güle kullan...Herşey çok güzedi Ama borcam almasaydın keşke mutlaka gelir hediye olarak

tşk ederim bayanlar =)
bir sürü şey aldık ama resımlerını çekmedım hiç bırının bu haftasonu çeyiz serme olucak kısmetse o zaman yuklicem resımleri :)
3 hafta sonrada dügünüm var hihohoyyt :d

ALLAH ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah benim daha yarısının yarısı kadar çeyizim yok valla

ALLAH ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah benim daha yarısının yarısı kadar çeyizim yok valla

amin cnm daha güzelleri sizlerın olur inş :)
bır kere başladın mı gerısı gelıyor zaten en basıtınden ev için markete çıktıgınızda bulaşık süngeri ovma teli gırgır vs onları bıle alabılırsın oyle oyle bitıcek çeyız D: ufak şeyler ama sona bırakılmamalı bence sonlara gelındıgınde alıncak o kadar çok şey oluyor kı bırde boyle ıvır zıvırlarla ugraşma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…