- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi Sizdenimmm
-
Beni cok rahatlatti mesajiniz yani bende oyle dusundum dedim ki Allah işte bana gosterdi ne kadar dogru bi karar verdiğimi yiprandim mi evet yiprandim kadinlik gururu yerle bir oluyo yetersiz ve cirkin hissediyo insan ama ayni şeyi yapinca anladim ki tamamen karakter meselesi huylu huyundan vazgecmiyorOlaya dışarıdan bakın lütfen. Adam yeni evli ve mutsuz; mutsuz olduğu için eskiye özlem duyuyor, eskiyi arıyor. Daha nasıl bir ilahi adalet olabilir ki, nişanlısını aldatmış biri için. Tabi siz evli olmadığınız için evlilikte mutsuzluğu bilemezsiniz, aman hiç bilmeyin de zaten. Şahısla evlenmiş olsaydınız zaten bu sefer de siz aldatılacaktınız hem de evliyken. Zarardan dönmüşsünüz gidin birine hayır filan yapın ne intikamı
Oyle diyosunda inan benim etrafimda var mecburen ya da sevdiginden dolayi kabullenen kadinlar . bana bile niye bu kadar kurcaladin gormezeen gelseydin diyenler oldu inan eşide belki kabullenecekti beni yanliş anlayacaktiAsıl göndermezseniz eşine yazık. Aldanmaya devam...
Aynen ortak kararla yapmiyicam hatta silsem mi diye duşunuyorum hani es kaza şeytana uymamak içinBence böyle bir pislikten kurtulduğunuza, yol yakınken gerçek yüzünü gördüğünüze şükredin. Zaten korkutmuşsunuz bir daha aramaya cesaret edemez diye düşünüyorum. Hiç bulaşmayın bu karakterde biri er yada geç karısını aldatır siz sebep olmayın başınıza sarmayın hazır kurtulmuşken.
Ay dua et nişan falan olmadan bitmiş eminim cok uzulmuşsundur ayni durumdayiz ama neyseki semde gormuşsun karakter meselesi doyumsuz oluyolar boyle erkekler adam dmek istemiyorum gercek sevgi degil bence sizi uzmek istemem ama kendim icinde ayni sey gecerliBenzer bir durumu yaşadım, benim için çok geride kaldı sanıyordum ama anımsayınca üzüldüm yine.
Benimde çok sevdiğim bir sevgilim vardı ama o da severdi beni eminim, aldatıldım, bu kadar severken aldatan evilenince aldatır diye seve seve ayrıldım, aldatmak bir hastalık bana göre. Sonra gitti apar topar nişanlandı ama nişanlandığı kızı sevmediğine eminim, güzelliğe çok düşkündü çünkü, kız güzel değildi. Kızı da aldattı bu tabi, beklenen sonuç ve ayrılmadılar tabi ki, kız ondan iyisini bulamazdı çünkü, kıza göre çok daha iyi idi çocuk. Evlenmeden bir hafta önce yazdı bana seni seviyorum ben diye, ağzıma geleni sayayım dedim, hıncımı çıkarmayı da çok istiyorum ama cevap vermedim. Kıza da atmadım tabi, atsam ayrılmayacağını çok iyi biliyorum, boşu boşuna düğün öncesi üzülecek kız, kızı üzmekten başka bir işe yaramayacaktı, o pislik her şekilde işin içinden sıyrılırdı.
Siz şimdi karısına atsanız bu kaydı ayrılmayacağına %99 eminim, aralarında bir sürtüşme olur ancak yine barışırlar ama pislik size sıçrar, siz ondan daha mutsuz olursunuz gibime geliyor.
Ama oyle zor bi durumki kizin ayrilmaya cesareti olmayacaksa evliligin icinde mutsuzluktan ölecek o kiza bunu yasatmak istemem hep şey diyorum artik illa ki bi yerde ortaya cikar baskalari da vardir ama benden olmasinTabiki de eşine soyleyin.. Kendi yerinize koyun, eşinizin gercek yüzünü ogrenmek istemez misiniz?
Zaten sizden olmayacak ki, kocasından olacak. Kabullense de ayrilsa da bence her türlü bilmeye hakki var. Lutfen empati yapin.. Ben ne olursa olsun bilmek isterdim.Ama oyle zor bi durumki kizin ayrilmaya cesareti olmayacaksa evliligin icinde mutsuzluktan ölecek o kiza bunu yasatmak istemem hep şey diyorum artik illa ki bi yerde ortaya cikar baskalari da vardir ama benden olmasin
ben de bunu anlamıyorum. nasıl sevmeye devam ederler.. hadi mecbur olursun tamam..Oyle diyosunda inan benim etrafimda var mecburen ya da sevdiginden dolayi kabullenen kadinlar . bana bile niye bu kadar kurcaladin gormezeen gelseydin diyenler oldu inan eşide belki kabullenecekti beni yanliş anlayacakti
İnanki bende seviyodum ama gurururm daha ön planda oldu sanirim yapisal bi durum kınamak istemiyorum eger karsi taraf sevmiyosa kendini kandirmanin anlami yok bence mecbur kalanlara bisey diyemem evli cocuklulara hep dua ediyorum burdan okiyunca vunku cok zor cokben de bunu anlamıyorum. nasıl sevmeye devam ederler.. hadi mecbur olursun tamam..
İşte herkes bizim gibi değil bak benim yakın arkadasım da yakaladi ama deşmek istemiyorum ben inanmak istiyorum dedi yalandan da olsa evlenmeyi seçti haa simdi mutlu mu değil ama nasil biseyse vazgecemz .bak şunu da biliyorum eger gonderirsem o evlilik kagit uzerinde kalir ama inan biter dee vicdani sorumluluk alamiyorumZaten sizden olmayacak ki, kocasından olacak. Kabullense de ayrilsa da bence her türlü bilmeye hakki var. Lutfen empati yapin.. Ben ne olursa olsun bilmek isterdim.
Yuva yikan olma vs diyen olmus. Ne yuva yikmasi yahu.. Hemcinsinize yapacaginiz bir iyilik olacak bu. Yalanlar icinde yasiyor su an kadincagiz. Onun adina cok uzuldum ve eminim o da bilmek isterdi.
Ben gormek istedigim icim arastirdim hemde cok ugrastim ama eger bitirmeyeckse ogrenince sadce bi cehennemde yasayacak oyle bi erkege kadinlik hizmet etmek zorunda kalacak benden bilmesin ama Allah o kizida kurtarsin ne diyim boyle erkeklere ve boyle ahlaki duşuk kizlara aldatan kizi da affetmiyorum nisanimizda bide hayirli olsn fln yazmiş ya şaka gibilerTabiki de eşine soyleyin.. Kendi yerinize koyun, eşinizin gercek yüzünü ogrenmek istemez misiniz?
Valla siz bilirsiniz bir sey diyemiyorum. Ben olsam soylerdim ama tabi sizin karariniz :)Ben gormek istedigim icim arastirdim hemde cok ugrastim ama eger bitirmeyeckse ogrenince sadce bi cehennemde yasayacak oyle bi erkege kadinlik hizmet etmek zorunda kalacak benden bilmesin ama Allah o kizida kurtarsin ne diyim boyle erkeklere ve boyle ahlaki duşuk kizlara aldatan kizi da affetmiyorum nisanimizda bide hayirli olsn fln yazmiş ya şaka gibiler
Ay dua et nişan falan olmadan bitmiş eminim cok uzulmuşsundur ayni durumdayiz ama neyseki semde gormuşsun karakter meselesi doyumsuz oluyolar boyle erkekler adam dmek istemiyorum gercek sevgi degil bence sizi uzmek istemem ama kendim icinde ayni sey gecerli
Oyle inanki insallah Allah tüm kadinlari korusun ama boyle kadin düşmani ahlaksiz kadinlari hariçÇok şükür nişan olmadan bitti gerçekten, nişan olsa bu kadar net durabilir miydim emin değilim çünkü seviyordum da. Bence de gerçek sevgi değil ama yanımda iken kalp atışlarını duyabiliyordum bir insan nasıl bu kadar rol yapar bilemiyorum. Uzun süre iyi ki bıraktım bir kere yapan hep yapar dedim ama zaman zaman pişman olmuyor da değilim, bunu da ilk defa itiraf ediyorum. Evet doğru olanı yaptım ama o evlendi 3 sene oldu ben hala bekarım, ondan sonra tanıştığım kişide çok daha fazla çektirdi bana. Onunlayken keşke ayrılmasaydım evlenince düzelirdi dedim baya kendi kendime.
Sizde kolay ayrılmamışsınızdır eminim, haklı gerekçeleriniz vardır, en güzeli arkada bırak geçmişi yoksa bugünü de engelliyor bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?