Alçılarım Çıktı :)) İşte Size 10 Günlük Şiş Burnumla Fotografım:))

yirtikkot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
11
8
1
27
Merhabaaaalar alçılarım çıktı, şuan sargılarımla size yazıyorum. Dün alçılarım çıkar çıkmaz fotoğraflarımı çektim. Burnumda üst kemiğe törpüleme işlemi yapıldı. Burun kanatlarıma doktorun müdehale etmedi :) ben de şeklinin değişmesini çok istememiştim zaten

Şuan burnum inanılmaz şiş. Ödemlerim geçmesi için bol bol suyla temas ediyorum :))

Sizce burnum nasıl olmuş ? :) bundan sonraki aşamalarım için tavsiyeleriniz var mı? :)

Eklentiler

• IMG_2376.webp
    IMG_2376.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 331
  • IMG_2377.webp
    IMG_2377.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 332
geçmiş olsun canım, eski halini bilmiyoruz, kendi isteğinle burun ucuna dokundurmak istememişsin o yüzden ona yorum yapamıyorum doğal hali zaten, burun sırtın güzel duruyor, burnunda değişmesini istediğin kısım senin istediğin gibi olmuşsa seni mutlu ediyorsa önemli olan bu. bol bol istirahat et umarım en kısa zamanda toparlanırsın.

Valla iyi görünüyor benim burnum kocamandı hem önden hem yanda top gibiydi bide. 1 ay oldu hala da aynı :))

Çok güzel görünüyor ben çok beğendim eski halini bilmiyorum tabi ama doğal duruyor :) bant ne kadar kalicak acaba bende cuma günü kalıptan kurtulacagim hafif hafif kasintim var kalıp olmasa bütün gün kasiyacagim herhalde burnumu

güzel duruyor keşke biraz burun deliklerini de küçülttürseydin canım. eski halininde fotosunu koysana

Back
X