Aldatan eski nişanlim intikam vakti ama eşine uzuluyorum

İ
İki sene boyunca ses seda cikmayinca o olduguna ihtimal vermedim ama şu konuda haklisin sesini duyup kapatabilirdm ama zayifligim sanirim insan zaten ozluyo yanlia belki ama duymak istiyo insan yalan da olsa ozledigini fln

Ay zaten anlayacak kii kaldi ki hayati zindan ediyodur kadina inan kendi ahlaksiz ya herkesi oyle saniyor aşırı kiskanç birdr ben kizi uzmeyeyim

Seni aldatmis eee kadinin ne sucu var o isgemeseydi yapmazdi karaktersizin tekiymis iste kurtulduguna sevin

Ay
siz benden daha saglam bi yapiya sahipsiniz ama bende valla burda yazilanlardan sonra asla acmam hatta olursa tekrar numara degistirmek mantikli sosyal meda yok bende zaten hayatta ulasamaz

Intikam almayin Allaha havale edin. Rabbim en guzel sekliyle yasadiginiz aciyi karsidan cikariyor. Ben oyle yaptim daha huzurluyum. Dusunmuyorumda aklimdan cikti. Ama Boyle intikam olaylari size zarar verir .Eski nisanliniza dahada takinti olmaniza yol acar. Birakin ne yaparsa yapsin.

Bence at ama intikam amaçlı değil ve düzgünce atın lütfen kıza nispet yapar gibi atmayın
Yok inanki niyetim nispet değil cunku evlendigi kizin bi suçu yok ki niye niapet yapayim ki kaldi ki bana da yapildi ayni sey zaten vazgectim yazilanlar cok dogru bana bulasir

Ayy birdr gorsek farkli sehirlerdeyiz ama dedigin gibi cikarir bi sekilde. Senin adina da uzuldum ama gecmiş çok şukur

Ayy birdr gorsek farkli sehirlerdeyiz ama dedigin gibi cikarir bi sekilde. Senin adina da uzuldum ama gecmiş çok şukur

Geciyor zamanla bizde ayri sehirlerdeydik onda olan tek sey numaram birde arada yaziyor odun. O yuzden takilma erkekler kadinlardan daha zor anlasilmasi.

O kadın zaten üzülecek ama senden olmasın bırak. Intikama gerek yok ki Allah in sevdigi kuluymussun o kadının yerinde olabilrsin şu an. Kurtuldugun icin şükret ve bırak
Bende inan aradiginda oyle dusundum baska numara ya kesin baska bi hat almistir salak metresi mi olucam kendini ne saniyosa ben simdi o durumda olabilirdim diye haa bana kocan boyle yapiyo deseler direk ayrilirdim gerci bekara kolay geliyo da

Geciyor zamanla bizde ayri sehirlerdeydik onda olan tek sey numaram birde arada yaziyor odun. O yuzden takilma erkekler kadinlardan daha zor anlasilmasi.
Oyle inanki . Ama bak hayatinda biri var mi bilmiyorum ama numara degistirmen en sagliklisi oyle bi duruma gelirki porblem olur karsindaki kisiye

Kesinlikle katılıyorum, kadınlar böyle durumlarda eninde sonunda eşlerine inanmayı seçiyorlar, sen istediğin kadar delil sun, bir de suçlu çıkarsın kadın tarafından da.
Birde bu yönü var. Gerci ben o kiza ulastigimda o kadar sakin konustumki hala kiziyorum kendime kufur eden bi insan degilim ama keske bi kereligine etseydim

Birde aynen suçlanma boyutu var herkesin karakteri farkli oyle olursa iyice sinir olmak var birde

Ne kadar guzel yazmişsin ilgin için çok sağol ne bileyim şeytan arada durtuyo ama sonuna kadar haklisin huzurlu bi sekilde yasarken başimi belaya sokmaya gerek yok . insallah unuturum karsima hayirli birisi cikarda ben ve benim gibi herkesin Allah yardimcisi olsun zor inanki

Asıl kadına üzülüp acıyorsanız gönderin. Kocasının nasıl bir şerefsiz olduğunu öğrensin.
Ay harbiden yaa
Herkes boşver demiş de burda bi ton insan konu açıyor eşim beni aldatıyor mu acaba diye bir ipuçu arıyor burdakiler de sen karışma diyorlar ne ilginç
Ben olsam anında yollardım

Eşinin yerine kendinizi koyun suçsuz herseyden bir haber bırakın o adamın pisligi olsun kadını üzme ye değmez böyle düşünüp karar verin.
Yani bana yapilsa inan tesekkur edrrdim hatta beni aldattigi kiza kendim aradim sordum numarasi cikinca hat dökumunde once yok fln dedi sonra ben kizla umursamadan konusunca zoruna gitti sanirim sallamamam kabul etti

Ay harbiden yaa
Herkes boşver demiş de burda bi ton insan konu açıyor eşim beni aldatıyor mu acaba diye bir ipuçu arıyor burdakiler de sen karışma diyorlar ne ilginç
Ben olsam anında yollardım
Ama canimcimmm baksana haklilar burasi turkiye yine madur ben ve benim gibiler oluyor beni duşunduklerinden bilsem bisey olmayacak isterdim huzursuz olsun yuvasi yikilsin ama kiz suçsuz . valla erkeklerden sogudum inanki iyileri tenzih ediyorum ama geneli doyumsuz bencill

Bence kıza yazık yani eşinin ne mal olduğunu öğrenmeli
Ayrıca bi yorumda denmiş mahkemede 2.kadın olursun hiç anlayamadım sen ilişki yaşamamışsın ki adamın aramasından rahatsız olup kadına bildirmişsin gerisi ona kalmış ayrıca senle nişanlıyken kızla olmuş kıza koymaz yani boşanmaz sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…