aldatan koca :(

papatyaa21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
154
48
98
30
kızlar nasıl karar verebileceğimi bilmiyorum.Derdimi size anlatayım dedım. 1 hafta önce eşimin telefonunda mesajlarını yakaladım esım 28 kadın 42 yasında ahlaksız bi konusma olmus. ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs. mesajları okuduktan sonra tamam bosanıyoruz dedım. cok yalvardı söz verdi bı daha yapmıcam dıye. agladı hatta... uzun bı sure konusup dıl döktü salak gıbı affettım. dilim affetti ama yüregim affetmedi. güven kalmadı,sevgi azaldı...sürekli acaba tekrar yapar mı diye içim içimi yiyiyo :KK61:bıde benden gizli kredi kartı cıkartmıs dun gordum onuda(yeni cıkarmıs daha once hıc kullanmıyodu). simdi tekrar konusunu acıp konussam mı. nası hareket etsem hıc saglıklı dusenemıyorum. aklınıza takılan olursa cevaplarım.

Şu erkekler nereleriyle düşünmeleri gerektiğini bi türlü ogrenemediler... Tobe Allahım ya... Bence hic kurcalamayin. Boşanacak cesaretinizin olduğunu düşünmüyorum çünkü. Ayrıntıları öğrenipte kendinize daha fazla eziyet etmeyin.

Evlilikte güven, sevgi bitince ne kalıyor geriye?
Konusunu açıp, aldatma olayındaki gibi üstünü kapatacaksanız hiç açmayın, görmemiş gibi yapın daha iyi.

Şu erkeklerin timsah gözyaşlarına kanmamak lazım.
Her şey yakalanana kadar zaten yakalamasaydınız kim bilir neler olacaktı..
Affetmeyin.. Süründürün.. :sinirli:

kızlar nasıl karar verebileceğimi bilmiyorum.Derdimi size anlatayım dedım. 1 hafta önce eşimin telefonunda mesajlarını yakaladım esım 28 kadın 42 yasında ahlaksız bi konusma olmus. ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs. mesajları okuduktan sonra tamam bosanıyoruz dedım. cok yalvardı söz verdi bı daha yapmıcam dıye. agladı hatta... uzun bı sure konusup dıl döktü salak gıbı affettım. dilim affetti ama yüregim affetmedi. güven kalmadı,sevgi azaldı...sürekli acaba tekrar yapar mı diye içim içimi yiyiyo :KK61:bıde benden gizli kredi kartı cıkartmıs dun gordum onuda(yeni cıkarmıs daha once hıc kullanmıyodu). simdi tekrar konusunu acıp konussam mı. nası hareket etsem hıc saglıklı dusenemıyorum. aklınıza takılan olursa cevaplarım.

bi kadınla uygunsuz konuşmalar, gizlice çıkarılmış bir kart...
siz karı koca karar mı almıştınız kredi kartı kullanmıcaz diye, neden böyle bişey yaptın deyince ne dedi

Bir kere affettiniz. Eşiniz diyor ki; "nasıl olsa bir iki yalvarıyorum affediyor. Öyleyse devam"
Hep söylüyorum siz aynısını yapsanız eşiniz sizi affeder mi?
Cevap veriyorum, asla affetmez hatta ağzınızı açmanıza bile fırsat vermez.
Şimdi, siz affettiniz ve muhtemeldir ki, bugün, bugün olmazsa da yarın veya daha ileride aldatacaktır.

Ben eşinizin değişecek bir insan olduğunu düşünmüyorum. Hani yıllarca bir arada duran kadınla erkeğin aralarında çekim olur, sarhoş olur bilmemne de öyle aldatır. Böyle bir durum yok. Kocanız kaşınmış, aranmış. Oooo olgun kadııın diye yavşamış. Boşayın gitsin, kimbilir bilmediğiniz kaç tane vardır.

ne kadarlık evlisin ? o sizin evliliğinize ihanet etmiş ve bence tekrarını da getirir buyuk ıhtımal yapılması gereken sey bellı ama insan yıne de düzeleceğini umut etmek ıstıyor

bi kadınla uygunsuz konuşmalar, gizlice çıkarılmış bir kart...
siz karı koca karar mı almıştınız kredi kartı kullanmıcaz diye, neden böyle bişey yaptın deyince ne dedi
abımın yanında sordum nıye cıkarttın dedım o maas kartı falan dıye gecıstırdı. sonrada zaman olmadı yuzune vurmak. ısteyım suan eve gıdıyım sorucam

Ya Allah korusun başıma gelmedi ama böyle bir durumda sadece mesajlaşmayla kalsa dahi ne yapayım diye düşünmem kararsız da kalmam. Bir kez bunu yapmışsa ıstediği sözü versin yalvarsın yakarsın farkemez. Süründürme gibi saçma şeylerle de uğraşmam. Aldatmasaymış!! Adam olsaymış.

Kart çıkartmasını hemen aldatmaya bağlamayın
Kart , nakit paradan daha tehlikeli değil kadına harcadığını varsayarsak
Herşeyin kaydı kuydu var

Düzelmezsiniz canım. Aldatan erkek arsızdır. Doyumsuzdur. O kişi düzelmez.

Back
X