- 18 Kasım 2023
- 2
- 34
- 3
- 28
- Konu Sahibi Pirensessss
Aldatan affedilir mi ? Ne şartlarla affedilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsteksiz aldatanı da yeni görüyorum.Eşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
Aldatan affedilir mi ? Ne şartlarla affedilir?
Eşinizi aldatın büyü yaptılar diyin bakim sabaha sağ çıkıyor musun o sizi affederse sizde edinEşimle birbirmizi Cook seçmenize rağmen aldatıldım fakat eşim istekli yapmadığını kendine büyü yapıldığını iddia ediyor çok pişman olduğubu dile getirdi ve üzerime aşırı düşüyor. Sizce affedilir mi
AlkışEşinizi aldatın büyü yaptılar diyin bakim sabaha sağ çıkıyor musun o sizi affederse sizde edin
Ama pısmanmış büyü yapmıslar neden öyle dıyosun sana da yaparlar görürsünEşin çok şerefsiz biliyorsun değil mi?
Aşkım bana wingardium leviosa yaptilar. Ben havalan. Sonra hanimefendinin vajen bolgesine dus. Niye inanmiyorsun yaAma pısmanmış büyü yapmıslar neden öyle dıyosun sana da yaparlar görürsün![]()
Tabi başka ne olabilirdi sacmalama yani aldatacak hali yok , cok severek evlenmışken.Aşkım bana wingardium leviosa yaptilar. Ben havalan. Sonra hanimefendinin vajen bolgesine dus. Niye inanmiyorsun ya