Aldatan baba çocuklarımı görmeli mi

betty_berry

Before talk, listen...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
667
535
123
merhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var

Siz ne kadar öyle düşünseniz de bence çocuklarınıza bunu yapmayın.
Babaları hakkında doldurmayın, onlar yeterli yaşa ulaştıklarında her şeyi anlayacaklardır zaten.
Çocuklarınıza bedensel ya da psikolojik zarar vermeyeceğini düşünüyorsanız bence o zaman görüştürmelisiniz.
Çünkü olan çocuklara oluyor:KK43:

Evet haklısınız babaları ama sadece bana değil onlara da yapılmış bir ihanet var. Hiçbir zaman çocuklarına Zaman ayırmadı. Hep göstermelik babaydı. Çocuklarımla hiçbir şey yapmamış gibi görüşecek ve olumlu imaj oluşturacak çünkü yaşları çok küçük. Büyüdüklerinde yaptıklarını anlatsam daha kötü etkilenirler diye korkuyorum.

Cocuklarini gormek 0nun en dogal hakki. Ben de 2 yetiskin insanin cocuklarini birbirlerine silah gibi kullanmalarini cok yadirgiyorum kusura bakmayin. Adam aldattiysa siz gorusmezsiniz, ama cocuklarini uzak tutamazsiniz. Ayrica hic emegi yok, ben buyuttum diyorsunuz da, adama 2 tane cocuk dogurmussunuz iste yani, madem o kadar kotuydu, bu adamdan cocuk yapmasaydiniz. Malesef cocuklarinizdan dolayi uzun bir sure eski kocanizla muhattap olmak zorunda kalacaksiniz her bosanan anne baba gibi. Kabullenseniz iyi olur. Zira adam yasal yollara basvurup hakkini bu sekilde ararsa pek memnun olacaginiz sonuclarla karsilasacaginizi sanmiyorum.

İyi bir eş olamamış ama nasıl bir babadır bilemeyiz. Hakkı gereğince çocuklarını görmeli bence. Haa çocuklarınız reşit olur görüşmek ister ya da istemezler buna o zaman onlar karar verir.

Ben de aldatılarak boşandım iki çocuğumla. İlk haftadan itibaren çocuklarını görmek istediği her zaman gösterdim tatil bile yaptılar .İkinci evliliğimi yaptım sağolsun eşim de çocuklarımın babalarını görmesini destekliyor çünkü kendisi kendi çocuklarını göremiyor çocukların annesi sorun çıkarıyor .Bunun zararını çocuklar görüyor siz de görüşmelerine izin verin.

merhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var

Siz ne kadar anneyseniz o adam da onların babası. Tabi ki çocuklarını görmesini engelleyemezsiniz. Zaten kanuni olarak böyle bir hakkınız yok.

Evet haklısınız babaları ama sadece bana değil onlara da yapılmış bir ihanet var. Hiçbir zaman çocuklarına Zaman ayırmadı. Hep göstermelik babaydı. Çocuklarımla hiçbir şey yapmamış gibi görüşecek ve olumlu imaj oluşturacak çünkü yaşları çok küçük. Büyüdüklerinde yaptıklarını anlatsam daha kötü etkilenirler diye korkuyorum.
Şuan sizin siniriniz bozulsa da aslında hiçbir şey olmamış gibi davranıp iyi görünmesi, çocuklarınızın sağlıklı gelişimi için olması gereken zaten.

Öfkenizi anlıyorum ama kesinlikle görmeli. Ablam da 2 yıl eşiyle ayrılık yaşamıştı, o dönemde yeğenlerimin ne kadar etkilendiklerini,psikolojilerinin bozulduğunu gözlerimle gördüm. küçük yeğenim diğer ablamın eşine sırnaşıyordu kendisini sevsin diye. Dedelerine baba demek istiyordu...Sakın Böyle bir şey yapmayın, hele evlatlarınız kız çocuğu ise... Baba hayatlarında olmayan kızlar, büyüdüklerinde çok sorun yaşıyorlar. Zaten bu durumdan yeterince etkilenecekler iyice yük yüklemeyin o miniklere.

Anneannemiz ve dedemiz de bizimle yaşıyor şu an. Hatta çocuklarım şu an daha mutlu. Adam zaten evi otel gibi kullanıyordu akşamları arkadaşlarıyla dışarda haftasonu ya iş yada yine arkadaşlarıyla. Büyük kızım daha aldatıldığımı anlamamdan önce hep sorardı anne babam nerde işi var kızım derdim hep ve sormayı bırakmıştı. Şu an küçük olan çok nadir baba diyor ki hiç baba sözünü ağzından düşürmezdi. Zaten yanımızda değildi, evet böyle bir adamdan neden çocuk yaptım onu da bilmiyorum. Çocukları çok seviyorum ve çocuklarımın olmasını çok istemiştim ki şükürler olsun Rabbim onları verdi bana. İkisi de yeni doğduklarında geceleri ağlarken bir kere gelip ne yapalım Nasıl avutalım dememiştir. Sadece afedersiniz domuz gibi başka odaya gidip yatmıştır. O benim gözümde ha sperm bankasından sperm alıp çocuk yapmışım ha o. Zaten evlilik adamı değilmiş, aile babası olacak biri değilmiş.

Şahsen ben olsam ben de göstermek istemezdim yani psikolojinizi anlayabiliyorum.ama hukuk bu hakkı vermiş ve engellemeye çalışırsanız malesefki çocuklar çok yıpranır.
Bu arada merakımdan soruyorum,tazminat vs aldınız mı,çocukların nafakasını ödüyor mu.

gostermek istemem ama buna hakkımda yok farklı seyler olur siddete meyillidir falan ozaman mahkemede vermezdi sanırım..siz bence suan engellemeyin ilerde akılları erince mutlaka bilecekler ayrılma sebebinizi secim hakkı onların olsun gorusmek isterlerse gorusurler istemezlerse gorusmezler ama suan yasları kucuk

Boşanan sizsiniz çocuklar değil. Babalarını istedikleri an görme hakları var.
Ben ilk önce çocuklar açısından düşünüyorum. Eğer ki eski eşiniz gevşek davranıp çocuklarını ihmal ederse onu bu konuda uyarmak da yine göreviniz.

500 tl nafaka ödüyor ki önce nafaka isteme dedi ben de geçinemem dedim, ki devlet memuruyuz ikimiz de. Düşünün çocuklarına ben istemesem nafaka bile vermeyecekti. Tazminat almadım anlaşmalı boşanmak zorunda kaldım bir an önce kurtulayım diye. Bana kadınla ayrıldığını söylemişti meğerse benden boşanıp koşa koşa o aşağılık kadına gitmiş. Şimdi de çocuklarımı görme Hakkı'nın olması trajikomik...

O adam baba vasfını kesinlikle taşımıyor. Taşısaydı sizi geçtim, benim iki çocuğum var diyip utanirdi yaptıklarından. Çocuklar dolayısıyla aranizda hep bir iletişim olacak. Rahatsız olmakta, üzülmekte haklısınız. Lakin bu adam biyolojik olarak çocuklarınızın babası olduğu için hayatlarından çıkarıp atmaya çalışırsanız mutlaka bir sürü problemle karsilasirsiniz. Doğal akışına bırakın, rahat olun. Namussuz, haysiyetsiz olan o adam. Kendisi düşünsün. Çocuklar büyurken her şeyi çok güzel cozuyorlar. Siz şimdiye odaklanın. Allah kolaylık veriyor mazluma

Size karşı bir hata yapabilir. .
Sonuçta o bir baba. .
Çocuklarını görmesi en doğal hakkı. .

Henüz küçükler, baba figürünün boş kalmaması lazım. Zaten o kadar ilgili bir baba değilse çocuklarınızı sizden uzaklastirmaya çalışmaz, basit buluşmalar olur. Çocuklar büyüyünce ve neyin ne olduğunu anlayacak yaşa gelince gerekli mesafeyi koyarlar sanıyorum.

Back
X