alçı çıktıktan sonra burunda görünen kemik

bende canim bende hergun sinir kirizi geciriorum isten eve geliorum 7 de yataktayim ruyamda bile doktor doktor gezip agliorum duzelt beni diye kendime aynadan bakiorum yansimami goruorum allahim ben naptim diorum kendimi cok begeniodum seviodum ama simdi hiccc igrenc oldum cirkinlestim ben bu tiple ne evlenebilirim ne insan icine cikabilirim getire getire bunumu getrdn dicekler onuda birak kendimi eciş bucus bisey hisediorum cok cirkinboldum cok bir burun butun yuzumu degstrir benm yuzum ne kadar ince uzundu gozlerim ne guzeldi dudaklarim ne guzeldi simdi b.k gibiyim

2014-11-20 11.41.22.webp 2014-11-20 11.40.21.webp 2014-11-20 11.48.06.webp kızlar bu da benim 34 günlük burnum sizce nasıl?Gozlerimi yıldızlarla kapatmak zorundayim olumlu olumsuz her yoruma açığım :)

Guzel

Guzel duruyor canim insallah benim sislik cikintida inet doktor cikinti var diye hergun masaj yapior burnuma hergun sis olarak eve geliyorum masaj burnumu daha sisirdi ama incek dio
Benim doktorum da tam aksine hiç bir sekilde burnuna dokunma sakın sabret bekle dedi. dokundukca şişer yoksa dedi :s

Benim doktorum da tam aksine hiç bir sekilde burnuna dokunma sakın sabret bekle dedi. dokundukca şişer yoksa dedi :s
Benim doktorumda masaja gerek yok dedi zamanla geçecek diyor. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Ama hala aynı sizin ne kadar sürede inmeye başladı. Bu durumu yaşayıpda daha sonradan geçen arkadaşlar var mı acaba yardımcı olsalar

[QUOTEgündür hergunege0306, post: 37887464, member: 618253"]Benim doktorumda masaja gerek yok dedi zamanla geçecek diyor. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Ama hala aynı sizin ne kadar sürede inmeye başladı. Bu durumu yaşayıpda daha sonradan geçen arkadaşlar var mı acaba yardımcı olsalar[/QUOTE]
Ben 4 gundur hergun doktor un yanina gidiyor masaj yapior. Masaj yapmayınca ödem dagilmaz dedi bilmiyorum tek bildigim bi an once su sisliklerden kurtulmak avatara benzemekten kurtulmak. Minor revizyonu duydunuz mu arkadaşlar . Bi aya kadar burun üstündeki cikinti inmezse tekrar az biseyd aha torpuletcem. Bide ödem aşısı yaptiran var mi ödem gercekten iniyomu?

evet 1.ay kontrolumde doktorum da bahsetti o igneden. 6 aya kadar dokunma odem oldugu cok belli inecek dedi. inmezse de bi igne yapacak oraya sadece 10 dk da inecek odemler birakacak kendini.ama ben ona bile gerek kalacagini sanmiyorum dedi. Bu arafa benim 5 gun falan oldu sisligimin indigini fark ettigim. Burun ucum hala cok şiş dokununca bilr farkediyorum. Azıcık sabır kızlar bence geçecek inanıyorum

[QUOTEgündür hergunege0306, post: 37887464, member: 618253"]Benim doktorumda masaja gerek yok dedi zamanla geçecek diyor. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Ama hala aynı sizin ne kadar sürede inmeye başladı. Bu durumu yaşayıpda daha sonradan geçen arkadaşlar var mı acaba yardımcı olsalar
Ben 4 gundur hergun doktor un yanina gidiyor masaj yapior. Masaj yapmayınca ödem dagilmaz dedi bilmiyorum tek bildigim bi an once su sisliklerden kurtulmak avatara benzemekten kurtulmak. Minor revizyonu duydunuz mu arkadaşlar . Bi aya kadar burun üstündeki cikinti inmezse tekrar az biseyd aha torpuletcem. Bide ödem aşısı yaptiran var mi ödem gercekten iniyomu?[/QUOTE]
Ben öyle bişey duymadım ama 6 aydan önce müdahale ettirme bence sonra daha büyük sıkıntılar çıkablilirmiş. Bence senin burnun hoş duruyor benim burnumun yanında. Bide bişey soracağım nasıl foto ekleyebiliyoruz

Ameliyattan sonra yüzüm o kadar yaglandı ki resimlerde baya cirkin ciktim ama amacım suan ki halini göstermekti begenmene sevindim moral oldu bana da Aslında ben de beğendim sadece minik bi çıkıntıyı takiyordum ama o da resimlerde bile belli olmuyor aynada yakindan bakınca sadece fark ediliyor.insaallah o da geçer.

Ben 4 gundur hergun doktor un yanina gidiyor masaj yapior. Masaj yapmayınca ödem dagilmaz dedi bilmiyorum tek bildigim bi an once su sisliklerden kurtulmak avatara benzemekten kurtulmak. Minor revizyonu duydunuz mu arkadaşlar . Bi aya kadar burun üstündeki cikinti inmezse tekrar az biseyd aha torpuletcem. Bide ödem aşısı yaptiran var mi ödem gercekten iniyomu?
Ben öyle bişey duymadım ama 6 aydan önce müdahale ettirme bence sonra daha büyük sıkıntılar çıkablilirmiş. Bence senin burnun hoş duruyor benim burnumun yanında. Bide bişey soracağım nasıl foto ekleyebiliyoruz[/QUOTE]
Cevapla kisminim yaninada dosya ekle.dior.ordan ekliosun.cnm

Ben öyle bişey duymadım ama 6 aydan önce müdahale ettirme bence sonra daha büyük sıkıntılar çıkablilirmiş. Bence senin burnun hoş duruyor benim burnumun yanında. Bide bişey soracağım nasıl foto ekleyebiliyoruz
Cevapla kisminim yaninada dosya ekle.dior.ordan ekliosun.cnm

Son düzenleme:
kizlar bu odem ignesi ise yario mu yaptrsam bide adi ne ogrenirmsnz benim icin doktorunzdan ben benmkiyle konusamiorum biliosunuz

Canim ben
kizlar bu odem ignesi ise yario mu yaptrsam bide adi ne ogrenirmsnz benim icin doktorunzdan ben benmkiyle konusamiorum biliosunuz
Canim ben bugun gittim doktorumun yanina daha senin sislik inmedimi dedi sonra eliyle dokundu masaj yapti dediki yarin gel sana lokal anestezi yapcam icindeki odemi alıcam bosaltcam dedi zaten 10 15 dk surcek yatisa bile gerek yok dedi cok mutlu oldum ki zTen bende istiodum tekrar mudahele etmesini ben demeden kendi onerdi cok mutlu oldum

Çok sevindim senin adına umarım sorunsuz geçer ve gönlüne göre olur. Yarın ki süreci daha sonra bizimle paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun cnm.

Back
X