Alcim cikti!!!! Lütfen yardim

Evet canim aynen.. benim burnumda alcinin ciktigi anla alakasi yok... her gün gün gectikce güzellesiyor, ve deisiyor .. Inan doktorumun eline saglik ona diycek bir söz bulamiyorum..
ben cok begendim o kadar dogal olmuski is basi yaptim is yerindekiler ilk beni görünce ya sen cok deismis guzellesmissin diyorlar ama niye diye cikaramadilar düsün yani .. :)
Benim tek bir sorunum var kendimlen fazla sirt ustu yatamiyorum geceleri sabah uyaniyorum bi bakmisim sag sol yatmisim, bide burnuma dis kisimdan cok elliyorum :(
Baskada canim bu gün 15 günüm ve inan yuzumde morluk bile kalmadi zaten biraz zaman gecsin doktorum icin bir yazi yazicam..
Cok dogru bir karar vermisim inan ..
Sende nasildi..?

ozzdnncim benim alçıdan sonra bant kullandı doktorum 1 hafta kaldı dün tekrar kontrole gittim hala burnum çok şiş olunca doktorum yine bantla kapattı 1 hafta daha kalacak oyüzden aynada doya doya burnumu inceleyemiyorum ama eski haline göre minnak duruyor:)allaha şükür burnum dışında yüzümde şişlik ve morluk yok ha bide en güzel tarafı bu süreçte 2.5 kilo verdim 2 haftada, baktım ilk zamanlar yediğimden zaten bir şey anlamıyordum kilo vermişim ee ozaman devamı gelsin dedim dikkat etmeye başladım derken gitti 2.5 kilo:)

ozzdnncim benim alçıdan sonra bant kullandı doktorum 1 hafta kaldı dün tekrar kontrole gittim hala burnum çok şiş olunca doktorum yine bantla kapattı 1 hafta daha kalacak oyüzden aynada doya doya burnumu inceleyemiyorum ama eski haline göre minnak duruyor:)allaha şükür burnum dışında yüzümde şişlik ve morluk yok ha bide en güzel tarafı bu süreçte 2.5 kilo verdim 2 haftada, baktım ilk zamanlar yediğimden zaten bir şey anlamıyordum kilo vermişim ee ozaman devamı gelsin dedim dikkat etmeye başladım derken gitti 2.5 kilo:)

haha iyi vallah :) bu sürecte kilolarinda gitmis :) hadi bakalim :))

Back