• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatan koca :(

Hanımlar, boşan boşan demeyin. Boşanmak kolay mı öyle. Hele biz de erkekler çapkın olur inanışı varken. Nasıl işlemişler içimize arkadaş vay anasını yaa. Biz öyle kocamız bizi aldattı diye boşanmayız. ironi yapmıyorum bakın çok ciddiyim. Başka sebepler de olmalı mutlaka. Var mı çevrenizde öyle kadın, bilmem ben pek görmedim de..
ben varım selam olsun.aldattı bi kerede aldatmadı. bi kereyle kalmıyor cunku! midenizin genişliğini merak ediyorum cidden

ondan gızli bakmak ıstıyorum. neler yapmıs sıfresını ogrenmeye calısıcam atm den bakılıyomus hesap ektresine

Kartın ekstresinin eve, iş yerine veya mail adresine gönderilme zorunluluğu var. Yeni aldıysa kartı o da bilmiyor olabilir. İlk ekstreden sonra (bankaya özel olarak şuraya gelsin demediyse) bu üçünden birine gelecek takip edebilirsin

Off off bu siteye girdim gireli kimseye güvenim kalmadı, herkesten şüphelenir oldum..Çokta yeni evlisiniz takipte kalın, çocukta yok anladıgım kadarıyla, bundan sonra bir falsosunu yakalarsanda boşan..

Ne fark edecek ki!!!
Aldattığını öğrendiniz affettiniz.
Sizden gizli kart çıkartmasını da öğrendiniz,yine affedeceksiniz.
Bizim burada fikirlerimizi söylememiz, sonucu değiştirmeyecek!!!!

Boşanmıyorsan adamı özgür bırak başka kadınlarla da takılsın. Hem sen de "yine yapar mı" korkusundan kurtulmuş olursun.

bakacagin yuze tukurme, tukurecegin yuze bakma terbiyesiyle yetistirilmis biri olarak size tek tavsiyem devam edeceginiz yolda yerdeki taslari gormemeniz.
eger ki kapiyi vurup cikacak kapasitede degilseniz maddi yahut manevi, o kapiyi size dar edecek soylemlere bosu bosuna girmeyin.

kızlar nasıl karar verebileceğimi bilmiyorum.Derdimi size anlatayım dedım. 1 hafta önce eşimin telefonunda mesajlarını yakaladım esım 28 kadın 42 yasında ahlaksız bi konusma olmus. ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs. mesajları okuduktan sonra tamam bosanıyoruz dedım. cok yalvardı söz verdi bı daha yapmıcam dıye. agladı hatta... uzun bı sure konusup dıl döktü salak gıbı affettım. dilim affetti ama yüregim affetmedi. güven kalmadı,sevgi azaldı...sürekli acaba tekrar yapar mı diye içim içimi yiyiyo :KK61:bıde benden gizli kredi kartı cıkartmıs dun gordum onuda(yeni cıkarmıs daha once hıc kullanmıyodu). simdi tekrar konusunu acıp konussam mı. nası hareket etsem hıc saglıklı dusenemıyorum. aklınıza takılan olursa cevaplarım.
Büyük konuşmayım ama hayatta ki en büyük hassasiyetim lütfen dahada kurcalamayın boşanamıyorsanız kalbinizi daha fazla yormayın oluru yoksa cesaretinizi toplayın

Bende aldatıldım nasıl bi duygu çok iyi bilirim başkasına aşkım bende seni özledim yazışı hemde benim yanımdan döndüğü günün ertesi :( yani aklı almıyor insnın hiç bi sorunumuz yoktu sadece ayrı şehirlerde mecburen kaldık ama ayda 2 kere olmadı 1 kere hep görüştük yakındık neyse nasıl affetiysem bende affettim nisan ayıydı hemde 1 i şaka gibi :) 5 ay geçti üzerinden evet ona olan sevgim yine eskisi gibi oldu ama aklıma geldikçe bu adammı die yüzüne bakar kalırım mesela sonda yine ayrı şehirlerdeyiz bu sefer daha uzak aklım hep devam ediyor mu acabada bir de değil birden fazla kadın varmış hayatında hepside bildiğim insanlar uzaktan ve bu sefer telefonunu takip edemiyprum öğrendi sadece aramaları takip edebiliyorum oda internet aramayı daha çok kullanıyor yani sözün özü içindeki şüphe seni yiyip bitiriyor keşke o an haklı sebeplerle ayrılsaymışım dedim şimdide yapıyorsa allahım yine göster yüzüne bakmayayım diorum hiç bişey eskisi gibi olmuyor ya konuyu unutup rafa kaldırcan yada her seferinde hatırlayıp ilişkiye zarar vercen

Seni kesede keklik olarak gòrmüş..klişe lafları erkeklerin mutsuzum bosanacam zaten gibi yalanlar sıralamis.sen ogrenince de yalvarmalar baslamis..affetme çektir anlasin hatasini..kendi uçkuru ugruna seni harcamasina izin verme..yıllarca icinde kalir bu olay bir türlü sen sen olamazsin.ayril diyemeyecem senin kararin tabiki ama oba cidden ayrilabilecegini kanitla

Bir kere affettiniz. Eşiniz diyor ki; "nasıl olsa bir iki yalvarıyorum affediyor. Öyleyse devam"
Hep söylüyorum siz aynısını yapsanız eşiniz sizi affeder mi?
Cevap veriyorum, asla affetmez hatta ağzınızı açmanıza bile fırsat vermez.
Şimdi, siz affettiniz ve muhtemeldir ki, bugün, bugün olmazsa da yarın veya daha ileride aldatacaktır.
Bırak affetmeyi kadını dövüp ağzını burnunu kırarlar

Ben olsam kartı çalıp mahkeme kağıdıyla birlikte alnına yapıştırırım size sevgisinin gerçek olduğunu da düşünmüyorum 42 yaşında bi kadına yazacak kadar düştüyse..

Bence kafanızda kurmayin ne var ne yok açık acik konuşun. Aklınıza takılan herşeyi sorun aldığınız cevaplara göre yolunuzu cizin.

Tekrar yapacagi kesin. Siz ne yapmalisiniz onu dusunun. Boşanma karari vermek hic kolay degil farkindayim. Belirsizliklerle dolu bir dunyaya giriyorsun sanki.kendini güvende hissedemiyorsun. Ama hazmedemeyeceginiz birseyse uzatip hepten laçkalasmayin derim. Allah kolaylik versin.

Bazı insanların suratında eşek derisi olur ne söylesen de yaptığından utanmaz ve vazgeçmez. Yalvarması da bundan dolayı. Bir kere aldatan devamını getirir ben inanmıyorum bir daha olmaz laflarına.

kızlar nasıl karar verebileceğimi bilmiyorum.Derdimi size anlatayım dedım. 1 hafta önce eşimin telefonunda mesajlarını yakaladım esım 28 kadın 42 yasında ahlaksız bi konusma olmus. ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs. mesajları okuduktan sonra tamam bosanıyoruz dedım. cok yalvardı söz verdi bı daha yapmıcam dıye. agladı hatta... uzun bı sure konusup dıl döktü salak gıbı affettım. dilim affetti ama yüregim affetmedi. güven kalmadı,sevgi azaldı...sürekli acaba tekrar yapar mı diye içim içimi yiyiyo :KK61:bıde benden gizli kredi kartı cıkartmıs dun gordum onuda(yeni cıkarmıs daha once hıc kullanmıyodu). simdi tekrar konusunu acıp konussam mı. nası hareket etsem hıc saglıklı dusenemıyorum. aklınıza takılan olursa cevaplarım.

Tabi ki sorun sizden habersiz neden kart çıkarıyor öğrenin

Klasik ayni bunlar.benimkide bosanmak uzereyiz diye yazmisti bulusalim evliligim cok kotu falan birseyler.hadi ben gidiyorum madem bosanmak uzereyiz hadi gule gule dedim

Back
X