• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkek nasil anlasilir

Aldatiyosun dostum, utanmalisin kendinden:duduk:
:KK17: viiyy.

Konuya gelince arkadas onceki konu fln acmis bilmiyorumda aldatan erkek esine karsi farkli davranir bence. Ya cok ilgili ya cok ilgisiz. Telefonunun gecmis etkinligine bak google hesabindan nerelere girmis fln gorursun hep. Eve cok gec geliyosa normalden oda bir suphedir.

Mrb benim esim beni aldattini dusunuyorum 6 yillik evliyim esim bana cok duskundu son iki aydir uzerime dusmuyo
Telefonunda herseyi silmiş olabilir demişsin ama yine de denemek lazım. Mesela telefonda drive yedekleme programı yüklüyse orayı kontrol edebilirsin bilgiler resimler yedeklenmis olabilir. Ayarlardan uygulama yönetici bölümünden mesela birşeyleri kontrol edebilirsin. İnternet geçmişine bakabilirsin bir de google hesabı var artık biliyosun bütün oyunlar programlar vs google hesap olmadan indirilmiyo normal internet geçmişini silmiş olsa da eğer orayi bilmiyorsa silmemistir bak derim çünkü baya ayrıntılı veriyo geçmişi tarihi saati belli googlede aranan izlenen bakılan hersey belli. Eğer eşiniz whatsapp kullaniyorsa ayarlar bölümünden bilgilerin yedeklenmesini işaretleyin gelen giden bütün fotoğraflar yedeklenir. Arkadaşım işine yarar diye bunları yazmak istedim çok can sıkıcı bi durum bu şüphe inşallah yanılıyorsundur

Mutlaka bir şekilde çıkar karşınıza..
Buna bağlı kalmayın.
Kesinlikle birşeyler netleşmeden de tavır sergilemeyin..

Back
X