Aldatan koca nasıl yakalanır? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Hissettiyseniz doğrudur.en azından benim öyle oldu.Sakin kalın duygusal davranmayin.
Ortam dinlemesi yapan düğme kalem vb eşyalardan alıp üstüne yerleştirin.48 saat kayit yapanlar var aplikasyonla anında dinlersiniz nerde ne konuşursa. ben sonradan öğrendim bunlari malesef.Ama öğrenince ne yapacağınız da önemli.Eger boşanmayacaksaniz bu duyguyla yaşamak daha ağır gelebilir.
Para sorun değilse dedektif tutun 2 gün.Seceresini çıkartırlar.

Arabaya koymuştum aslında ama birşey çıkmamıştı. Düğme güzel olur aslında bunu araştırayım

Dedektiflere gizlilik konusunda ne kadar güvenebilirim acaba? Böyle birşey varsa bunun ortalığa dökülmesini asla istemiyorum.

Dedektif tutabilirsiniz garanti

Ben böyle bir şey hissetseydim hiçbir şey yapmazdım nasılsa kendini ele verecektir. Olayın üzerine gittikçe daha da paranoyaklaşırsınız belki de öyle bir şey yok ama siz varmış gibi yaşarsınız ve yok yere huzursuz yaşamaya başlarsınız. Bence daha sakin olun hissettiniz diye kesin öyle diyemeyiz, belkide yaşadıklarınız size bunu hissettiriyor.

Benimkide annesini kaybettikten sonra kendini alkole vermişti, eve geç geliyordu falan tahmin ediyordum ama üzerine düşemiyordum o zaman bende babamın hastalığıyla uğraşıyordum, çocuklar bir yandan falan. Babamı kaybettim sonra bende, ondan destek bekliyordum ama tam tersi benimde annem öldü gibi bir yaklaşımda bulunuyordu, cenaze evine bile gelmedi herkes eşimi sordu birşey diyemedim, sonra ağır bir kavga ettik o kavga sonucu vurdu bana bende evi terk ettim. Günler sonra eve boşanma konuşması yapmak için geldiğimde de kadın evimdeydi zaten. Birkaç gün evden uzak kalmak yetiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…