- 29 Temmuz 2022
- 12
- 8
- 1
- 41
- Konu Sahibi KararsizCalimero
-
Merhaba hanımlar. Evliliğimdeki sorunlar nedeniyle bir terapi sürecine girdim ve terapist bana bir soru sordu ve ben buna verecek bir cevabım bulamadım. Eşinizden ayrılsanız neyin özlemini çekersiniz dedi. O kadar uzun zamandır problemlerle baş etmeye calısıyorum ki aklıma olumlu birşey gelmedi. Sanırım sadece oğlumla oynarlarken onları izlemek ve yanlız olmadığımı bilmek gibi şeyler geldi aklıma. Ve ben merak ettim normal evliliklere sahip olanlar acaba neleri sıralardı??
Herkese merhabalar. Evliliğim uzun bir süredir kötü gidiyor arkadaşlar ne konuda derseniz eşimin fazlaca aileci oluşu kendi çekirdek ailemizi kurduğumuz gerçeğini kavrayamaması buna rağmen ben kendi kök ailemle görüşmelerime eften püften sebeplerle mani olmaya çalışması öfke problemleri vs. Onun da benden şikayetleri vardır muhakkak mesela dağınık olmam gibi ama konu bunlar değil o yüzden kısa geçiyorum bu noktaları. Eşimin beni aldatıp aldatmadıgından şüpheleniyorum niye derseniz aramızda tuhaf bir mesafe var cinsellik konusu yeteri sıklıkta ve düzeyde değil. Ufak sıradan bir tartışma bile olsa cinselliği rafa kaldırır mesela. Ben bekarken ciddi düşündüğüm evlenmek üzere oldugum erkek arkadaşım da beni aldatmış ve ayrılmıştır. Eşim bunu biliyor travmamı yani çok zor güven oluşturdum zaten. Ama son zamanlarda içimde böyle bir his oluştu ve maalesef ki eşime de bunu yansıttım ve pişman oldum çünkü böylw birley varsa şimdi çok daha dikkatli olmasına neden olmuş olacağım. Çünkü benim şüpheci ve bu konuda titiz olduğumu eski erkek arkadaşımı da yakaladığımı biliyor. Bu yüzden benim eşimin hiç tahmin edemeyeceği şeylerin izini sürmem gerekiyor. Bu şüpheyle devam edemiyorum bunu öğrenmeden rahat edemeyeceğim. Bu konuda yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim
Eşimin beni aldatıp aldatmadıgından şüpheleniyorum niye derseniz aramızda tuhaf bir mesafe var cinsellik konusu yeteri sıklıkta ve düzeyde değil. Ufak sıradan bir tartışma bile olsa cinselliği rafa kaldırır mesela.
Merak etmeyin. Böyle bişey olsa ne kadar temkinli bile olsa bellide etseniz yakalarsınız çünkü erkekler bu konuda gerçekten saklayamiyorlar. Öyle bişey varsa çok kısa bir süre sonra öğrenirsiniz...Herkese merhabalar. Evliliğim uzun bir süredir kötü gidiyor arkadaşlar ne konuda derseniz eşimin fazlaca aileci oluşu kendi çekirdek ailemizi kurduğumuz gerçeğini kavrayamaması buna rağmen ben kendi kök ailemle görüşmelerime eften püften sebeplerle mani olmaya çalışması öfke problemleri vs. Onun da benden şikayetleri vardır muhakkak mesela dağınık olmam gibi ama konu bunlar değil o yüzden kısa geçiyorum bu noktaları. Eşimin beni aldatıp aldatmadıgından şüpheleniyorum niye derseniz aramızda tuhaf bir mesafe var cinsellik konusu yeteri sıklıkta ve düzeyde değil. Ufak sıradan bir tartışma bile olsa cinselliği rafa kaldırır mesela. Ben bekarken ciddi düşündüğüm evlenmek üzere oldugum erkek arkadaşım da beni aldatmış ve ayrılmıştır. Eşim bunu biliyor travmamı yani çok zor güven oluşturdum zaten. Ama son zamanlarda içimde böyle bir his oluştu ve maalesef ki eşime de bunu yansıttım ve pişman oldum çünkü böylw birley varsa şimdi çok daha dikkatli olmasına neden olmuş olacağım. Çünkü benim şüpheci ve bu konuda titiz olduğumu eski erkek arkadaşımı da yakaladığımı biliyor. Bu yüzden benim eşimin hiç tahmin edemeyeceği şeylerin izini sürmem gerekiyor. Bu şüpheyle devam edemiyorum bunu öğrenmeden rahat edemeyeceğim. Bu konuda yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim
yalan söyleyecektir.Herkese merhabalar. Evliliğim uzun bir süredir kötü gidiyor arkadaşlar ne konuda derseniz eşimin fazlaca aileci oluşu kendi çekirdek ailemizi kurduğumuz gerçeğini kavrayamaması buna rağmen ben kendi kök ailemle görüşmelerime eften püften sebeplerle mani olmaya çalışması öfke problemleri vs. Onun da benden şikayetleri vardır muhakkak mesela dağınık olmam gibi ama konu bunlar değil o yüzden kısa geçiyorum bu noktaları. Eşimin beni aldatıp aldatmadıgından şüpheleniyorum niye derseniz aramızda tuhaf bir mesafe var cinsellik konusu yeteri sıklıkta ve düzeyde değil. Ufak sıradan bir tartışma bile olsa cinselliği rafa kaldırır mesela. Ben bekarken ciddi düşündüğüm evlenmek üzere oldugum erkek arkadaşım da beni aldatmış ve ayrılmıştır. Eşim bunu biliyor travmamı yani çok zor güven oluşturdum zaten. Ama son zamanlarda içimde böyle bir his oluştu ve maalesef ki eşime de bunu yansıttım ve pişman oldum çünkü böylw birley varsa şimdi çok daha dikkatli olmasına neden olmuş olacağım. Çünkü benim şüpheci ve bu konuda titiz olduğumu eski erkek arkadaşımı da yakaladığımı biliyor. Bu yüzden benim eşimin hiç tahmin edemeyeceği şeylerin izini sürmem gerekiyor. Bu şüpheyle devam edemiyorum bunu öğrenmeden rahat edemeyeceğim. Bu konuda yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim
Ayrılmak istesem terapiste değil avukata giderdim sanırım. Ayrılmayı düşünmemin nedenlerinden biri de güvenimin sarsılması. Ama bu durum yani güvensizlik benden mi ondan mı kaynaklanıyor onu bilemediğim için şu an anlamaya çalışıyorum işte. Sürekli telefonla haşır neşir ve wc ye de telefonla gidiyor. Bazen telefonunu istiyorum fotoğraf falan çekmek için o anda vermiyor mesela şarjım az diyor ama beden dili bana tuhaflık olduğunu söylüyor. Ortada bu konuda kesin birşey yokken boşanmaya kalkmak biraz sorumsuzca olur. Genel olarak sorunlarımız var evet ama bunlar aşılacak cinsten mi değil mi ve de mücadeleye değer öi değil mi onu anlamaya çalışıyorum çünkü ben deli gibi mücadele ederken o kendine alternatifler oluşturmuşsa ben de artık terapiste değil avukata giderim. Umarım anlatabildim. Bir de şunu anlamıyorum sorduğum soruya dair tek bir katkı yapmayıp beni hesaba çekmenizdeki sebep ne olabilirEvliliğinizi bitirmek istiyor ancak sonrasında pişman olmaktan korktuğunuz için bahane arıyor olabilir misiniz ?
Cinsellik konusunda söylediğiniz cümle de çok tuhaf.
Ufak tartışma anlayışlarınız farklı olabilir mi ? Tartışma sonrası uzaklaşmak dünyanın en normal davranışlarından biri.
Ayrılmak istiyorsanız , ortak bir oğlunuz olduğunu da unutmadan ; anlaşarak ayrilabilirsiniz.
Umarım öyle olur teşekkürlerMerak etmeyin. Böyle bişey olsa ne kadar temkinli bile olsa bellide etseniz yakalarsınız çünkü erkekler bu konuda gerçekten saklayamiyorlar. Öyle bişey varsa çok kısa bir süre sonra öğrenirsiniz...
İşte bunu nasıl yapabilirimyalan söyleyecektir.
ne kadar dikkatli olursa olsun bir yalan gerçekliğe o kadar rahat oturamaz. eşinizi sıkmadan onu kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor sorgulamadan nerede gerçekten ne yapıyor bilmeniz gerekli
Geçmiş olsun. Ben buna cesaret edemiyorum şu an. Boşanma için sanki önce elimden gelen herşeyi yapmalıyım olmuyorsa o zaman boşanmalıyım gibi bir düşüncem var. Oğlumla birbirlerine çok düşkünler. Ailem de boşanmaya çok karşı. O yüzden her yönüyle düşünme ihtiyacı duyuyorumYa ben tam yakalayamadım hiç. Ama en sonunda canıma tak edip evden kovdum. Tahminlerim sadece flört işte konuşma falandı. Boşandıktan sonra öğrendim ki evli kadınlarla basılması bile var! Bunun için işten cezalar almış falan. Yani hissiyatım doğru çıktı hem de ne doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?