alçım cıktı

lesya8610

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
705
180
628
burnum bayağııı şişşş. alçı cıkıp yerine bant koydular ertesi gün cıkart bantladı dediler ama cıkartmadım bantlarla daha iyi hissediyorum kendimi cıkartırsam çok şiş burnum. özellikle 2 kaşımın arasında bi şişlik var. ne zaman geçer ki

Çıkar dediyse çıkar malisin bence. Burnun banti çıkarınca her gün daha da büyücek bende öyle oluyor yani 15.gunum ama alisiyoruz

Çıkar dediyse çıkar malisin bence. Burnun banti çıkarınca her gün daha da büyücek bende öyle oluyor yani 15.gunum ama alisiyoruz
baya bi büyüktü bant takınca daha bi iyi hissettim kendimi o kendi kendine cıkar yıkanınca fln dedi

baya bi büyüktü bant takınca daha bi iyi hissettim kendimi o kendi kendine cıkar yıkanınca fln dedi

Bant burnu sıkıştırıyor evet bende ilk gittigimde alçıyı çıkardı istersen banta gerek yok demişti ama bantlı gezdim bi süre bant verken güzel küçük birşeydi hoşuma gitmeye başlamıştı da bant çıkınca burun şişti büyüdü 2. haftadayım ilerleyen zamanlarda biraz küçülür büyük ihtimalle

Bant burnu sıkıştırıyor evet bende ilk gittigimde alçıyı çıkardı istersen banta gerek yok demişti ama bantlı gezdim bi süre bant verken güzel küçük birşeydi hoşuma gitmeye başlamıştı da bant çıkınca burun şişti büyüdü 2. haftadayım ilerleyen zamanlarda biraz küçülür büyük ihtimalle
şuan 10. günümdeyim ama korkuyorum bandı cıkarmaya cok şişti burnum yaa

Doktorun çıkar dediği gün geldiyse cikarmalisin Biran önce burun şişip tekrar düzelmeye başlamalı o yüzden diyorum
kendi kendinede düşer banyoda fln dedi. dün yüzümü cok ıslatmadımda. buhardan biraz gevsedi bantlar havalanır bugün zaten. bugün bi doğum gününe katılıcam o şiş burunla insan içine cıkamam bu bantlarla iyi böyle gidicem snra cıkartırım

Slm alışatınmı biraz daha?
akşam cıkardım bantları. annem babam fark etmedi bile yüzlerine. baktım uzun uzun noldu dediler. bide burnumu ilk kez açık görüyorlar. bantlar yok dedim aaaa dediler. ikiside farketmedi . 2 gözümün ortasındaki burnum biraz şişş o inse güzel şeklide. şuan bantsızım dışarı cıkmaya utanırım sanki baya şiş burnum

Back
X